Jak się kiedyś ogarnę to ją pokażę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Traz tylko zostało Ci się kretkami na obolałą doo... obłożyć
Ja nie wiem, czy to będzie takie proste..Hmm...mogą się zbuntować!
kothka pisze:Mała jest już wielkaChociaż przy Romku i Leśku dalej na malutką wygląda
![]()
Jak się kiedyś ogarnę to ją pokażę
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Traz tylko zostało Ci się kretkami na obolałą doo... obłożyć
Ja nie wiem, czy to będzie takie proste..Hmm...mogą się zbuntować!
Wtedy to tylko termofor i masaż
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Znaczy się na czterech literach też zjechałaśTrzeba było kretulinki zabrać,może by za poduchy robiły?
No szkoda, że tego nie zrobiłam!
kalair pisze:Kociara82 pisze:kto potrafi zmontowac 3 krotkie filmiki w 1 i w podkladzie wrzucic jakas fajna muzyczke? Pilnie potrzebuje pomocy...aha, no i jeszcze niech mi to ktos potem wrzuci na net bo to moj pierwszy filmik...
totalny brak doswiadczenia
Nigdy nie próbowałam.. Nie masz pojęcia jak? A cóż to za filmiki?
kalair pisze:Kociara82 pisze:no wlasnie w sumie bez powodu.. chociaz... dobija mnie moja obecna praca, jestem w kropce i nie wiem, co dalej robic...
Wierz mi, że brak pracy bardziej dobija..![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Znaczy się na czterech literach też zjechałaśTrzeba było kretulinki zabrać,może by za poduchy robiły?
No szkoda, że tego nie zrobiłam!
no wiecie co! to ja juz bym wolala sie potluc niz kotu cos zrobic
Bozena, a to juz daaaaaawno nie nazywa sie jablko, tylko dupolotka
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:kto potrafi zmontowac 3 krotkie filmiki w 1 i w podkladzie wrzucic jakas fajna muzyczke? Pilnie potrzebuje pomocy...aha, no i jeszcze niech mi to ktos potem wrzuci na net bo to moj pierwszy filmik...
totalny brak doswiadczenia
Nigdy nie próbowałam.. Nie masz pojęcia jak? A cóż to za filmiki?
wiesz co, niby mam jakis tam program windows cos tam, ale on wogole nie widzi tych filmikow, nic z tego nie kumam. A bohaterka filmiku jest kotka Matylda, nowy tymczas Justy&Zwierzaki, przesliczna kotka w srednim wieku, przemila, niemozliwy miziak nad miziaki, ktorej domku szukamy. Udalo mi sie krotki filmik z nia nakrecic jak sie rozplywa podczas miziania, ale mam go jakby w 3 czesciach i nie wiem, jak to zmontowac no i jeszcze jak jakis podklad wrzucic czy cos, zeby nie bylo slychac rozmowy w tle...
kocurzyca41 pisze:Kotecki miały też sanny zażywać i bronić doopala Bożenki przed potłuczeniem.A rozgrzanie obolałego kupra termoforkiem pomaga,naprawdę.
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:no wlasnie w sumie bez powodu.. chociaz... dobija mnie moja obecna praca, jestem w kropce i nie wiem, co dalej robic...
Wierz mi, że brak pracy bardziej dobija..![]()
![]()
![]()
![]()
wiesz, ja sie wlasciwie tak czuje, jakbym tej pracy nie miala... Mecze sie tam strasznie za marne kieszonkowe... i zadnych perspektyw na lepsza. Co gorsza, bylam zapisana na kurs z posrednictwa pracy w zeszlym roku, kurs mial byc na przelomie pazdziernik/listopad, a ja prawie w pazdzierniku zalapalam sie tutaj do pracy i musialam sie wyrejestrowac, sila rzeczy wiec kurs mi przepadl. Teraz jest poczatek roku, wiec wczesniej jak w marcu/kwietniu sie nie spodziewam nowych kursow, a gdybym wtedy tamten zrobila, mialabym teraz znacznie wieksze szanse na znalezienie innej, lepszej pracy, tzn.ciekawszej moze i na pewno lepiej platnej niz tu.Chetnie rzucilabym to w diably, ale co mi z tego przyjdzie? Znow zasilac armie bezrobotnych niewiadomo, jak dlugo? Na inna prace sie nie zanosi w najblizszym czasie, wiec chyba musze tkwic w tym bagnie w ktorym jestem obecnie...
![]()
Kumpel mial mi tarota postawic w kwestii pracy, ale z nim to tak jest: tu sie umawiamy a za chwile cos mu wypada albo zapomni, ze ma przyjsc...A ja naprawde nie wiem juz, co mam robic, a czuje, ze musze cos zrobic, cos zmienic, podjac jakas decyzje, ale jestem w totalnej kropce, nie wiem, co robic, potrzebuje jakiejs rady, wskazowek, podpowiedzi... Stad moja desperacja i chec siegniecia po tarot...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 504 gości