Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 21:11 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

Mała jest już wielka :lol: Chociaż przy Romku i Leśku dalej na malutką wygląda :mrgreen:
Jak się kiedyś ogarnę to ją pokażę :twisted:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw sty 06, 2011 21:14 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

kalair pisze:
kocurzyca41 pisze:Traz tylko zostało Ci się kretkami na obolałą doo... obłożyć :mrgreen:

Ja nie wiem, czy to będzie takie proste.. :mrgreen: Hmm...mogą się zbuntować! :lol:

Wtedy to tylko termofor i masaż :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw sty 06, 2011 21:25 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

Hej Kretulki wieczornie :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sty 06, 2011 21:36 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

kothka pisze:Mała jest już wielka :lol: Chociaż przy Romku i Leśku dalej na malutką wygląda :mrgreen:
Jak się kiedyś ogarnę to ją pokażę :twisted:

No mam nadzieję! I zdjęcie w bannerku trzeba zmienić, o straciło na aktualności. :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 06, 2011 21:37 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

kocurzyca41 pisze:
kalair pisze:
kocurzyca41 pisze:Traz tylko zostało Ci się kretkami na obolałą doo... obłożyć :mrgreen:

Ja nie wiem, czy to będzie takie proste.. :mrgreen: Hmm...mogą się zbuntować! :lol:

Wtedy to tylko termofor i masaż :ryk:

Termoforek mam, ale raczej na doopkę nie pomoże! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 06, 2011 21:37 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

OKI pisze:Hej Kretulki wieczornie :lol:

Bry Olguś! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 06, 2011 21:52 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

kalair pisze:
kocurzyca41 pisze:Znaczy się na czterech literach też zjechałaś :mrgreen: Trzeba było kretulinki zabrać,może by za poduchy robiły?

No szkoda, że tego nie zrobiłam! :twisted:

no wiecie co! to ja juz bym wolala sie potluc niz kotu cos zrobic :oops:

Bozena, a to juz daaaaaawno nie nazywa sie jablko, tylko dupolotka :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sty 06, 2011 21:55 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

kalair pisze:
Kociara82 pisze:kto potrafi zmontowac 3 krotkie filmiki w 1 i w podkladzie wrzucic jakas fajna muzyczke? Pilnie potrzebuje pomocy... :oops: aha, no i jeszcze niech mi to ktos potem wrzuci na net bo to moj pierwszy filmik... :oops: totalny brak doswiadczenia :D

Nigdy nie próbowałam.. Nie masz pojęcia jak? A cóż to za filmiki? 8)

wiesz co, niby mam jakis tam program windows cos tam, ale on wogole nie widzi tych filmikow, nic z tego nie kumam. A bohaterka filmiku jest kotka Matylda, nowy tymczas Justy&Zwierzaki, przesliczna kotka w srednim wieku, przemila, niemozliwy miziak nad miziaki, ktorej domku szukamy. Udalo mi sie krotki filmik z nia nakrecic jak sie rozplywa podczas miziania, ale mam go jakby w 3 czesciach i nie wiem, jak to zmontowac no i jeszcze jak jakis podklad wrzucic czy cos, zeby nie bylo slychac rozmowy w tle...

Kociara82

Post » Czw sty 06, 2011 21:57 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

Kotecki miały też sanny zażywać i bronić doopala Bożenki przed potłuczeniem.A rozgrzanie obolałego kupra termoforkiem pomaga,naprawdę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw sty 06, 2011 22:04 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

kalair pisze:
Kociara82 pisze:no wlasnie w sumie bez powodu.. chociaz... dobija mnie moja obecna praca, jestem w kropce i nie wiem, co dalej robic... :roll:

Wierz mi, że brak pracy bardziej dobija.. :roll:
:ok: :ok: :ok: :ok:

wiesz, ja sie wlasciwie tak czuje, jakbym tej pracy nie miala... Mecze sie tam strasznie za marne kieszonkowe... i zadnych perspektyw na lepsza. Co gorsza, bylam zapisana na kurs z posrednictwa pracy w zeszlym roku, kurs mial byc na przelomie pazdziernik/listopad, a ja prawie w pazdzierniku zalapalam sie tutaj do pracy i musialam sie wyrejestrowac, sila rzeczy wiec kurs mi przepadl. Teraz jest poczatek roku, wiec wczesniej jak w marcu/kwietniu sie nie spodziewam nowych kursow, a gdybym wtedy tamten zrobila, mialabym teraz znacznie wieksze szanse na znalezienie innej, lepszej pracy, tzn.ciekawszej moze i na pewno lepiej platnej niz tu. :( Chetnie rzucilabym to w diably, ale co mi z tego przyjdzie? Znow zasilac armie bezrobotnych niewiadomo, jak dlugo? Na inna prace sie nie zanosi w najblizszym czasie, wiec chyba musze tkwic w tym bagnie w ktorym jestem obecnie... :roll:
Kumpel mial mi tarota postawic w kwestii pracy, ale z nim to tak jest: tu sie umawiamy a za chwile cos mu wypada albo zapomni, ze ma przyjsc... :roll: A ja naprawde nie wiem juz, co mam robic, a czuje, ze musze cos zrobic, cos zmienic, podjac jakas decyzje, ale jestem w totalnej kropce, nie wiem, co robic, potrzebuje jakiejs rady, wskazowek, podpowiedzi... Stad moja desperacja i chec siegniecia po tarot... :roll:

Kociara82

Post » Czw sty 06, 2011 22:07 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

Kociara82 pisze:
kalair pisze:
kocurzyca41 pisze:Znaczy się na czterech literach też zjechałaś :mrgreen: Trzeba było kretulinki zabrać,może by za poduchy robiły?

No szkoda, że tego nie zrobiłam! :twisted:

no wiecie co! to ja juz bym wolala sie potluc niz kotu cos zrobic :oops:

Bozena, a to juz daaaaaawno nie nazywa sie jablko, tylko dupolotka :ryk:

A ja powiedziałam listek :ryk: :ryk: No, o dupolotkach nie słyszałam. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 06, 2011 22:08 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

Kociara82 pisze:
kalair pisze:
Kociara82 pisze:kto potrafi zmontowac 3 krotkie filmiki w 1 i w podkladzie wrzucic jakas fajna muzyczke? Pilnie potrzebuje pomocy... :oops: aha, no i jeszcze niech mi to ktos potem wrzuci na net bo to moj pierwszy filmik... :oops: totalny brak doswiadczenia :D

Nigdy nie próbowałam.. Nie masz pojęcia jak? A cóż to za filmiki? 8)

wiesz co, niby mam jakis tam program windows cos tam, ale on wogole nie widzi tych filmikow, nic z tego nie kumam. A bohaterka filmiku jest kotka Matylda, nowy tymczas Justy&Zwierzaki, przesliczna kotka w srednim wieku, przemila, niemozliwy miziak nad miziaki, ktorej domku szukamy. Udalo mi sie krotki filmik z nia nakrecic jak sie rozplywa podczas miziania, ale mam go jakby w 3 czesciach i nie wiem, jak to zmontowac no i jeszcze jak jakis podklad wrzucic czy cos, zeby nie bylo slychac rozmowy w tle...

Qrka, no to trzeba z jakiegoś programu skorzystać..Nie znam się..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 06, 2011 22:09 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

kocurzyca41 pisze:Kotecki miały też sanny zażywać i bronić doopala Bożenki przed potłuczeniem.A rozgrzanie obolałego kupra termoforkiem pomaga,naprawdę.

Powaga?? No to może skorzystam, bo boli..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 06, 2011 22:13 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

Kociara82 pisze:
kalair pisze:
Kociara82 pisze:no wlasnie w sumie bez powodu.. chociaz... dobija mnie moja obecna praca, jestem w kropce i nie wiem, co dalej robic... :roll:

Wierz mi, że brak pracy bardziej dobija.. :roll:
:ok: :ok: :ok: :ok:

wiesz, ja sie wlasciwie tak czuje, jakbym tej pracy nie miala... Mecze sie tam strasznie za marne kieszonkowe... i zadnych perspektyw na lepsza. Co gorsza, bylam zapisana na kurs z posrednictwa pracy w zeszlym roku, kurs mial byc na przelomie pazdziernik/listopad, a ja prawie w pazdzierniku zalapalam sie tutaj do pracy i musialam sie wyrejestrowac, sila rzeczy wiec kurs mi przepadl. Teraz jest poczatek roku, wiec wczesniej jak w marcu/kwietniu sie nie spodziewam nowych kursow, a gdybym wtedy tamten zrobila, mialabym teraz znacznie wieksze szanse na znalezienie innej, lepszej pracy, tzn.ciekawszej moze i na pewno lepiej platnej niz tu. :( Chetnie rzucilabym to w diably, ale co mi z tego przyjdzie? Znow zasilac armie bezrobotnych niewiadomo, jak dlugo? Na inna prace sie nie zanosi w najblizszym czasie, wiec chyba musze tkwic w tym bagnie w ktorym jestem obecnie... :roll:
Kumpel mial mi tarota postawic w kwestii pracy, ale z nim to tak jest: tu sie umawiamy a za chwile cos mu wypada albo zapomni, ze ma przyjsc... :roll: A ja naprawde nie wiem juz, co mam robic, a czuje, ze musze cos zrobic, cos zmienic, podjac jakas decyzje, ale jestem w totalnej kropce, nie wiem, co robic, potrzebuje jakiejs rady, wskazowek, podpowiedzi... Stad moja desperacja i chec siegniecia po tarot... :roll:

Ola, szukać pracy. I tyle. Młoda jesteś, znajdziesz coś! Fakt, nie jest to za ciekawe, ale lepsza taka niż żadna. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 06, 2011 22:23 Re: Szylkretki są piękne! Kretek 104:)

no wiesz, listek, jablko... te nazwy dawno juz z uzytku wyszly :D
pamietam, jak pracowalam w LIDLU, przyszly 2 moze 3 dziewczynki moze w wieku 10-12 lat i sie pytaly: czy sa dupoloty :ryk: Ja juz wczesniej znalam ta nazwe, ale pare osob z tamtej ekipy nie zajarzylo, o co chodzi w pierwszej chwili :ryk:

co do pracy.. szukac... ale gdzie, w jakim zawodzie, w jakich firmach, w jakiej branzy, w jakich miastach? Nie mam nic przeciwko pracy jako kasjerka w markecie, ale traktuje to przejsciowo. Mam juz swoje lata, swiety czas zaczepic sie gdzies na dluzej niz pare miesiecy, albo na stale... Wiec na pewno musze szukac czegos innego, a jako kasjerka moge sobie np dodatkowo przyrabiac...

Kociara82

[poprzednia][następna]