DYZIO MA DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 22:07 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

b
mj_liberian_girl pisze:
magdajedral pisze:Jutro kotek bedzie juz w lecznicy, zostanie wykastrowany i pewno za kilka dni gotowy do transportu. Moze znajdzie sie ktos kto go przechowa te dwa tygodnie bo chyba bez sensu aby siedzial tyle w lecznicy.
Przyjechal do mnie pan po transporter. Byl z zona i coreczka. Obie plakaly. Kicius uwielbia gadac z ludzmi, rozwala sie podobno na podlodze do gory kolami i tak lezakuje. Uwielbia dzieci wiec pewno takiego domku trzeba mu szukac.
Strasznie sie ciesze ze maly dostal szanse na drugie zycie.

jak nie uda się załatwić nic wcześniej to podasz mi na pw namiary na siebie ja dam wtedy osobie z Warszawy, która będzie jechała i się z Tobą skontaktuje ok?

To na razie szukamy TDT bo w lecznicy to i drogo i szkoda kociaka. No chyba ze uda sie wczesniej jakis transport. Jesli moge prosic kogos o dodaniu w watku transportowym linka do watku to bede wdzieczna bo ja z komorki pisze i nie umiem tego zrobic.
magdajedral

Post » Czw sty 06, 2011 22:08 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Właściciel może sobie nie życzyć zwierząt :? , to jego mieszkanie i jego warunki. Ale kto, mając zwierzę, wynajmuje mieszkanie z taką klauzulą :roll: ? Gdyby było, że nie życzy sobie dzieci, to córkę by oddali do domu dziecka??
Za zwierze odpowiadają jego właściciele. W tym wypadku jakoś słabo to wyszło :( .

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sty 06, 2011 22:11 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

dodany do transportowego:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Pt sty 07, 2011 0:27 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

alix76 pisze:Właściciel może sobie nie życzyć zwierząt :? , to jego mieszkanie i jego warunki. Ale kto, mając zwierzę, wynajmuje mieszkanie z taką klauzulą :roll: ? Gdyby było, że nie życzy sobie dzieci, to córkę by oddali do domu dziecka??
Za zwierze odpowiadają jego właściciele. W tym wypadku jakoś słabo to wyszło :( .

Sluszna uwaga. Ciekawe czy córkę by uśpili... :evil:
Co za idioci :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A pan to typowy macho - żona i córka płakały ale milcz kobieto ehhhh :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt sty 07, 2011 0:38 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

noo,święta racja..ale są rózne sytuacje życiowe a że ja ich nigdy nie pojmę bo widocznie mózg mam mało pojemny..
ja miałam kicię ktorą dziewczyna oddała do schronu na pewną śmierć bo jej mąż zagroził że ją z bliżniakami wyrzuci z domu jak kicię zostawi :mrgreen:

jakbym takiemu kopa w tylek dała to aż by się kurzyło...
ale większość kobiet jest słaba a faceci i tak takich nie szanują,ale one tego nie wiedzą...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sty 07, 2011 0:57 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

100000% racji! Widzę, że bratnia dusza w tym temacie ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt sty 07, 2011 6:51 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Facet jest głupi :evil: tacy ludzie to nie ludzie.

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Pt sty 07, 2011 7:05 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

smarti pisze:noo,święta racja..ale są rózne sytuacje życiowe a że ja ich nigdy nie pojmę bo widocznie mózg mam mało pojemny..
ja miałam kicię ktorą dziewczyna oddała do schronu na pewną śmierć bo jej mąż zagroził że ją z bliżniakami wyrzuci z domu jak kicię zostawi :mrgreen:

jakbym takiemu kopa w tylek dała to aż by się kurzyło...
ale większość kobiet jest słaba a faceci i tak takich nie szanują,ale one tego nie wiedzą...

święta racja :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 07, 2011 7:30 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Kochani, TDT w Warszawie jest bardzo pilnie potrzebny - kot nie może zostać w lecznicy długo, po weekendzie trzeba go zabrać, żeby mógł spokojnie czekać na transport. :!:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sty 07, 2011 8:35 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

TDT potrzebny!!!!

A co do Pana....przemilcze

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt sty 07, 2011 10:29 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

I jak się sprawy mają gdzie kot jedzie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sty 07, 2011 10:57 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

A kiedy kot moze jechac? W ten weekend juz da rade?

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Pt sty 07, 2011 11:03 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

:!: :!: :!:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt sty 07, 2011 11:03 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Zgodnie z Twoją propozycją kotuś pojedzie do Bydgoszczy. Rozmawiałam już z Olą. Przyjmie go w każdej chwili :)
Dzisiaj powinien trafić do lecznicy, gdzie będzie wykastrowany, a potem może już jechać. Na cgwilę obecna mamy transport ale dopiero za dwa tygodnie, więc jeśli udałoby się coś wcześniej znaleźć byłoby super. Jeśli nie to szukamy TDT w Warszawie do tego czasu.
magdajedral

Post » Pt sty 07, 2011 11:04 Re: KOT ZOSTANIE UŚPIONY PILNIE DT MSZCZONÓW/WARSZAWA

Arcana pisze:A kiedy kot moze jechac? W ten weekend juz da rade?

No może i by dało radę, ale wtedy kastracja spada na barki DT.........
magdajedral

[poprzednia][następna]