POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 10:39 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Widzisz mówiłam , że będzie dobrze :)
Kciuki za mamę :ok:

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Czw sty 06, 2011 15:25 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

:) no się cieszę, naprawdę, kamień z serca, może to było tylko jakieś zatrucie, mama dziękuje za kciuki i pozdrawia wszystkich czytających ten wątek i pytających o nią... :oops:
dziś zrobiłam rundę do pracy i z powrotem, po drodze sypnęłam michę przedszkolakom, i u mnie na osiedlu mam nowe miejsce, bo jałowiec zasypało... :( ale nowe miejsce jest ok, i nawet sobie myślę tam domek postawić jakiś....zmarzłam, wiatrzysko, a zapowiadali odwilż, biedne bezdomniaczki w taką pogodę, a przedszkolaki ledwie noski powychylały ze swoich domków... :)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw sty 06, 2011 16:25 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

KL :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sty 07, 2011 22:07 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

TygryskaII ma się lepiej, je trochę tego, ciut tamtego, a poza tym, chyba ma ruję, albo tak z wdzięczności tarza się i miauczy :oops:
odwilż, temperatura na plusie, co mnie cieszy niezmiernie, przynajmniej zwierzęta i ludzie nie marzną... :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Sob sty 08, 2011 9:09 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

O rety..... dopiero dotarłam na ten wątek. KociaLady podziwiam za energię i zapał. Jak Ty na to wszystko znajdujesz czas?

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Sob sty 08, 2011 13:56 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob sty 08, 2011 14:17 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Kocia Lady to PRACUŚ :1luvu: Obrazek :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 08, 2011 16:51 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

"Das bin ich" :1luvu: Dzięki dziewczyny, staram się, nie mogę mieć w domu DT to chociaż pomagam bezdomniastym jak mogę, aby nie głodowały i nie marzły, a czas musi się znaleźć na ten szczytny cel, u mnie w pracy coś jakoś nie zjadły dziś mięska które z domu przytaskałam, ale może gdzieś jakaś kocia "imprezka" :mrgreen: Na jutro mam przygotowane jedzonko dla przedszkolaków, to wpadnę przed pracą, a po pracy zaszłam do pana karmiciela i wygłaskałam Mikrusa i Tygryskę II jaka przymilna, kładzie się w poprzek żeby ją miziać, a Mikrus to lubi robić "noski", pan jak zwykle pracowity szykował jedzenie dla swojego "parkingowego" towarzystwa.. :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Nie sty 09, 2011 12:53 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

pozdrowienia od PatmolaObrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie sty 09, 2011 16:06 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

No i doczytałam sobie wreszcie :D Dobrze, że mam dochodzi do siebie - będzie dobrze :ok: . Kotki jak zwykle dokarmione i doglądnięte :1luvu: żeby jeszcze ta wstrętna zima poszła sobie precz.
Pewnie trzeba pomyśleć o nowym wątku, bo tu już 99 :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sty 09, 2011 21:04 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

tak jest, mama dochodzi do siebie, ale w przyszłą niedzielę idzie na kolejny zabieg inwazyjny, więc znów się martwimy, ja dziś z tego wszystkiego wyszłam godzinę wcześniej z pracy przez pomyłkę, taka chodzę rozkojarzona, :?
Obrazek
rezydencje kocie w mojej pracy :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a oto pozdrowienia od dziadkowej dziewiątki kociej, niestety nie wszystkie chciały pozować, nastąpiło ogólne poruszenie stadka na mój widok :)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Nie sty 09, 2011 21:08 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Bardzo pozytywne myśli mamie ślę!
dobrze, że dziadkowe koty zadowolone!
I Ty trzymaj się zdrowo!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie sty 09, 2011 21:08 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

no i moje Pyśki też pozdrawiają:
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Nie sty 09, 2011 21:10 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

boskie! To Twoje własne?
Ależ czarny jest piękny!! 8O
a jak godnie śpi łaciaty!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie sty 09, 2011 21:14 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

dziadkowe koty zadowolone, bo mają dobre chrupki, i babci czasem kupi puszeczkę w Rossmannie, dziś właśnie byłam też ze świeżą dostawą Puriny, babcia się ucieszyła, nie mówiąc o kotach, no a jak wracałyśmy z Seniorką, to spotkałyśmy kolegę Mruczeńki, tej która znalazła domek, biedak zalecał się do Pysi Seniorki, a ona była przerażona.. :strach: ta kocia matka większości kotów na naszym osiedlu, zwiewała za mną co sił w nóżkach, czego przed sterylizacją nie dało się powiedzieć... :ryk:
Dagmara dzięki, Jasdor, Patmol, Hania, Arwenna, Kotek&Tosia, Kasiek252 i wszystkim innym dzięki za ciepłe myśli.. :1luvu:
tak to moje tylko się upasły przez tę zimę, bo tak wychodzą i skaczą po drzewach dziadkowych oczywiście, a teraz to tylko spanie i jedzenie...
ta czarna ma 13 albo i 14 lat, to sędziwa dama...okaz zdrowia dzięki Bogu..
a dziś rano idąc do pracy zaszłam do przedszkolaków i sypnęłam michę Puriny i puszkę Winstona, ale się zdziwiły odwiedzinami o 7 rano... :)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

[poprzednia][następna]