Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 05, 2011 20:57 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Kurcze, no :evil: Ten pierwszy długi weekend jest koszmarny - czy tylko ja mam to szczęście, że mam faktycznie długi weekend, bez jakiś przykrości?? :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro sty 05, 2011 21:39 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Dlaczego koszmarny, jutro święto lasu, wywozicie gluty, bierzecie Natkę....

Dobranoc

Obrazek

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro sty 05, 2011 22:06 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Spokojnej nocki.
Już się nie mogę doczekać jutrzejszych relacji. :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sty 05, 2011 22:10 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

wow, jaki rumak piękny, dziękuję :1luvu:

Trzymajcie kciuki za warunki na drodze, bo od tego zależy w dużej mierze, czy jutro czy pojutrze zabieramy Nataniela :) Jak się nie wyrobimy, to w piątek, ale mam nadzieję że nam sie uda jutro :)

WarKotka

Post » Śro sty 05, 2011 22:32 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

kiche_wilczyca pisze:czy jutro czy pojutrze zabieramy Nataniela

Ja się nastawiłam na jutro, co zrobię w piątek to nie wiem. Bez Moniki mogę nie oddać. :twisted:

I tak w ogóle i w szczególe to proszę wedrować do łożka, bo ściągać na siłę, na odległośc nie dam rady :ryk:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro sty 05, 2011 22:50 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

no ja już się kładę, bo ledwie na oczy patrzę - zatoki mi poleciały, nikomu takiego bólu nie życzę :(

Dobranoc wszystkim

WarKotka

Post » Śro sty 05, 2011 22:57 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

najmysia, jak Satyrki nie pamiętają tak istotnego szczegółu, jak to kto trzymał Nataniela na rękach, zastanów się, czy go oddawać, czy to odpowiedni i odpowiedzialny domek :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 05, 2011 23:05 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

gosiaa pisze:najmysia, jak Satyrki nie pamiętają tak istotnego szczegółu, jak to kto trzymał Nataniela na rękach, zastanów się, czy go oddawać, czy to odpowiedni i odpowiedzialny domek :wink:

Ja bym im nie oddał, widzieliście co zrobili z Księżniczki :ryk:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Śro sty 05, 2011 23:06 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gosiaa

Post » Czw sty 06, 2011 6:17 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

kiche_wilczyca pisze:no ja już się kładę, bo ledwie na oczy patrzę - zatoki mi poleciały, nikomu takiego bólu nie życzę :(

Dobranoc wszystkim

Martusia-współczuję Ci!!!!
Wiem co to za przyjemność,a Ciebie jeszcze czeka tyle godzin jazdy!!!!!
Trzymaj się kochana,a za szczęsliwą podróż- :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sty 06, 2011 10:36 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

Miłego wypoczynku z okazji Święta Lasu!!! Dzień dobry Obrazek

Obrazek

najmysia

Post » Czw sty 06, 2011 21:21 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

I co i jak?.... co za cisza :evil:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw sty 06, 2011 21:27 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II -już niedługo Nataniel

kiche_wilczyca pisze:Jestem :)
Nataniel po zamknięciu transportera odstawił taki cyrk, że aż mnie zgroza zdjęła. Zapadła decyzja, że jadę z tyłu, razem z Natkiem. W samochodzie się uspokoił i tylko śpiewał. Potem przestał śpiewać, i tylko mi się przyglądał. A potem poszedł spać, i tylko od czasu do czasu mnie obserwował i komentował jakość nawierzchni drogi, jeżeli ta dała się mocno nam we znaki.
W domu koty zdziwione i zdezorientowane. Ale cisza. Tylko Pchła odważyła się go owarczeć, ale jak ją obwąchał, to zwiała. Krzykacz całusa przyjacielskiego już sprzedał :) Księżniczka udaje, że nic nie ma, nic się nie zmieniło - jak to ona. Bono pilnuje, nie do końca ma przyjacielskie zasady, ale jest ok. Szeryf nie bardzo wie co się dzieje i jak się do całej sprawy ustosunkować. Pozostałe mają wszystko pod ogonem. Ot kolejny kot ;)

WarKotka

Post » Czw sty 06, 2011 22:08 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

Obrazek

najmysia

Post » Czw sty 06, 2011 22:21 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

To teraz jeszcze foteczki, ale to pewnie już jutro, bo dzisiaj to Wy zmordowani strasznie.

gosiaa

[poprzednia][następna]