VVu pisze:A po wtóre przypominam o głosowaniu, dzięki któremu możemy wspomóc wybraną instytucję lub osobę, zajmującą się "kocią robotą".
Tu jest link do wątku: viewtopic.php?f=1&t=121815
Ja już oddałem swój głos.
Dziękuję VVu

Moderator: Estraven
VVu pisze:A po wtóre przypominam o głosowaniu, dzięki któremu możemy wspomóc wybraną instytucję lub osobę, zajmującą się "kocią robotą".
Tu jest link do wątku: viewtopic.php?f=1&t=121815
Ja już oddałem swój głos.

Kociara82 pisze:tu jest watek Matyldy, kotki troszke wiekowej, ale nieziemsko spragnionej milosci, czulosci, pieszczot![]()
viewtopic.php?f=1&t=120910&start=0 Koteczka jest niezwykle piekna i bardzo kontaktowa. Ufna bardzo
Niesamowity miziak, co miziania nigdy nie ma dosc! Ugniata nawet powietrze, jest lagodna kicia
Choruje niestety. Ma jakis stan zapalny spowodowany prawdopodobnie nieleczeniem, zaniedbaniem... tego stanu zapalnego nie da sie calkowicie wyleczyc, mozna podleczyc jedynie. Z poczatku balysmy sie, ze to moze byc rak, ale na szczescie to tyko przewlekly stan zapalny. Domek, ktory ja bedzie chcial adoptowac musi sie liczyc przede wszystkim z tym, ze bedzie trzeba z nia czesto na kontrole do weta chodzic, czasem podleczyc zapalenie jak znow sie troche pogorszy no i musi byc to domek potwornie cierpliwy, bo ona miziania nie ma nigdy dosc
Zamiziac na smierc? Phi, to za malo dla niej
Obecnie zaczynamy szukac kici domku, wiec na dobry poczatek prosze o jakis ko(t)miks o niej

Mysle, ze dla takich osob, ktore beda mialy mnoostwo czasu i caly poswieca go Matyldzi, bedzie ona wspaniala towarzyszka zyciowa
Wiesz, nie spojrzalam dotad na jej historie tak, jak napisales to w tytule

VVu pisze:Mamy nowe KOTmoterstwo - czarną (z białymi stópkami i krawatem) koteczkę uratowaną ze schronu przed eutanazją - Matyldę, którą tymczasuje Justa&Zwierzaki:Kociara82 pisze:tu jest watek Matyldy, kotki troszke wiekowej, ale nieziemsko spragnionej milosci, czulosci, pieszczot![]()
viewtopic.php?f=1&t=120910&start=0 Koteczka jest niezwykle piekna i bardzo kontaktowa. Ufna bardzo
Niesamowity miziak, co miziania nigdy nie ma dosc! Ugniata nawet powietrze, jest lagodna kicia
Choruje niestety. Ma jakis stan zapalny spowodowany prawdopodobnie nieleczeniem, zaniedbaniem... tego stanu zapalnego nie da sie calkowicie wyleczyc, mozna podleczyc jedynie. Z poczatku balysmy sie, ze to moze byc rak, ale na szczescie to tyko przewlekly stan zapalny. Domek, ktory ja bedzie chcial adoptowac musi sie liczyc przede wszystkim z tym, ze bedzie trzeba z nia czesto na kontrole do weta chodzic, czasem podleczyc zapalenie jak znow sie troche pogorszy no i musi byc to domek potwornie cierpliwy, bo ona miziania nie ma nigdy dosc
Zamiziac na smierc? Phi, to za malo dla niej
Obecnie zaczynamy szukac kici domku, wiec na dobry poczatek prosze o jakis ko(t)miks o niej
Prosimy naszych Czytelników o pochylenie się nad losem kotki i pomoc w szukaniu domku. Jeszcze raz podaję link do wątku Matyldy:
Kotka,2 lata pod sklepem, charczy ,szuka DS

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 46 gości