Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 22:37 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Dobranoc całej kociej bandzie. :D
Dobranoc arystokracji :D :D
Dobranoc Dużym :D :D :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt sty 07, 2011 22:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Właśnie napasłam oczy cudownymi zdjęciami (otworzyły mi się 8O :D ) i jestem na bezdechu...
Cuda, cuda, cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fajnie, że Natek-Morelka już coraz pewniej się czuje!!! Bosssko mu z różowym boa 8)
Dobrej nocki całej kochanej Bandzie życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sty 07, 2011 22:49 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Natek właśnie pogonił Krzykacza w zemście za to, że ten go stratował :?

Dobranoc wszystkim i spokojnej nocy życzymy
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt sty 07, 2011 23:06 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Natek właśnie wciągnął pół puszki Animony Carny Ocean Łosoś i młode krewetki :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Sob sty 08, 2011 6:16 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Obrazek

Satyr77 pisze:młode krewetki :mrgreen:
nie było krewetek w średnim wieku? :mrgreen:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Sob sty 08, 2011 9:45 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

kiche_wilczyca pisze:Natek właśnie pogonił Krzykacza w zemście za to, że ten go stratował :?

Mnie zawsze zadziwia to, że koty w nowych domach zachowuja sie inaczej niż w domu. 8O Natan ganianki uprawiał z siostrami. Po odejściu dziewczyn na swoje, stateczne ciocie nie zwracały na niego uwagi. Ja słuzyłam do zabawy i ganainek za piłkami i papierkami, Czesto Jaśmina skuszona machajkami przyłączała się do zabawy, ale wtedy bawiły sie na zmianę, troche Jaśka, troche Natek. W galopadach starszych nie brał udziału, tylko obserwował.
Miałysmy rudą koteczke Elenke. Córkę Jaśminki.
Od momentu urodzeni maluchy sa brane na ręce, głaskane i calowane. Wszystkie lubia kontakt z ludzmi, a ta jedna nie. Nigdy nie miała czasu, wyrywała sie , gryzła i drapała. Oprócz tego była sliczna! Cały czas pobytu u nas mówiłam na nia Gangrena. Nowi zostali oczywiście poinformowani o tym jaki ma charakterek . Nawet im sie podobało, że taka niezależna 8O :D . Pierwsze zdjęcia i nformacje od Duzych wprawiły nas w osłupienie. Kotka jest miziasta cały czas siedzi na kolankach. Gdyby nie zdjecia pewnie bym nie uwieżyła. Mała zdradliwa Gangrena leżała na kolankach pana w pełnym luziku :D
Idąc na swoje dorastają psychicznie :?:
I z Natanem jest podobnie, nigdy nie przypuszczałam, że ten pieszczoch i miziak będzie walczył o swoje 8O :D :D :D

Cieszę sie bardzo, że odnajduje się w stadku Waszych kotów :ok: :ok: :ok:

Dziękuję Wam za serce jakie mu okazujecie, za to, że ma taki fajny kochajacy domek, za częste wieści,, za PW i zdjecia małego :1luvu:
Całuski przesyłam Obrazek
Ostatnio edytowano Sob sty 08, 2011 9:50 przez Szura-najmysi mama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob sty 08, 2011 9:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Kolejna nieprzespana noc za nami :twisted:
Syrena załączona zaraz jak tylko kładliśmy się spać. Zawołałam Natkę, a owszem, przyszedł, pozwolił się pogłaskać, nagadał coś pod moim adresem i sobie poszedł. Nie, to nie. Nad ranem wstałam za potrzebą, słyszę, że gdzieś się produkuje, gdzieś w pokoju, ale jakoś go nie mogłam zlokalizować (chociaż w ciemności doskonale go widać). Dopiero jak zapaliłam światło w łazience zobaczyłam jak Natka zeskakuje z koszyka i podchodzi do mnie drzyjec i zadowolony ociera się o nogi, poddaje pieszczotą. Wracam do pokoju, Natek ze mną. Przed nami obrońcy pokoju. Pogonił ich 8O . Pchła, Tazzy, Krzykacz i Bono prysnęli za łóżko, że aż się kurzyło.
Potem wygrzebał za łóżkiem kulę smakulę. Robił nia tyle hałasu, że zaproponowałam mu inną piłeczkę - nie miał nic na przeciw :). Jeszcze trochę połaził, pobawił się róznymi zabawkami, jakie spotkał na drodze, gdzieś wlazł i troszkę nahałasował, ale sobie sam poradził, więc nie ingerowałam, aż w końcu zamilkł i 4 godziny udało mi się przespać :P
Póki co, jedynym kotem, którego zaczyna się bać jest Księżniczka. W tym swoim osyczywaniu ma tyle przekonania, że Natek woli odpuścić.
Pozostałe koty powoli się uspokajaja. Pilnują go, ale już z mniejszym przekonaniem.

WarKotka

Post » Sob sty 08, 2011 9:56 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

:D :D :D
Dziękuję za nowe wiadomości :D :ok:
Pewnie z godziny na godzine bedzie lepiej czuł sie w Waszym domku. :D
Widzę, że mój piekny chłopak już nie jest mój :wink: Ale bardzo sie cieszę :ok: :ok: :ok:
Wydaje mi sie Krzyś, że wybrał Ciebie na swoją własność :ryk: :D
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob sty 08, 2011 10:30 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Dzień doberek.

Się zakochałam w Natanielu
Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 08, 2011 10:50 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

I dodam jeszcze tylko, że stanowczo nie jest chrupkowy :mrgreen: Chrupki jednym kiełkiem podje :)
Teraz leży za łózkiem i odsypia pracowitą noc :twisted:

WarKotka

Post » Sob sty 08, 2011 10:53 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

kiche_wilczyca pisze:I dodam jeszcze tylko, że stanowczo nie jest chrupkowy :mrgreen: Chrupki jednym kiełkiem podje :)

No i to też się zmieniło? 8O :D

To już jakiś obcy facet :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Cały Wasz :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob sty 08, 2011 10:54 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

A teraz coś z zupełnie innej beczki.
Krzykuś został przyjęty na wystawę, będzie można go podziwiać 29.01 w Legionowie :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Sob sty 08, 2011 10:59 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Satyr77 pisze:Krzykuś został przyjęty na wystawę, będzie można go podziwiać 29.01 w Legionowie :mrgreen:

Obrazek

Na wystawę w Legionowie nie jedziemy, ale będziemy śledzić wyniki na bieżąco :D i trzymać kciuki za Krzykulca :ok: :ok: :ok: :ok:
Jedziecie na jeden dzień, czy na dwa?
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob sty 08, 2011 11:04 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

na jeden

WarKotka

Post » Sob sty 08, 2011 11:06 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Sobota, czy niedziela :?:
Obrazek

Szura-najmysi mama

[poprzednia][następna]