OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 13:03 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

Sadystka pewnie właśnie stoi w korku. Za karę. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sty 05, 2011 13:14 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

Nie stoi jeszcze słupki kredytowe dzierga.TŻ oczki po nocce przeciera dopiero.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 05, 2011 20:14 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

:1luvu: :1luvu: Asia daj znać po powrocie jak u weta :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro sty 05, 2011 20:27 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

Market po kastracji.Wet zadecydował by nie ciąc ogona i zostawić takim jakim jest.To TZ bardzo jakoś przeszkadzało.Ja zaś z kolei obawiałam sie tylko czy go nie drazni i nie przeszkadza.Więc jest Markecik w połowie szczęsliwy. Zasmrodził swoim męskim zapachem lecznicę.Ku pamięci :mrgreen:
Bisoio grzecznie dał sobie zrobić badania.I hurra ,morfologia jest w normie :lol: Podwyższony wczesniej jeden z enzymów watrobowych i glukoza są ok. Bardzo, bardzo sie ciesze.Jeszcze tylko prześwietlenie i ruszamy z ogłoszeniami.
Iwunia niestety przeszła drugą operację.To co podejrzwałam sparwdziło się. Szwy pusciły niektóre i ponownie przepuklina wylazła.Nie chciałam nic pisać bo nie miałam pewnosci.Wystarczy,ze ja się denerwowałam. Teraz poszła jakoś nie w pachwinie tylko w boczek. Uprzedzono nas o takiej mozliwości bo mała była bardzo porozrywana.Biedna kiciunia.Znów czas bólu nastał.
Dobrze,ze jutro wolne, to ją przypilnujemy.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 05, 2011 20:29 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Koty czekają na miłość!

Iwi :oops: :oops: :oops: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro sty 05, 2011 20:47 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

Acha, Market ma najwyżej półtora roku :lol:
Iwi wylazła z kontenera i trzepła awanturkę.Lezy z Danka pod kołderką,mocno do niej przytulona.
A Danka trzepła awanturkę,ze głodna.A ruszyć sie nie moze (jaky to wczesniej robiła :mrgreen: )
Śmy pierogi smazyli.Dziecie raczyło spozyć bez wyłażenia spod kołderki. Iwi więc bezpieczna i zadowolona.
Przeczytałam co napisałam.Popaprane towarzystwo.
Nie wykasuję jednak celowo.Niech to będzie dowód niepoczytalności jak jakiego cholernika ubiję(tj. ludzia wyrzucającego koty)
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 05, 2011 23:21 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

Pierogi, powiadasz? Daj trochę, no!... Mogę poleżeć z kotem pod kołderką, nie ma sprawy... :mrgreen:

ASK@ pisze:Przeczytałam co napisałam.Popaprane towarzystwo.
Nie wykasuję jednak celowo.Niech to będzie dowód niepoczytalności jak jakiego cholernika ubiję(tj. ludzia wyrzucającego koty)
Mnie też coraz częściej łapy świerzbią...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sty 06, 2011 6:31 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

Iwunia bardzo niespokojne."Nosi ja".Musiałam w nocy jej dac jeśc bo była głodna.Ale sobie miejsca znaleźć nie może. W klatce źle, poza tez nie dobrze. Market ok.Przespał nocke na fotelu.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 06, 2011 11:07 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

Biedna Iwi :(
Ale nie martwcie się, będzie na pewno dobrze - moja Fajka po sterylce też miala pierepalki ze szwami, bo gruba jest i puscily jej szwy wewnętrzne - od razu po powrocie do domu zabrała się za skakanie po meblach :evil: . Miała najpierw malutkie cięcie, a po drugiej operacji ma teraz wielka bliznę na brzuchu. Za drugim razem przez tydzień nie wypuszczalam z klatki.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw sty 06, 2011 11:11 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

Asiu mocne :ok: :ok: :ok: za koteczkę i za ciebie!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw sty 06, 2011 11:36 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

Iwunia ma teraz 2 szwy.Duzy jeden na brzuszku bo sterylka i zszycie porozrywanych mięśni były razem. Teraz ma drugi równie długaśny na boczku. Przeszkadza jej to w chodzeniu ale nie w żebraniu o pasztecik z kanapki. Przespałyśmy właściwie nocke na podłodze bo ona pchała sie do łóżka.A potem z łóżka.A potem znów do łózka...
Jest na prawdę dzielna i niezwykle pogodną koteczka.

Wet wczoraj powiedział,ze mała podczas pierwszej operacji bał się o jej życie, bo tak była porozrywana a operacja długa. Teraz to poprawka tylko :mrgreen: była. Biedna mała jak ją musiało boleć i przeszkadzać.

Market przypomniał sobie,że chyba w plener chce.
On,Teo i Wojtek to brygada uciekinierów. Nalezy bardzo drzwi pilnować.Wchodzenia,zamykania i wychodzenia. na wszelki wypadek przekręcam zasuwkę na 2 razy bo może Teos otworzyć :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 06, 2011 11:39 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

eeeee tam, ja mam takie "babcine" podejście - jak kot ma ochotę na jedzenie - znaczy się idzie "na życie".
dlatego martwiłam się Zeldą, kiedy się głodziła...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw sty 06, 2011 11:45 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

Chatte pisze:eeeee tam, ja mam takie "babcine" podejście - jak kot ma ochotę na jedzenie - znaczy się idzie "na życie".

ja tez mam takie babcine podejście.
jeszcze jak kot sie myje to idzie ku dobremu.
I bawi się...

Iwi to niezwykła kicia.Jej tak wiele nie potrzeba by być szczęśliwa.Mówimy do niej pieszczotliwie Bubunia i strasznie sie jej to podoba.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 06, 2011 12:40 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

ASK@ pisze:
Chatte pisze:eeeee tam, ja mam takie "babcine" podejście - jak kot ma ochotę na jedzenie - znaczy się idzie "na życie".

ja tez mam takie babcine podejście.
jeszcze jak kot sie myje to idzie ku dobremu.
I bawi się...

Iwi to niezwykła kicia.Jej tak wiele nie potrzeba by być szczęśliwa.Mówimy do niej pieszczotliwie Bubunia i strasznie sie jej to podoba.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pt sty 07, 2011 11:36 Re: OTW3-kocia kołomyja!Market bez pomponów:)Iwi znów cięta:(

Tulinek już po kastracji.Przeszedł zabieg bardzo dobrze.Duża też.Szybko chłopak dojrzał na swoim :mrgreen: Fakt, u nas jak był zabiedzonym gniotkiem to tylko piłeczki miał pokaźne.Ogólnie jest słodziakiem i zabawowym kotem.
Pola i jej kolega Gabor dobrze zniesli turnus świąteczny u rodziców Duzej. Pola oczarowała sobie ludzi.Gaborek nie był jak zwykle obrazony jak wrócił z wygnania.jest ok.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]