OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 05, 2011 20:33 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Szalony Kot pisze:FB kociastych działa, aktualizuję od czasu do czasu, kontakt do Ciebie wisi :)

dzięki.
Nie za bardzo jest co pisac teraz.
Można ew zanaczyć,ze Teo nadaje sie już do adopcji.Tylko musi być dom zakocony.Albo pełen ludzi.A najlepiej jedno i drugie. :mrgreen:
Niedawno wróciliśmy z kotami (nie dwupakiem :!: ) od weta i tylko an chwilke zajrzałam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro sty 05, 2011 23:19 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Szalony Kot pisze:FB kociastych działa, aktualizuję od czasu do czasu, kontakt do Ciebie wisi :)
Działa, działa! :D Weszłam na link w domu z fb i udostępniłam na nowo. :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sty 06, 2011 9:27 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Zdrowia, spokoju a nade wszystko dobrych domków dla kociarstwa. Niech Trzej Królowie przyniosą same właściwe domki :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 06, 2011 10:38 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Alienor pisze:Zdrowia, spokoju a nade wszystko dobrych domków dla kociarstwa. Niech Trzej Królowie przyniosą same właściwe domki :ok:

amen

zelda cała noc przespała w nogach.Za nic miała moje kręcenie się.Raz,że się źle czuję.Dwa,ze Iwi po operacji nie mogła sobie miejsca znaleźć. Trzeba było jej pilnować.
Teo towarzyszył mi na kazdym kroku i kazdym boku.Teraz zasłużenie odsypia. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 06, 2011 11:23 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Niektórzy mogą... :kotek: i jeszcze nie lubią, jak im się przeszkadza odsypiać, a inni nie :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 07, 2011 11:11 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Dwupak miał zapytania.
Jedna pani mimo deklaracji już w Święta (jak zwykle) nie odezwała sie.
Druga toćkę sie obruszyła,ze nie dostanie. Wyjeżdża na stałe do Włoch i kotom podróż samolotem zafundowac trzeba.

Leczymy grzybka.
I ja sie lecze.
Wybaczcie cisze,ale powaliło mnie totalnie.Dzis jakoś funkcjonuję trochę.Wczorajszy dzień w niebycie mi zginął.
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 07, 2011 11:21 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Podróże... tak... tego im jeszcze trzeba do urozmaicenia życia... I Ty się nie zgodziłaś?! Ech...

Kuruj się, Asiu. Zdrowiej! :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Pt sty 07, 2011 11:24 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

A ciekawe, czy jakby zaczęły być problemy we Włoszech, to odesłałaby do Ciebie czy puściła koty na wolność. :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sty 07, 2011 11:27 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Agneska pisze:A ciekawe, czy jakby zaczęły być problemy we Włoszech, to odesłałaby do Ciebie czy puściła koty na wolność. :evil:

Z bocianami by wróciły :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 07, 2011 15:18 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Mam chętną Panią z Józefowa na miziastego kota. Płeć, wiek i wygląd obojętne - Pani sie musi zakochać. Dom niewychodzący w Józefowie przy ruchliwej ulicy. Może TEO? Ale byłby jedynym kotem...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt sty 07, 2011 15:47 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Chatte pisze:Mam chętną Panią z Józefowa na miziastego kota. Płeć, wiek i wygląd obojętne - Pani sie musi zakochać. Dom niewychodzący w Józefowie przy ruchliwej ulicy. Może TEO? Ale byłby jedynym kotem...

On nie nadaje sie na jedynaka.
Iwi jest ok.Miziata,gaduła i wielka przylepa.
Ew market ale trudno powiedziec jaki z niego miziak jeszcze.W pościeli spi :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 07, 2011 18:27 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Zobaczymy jutro co to za domek. Troche niepokoi mnie ta ruchliwa okolica... Ludzie pojada ze mną zobaczyc Melkę u smarti. Reszta w jej rękach, liczę, że przepyta ich ostro - ja jestem za zielona i (chyba) za miękka.
A nie zapytałam czy gotowi są na kota spiącego w łóżku, bo dla mnie to oczywista oczywistość.

Głaski dla czarnego duetu :1luvu:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt sty 07, 2011 20:58 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

No i mam FB.Tylko niech mi ktos powie jak mam wpisywać o kotach? :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 07, 2011 21:13 Re: OTW- bolesny powrót Teo i Zeldy:)Zelda ciągle smutna!Kciuki!

Mnie nie pytaj... :(
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]