Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mj_liberian_girl pisze:prawde mówiącwystarczyłoby jaky chociaż jeden Kociak poszedł ze schronu od czegos trzeba zacząc:)
2 to już nadmiar szczęścia:D
Anna Kubica pisze:mj_liberian_girl pisze:prawde mówiącwystarczyłoby jaky chociaż jeden Kociak poszedł ze schronu od czegos trzeba zacząc:)
2 to już nadmiar szczęścia:D
Po co się rozmieniać na drobnejeśli jest szansa niech biegną do domku całą bandą
J.D. pisze:Ważne jest żeby miały w miarę pokojowe podejście do siebie i innych bo mam teraz u siebie kociaki wymagające socjalizacji gdyż jeszcze nie za bardzo ufają człowiekowi,są płochliwe i ostrożne.Bojowe koty zdominują te tchórzliwe i będzie klpos.Już tak miałam więc wiem jak to jest.no i ważne czy są ciachane bo u mnie nie ma darmowych.Są dopiero w Białymstoku i będą dopiero aż w marcu.
mj_liberian_girl pisze:tak właśnie dzwoniłam do schroniska się dowiedzieć, owszem możliwośc jest ale nie teraz... ona musi się zrosnąc całkiem zanim będzie cięta...
honda11 pisze:Myślę, że kotka potrzebuje opieki i troche więcej ruchu, by nie doszło do zaniku mieśni.
A może łazienkę zakluczać na klucz. Nic się nie da zrobić?
J.D. pisze:A czy biegające a czasem szalejące też maluchy i podrostki nie będą przeszkadzały koteczce w rekonwalescencji, w zdrowieniu, w zrastaniu kości?Trzeba dobrze zastanowić się nad tym żeby nie zrobić jej krzywdy i zaszkodzić zamiast pomóc.Nie mam skończonych boksów bo miałam przepełnienie jak było ciepło a zima to nie czas na roboty budowlane.Jeśli trzeba byłoby ją od dzielić to w kojcu czy klatce komfortu nie będzie miała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, kasiek1510, squid i 44 gości