Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 03, 2011 7:51 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

Hej hej :D
Odsypiacie? :wink:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon sty 03, 2011 11:50 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

hej :mrgreen:
Szelka chodzi od soboty bez kaftanika :mrgreen: Zdjęliśmy, żeby mogła spokojnie zjeść, iść do kuwety. Gdy tylko pysio zaczynał się zniżać do ranki, to było ostrzegawcze: Busiaaa... :oops: :oops: :oops:. Siedziałam nad nią obserwując, co ona tam wyczynia a ona się tylko myła, myła, myła, i raz jeszcze myła 8O. Więc postanowiliśmy zaryzykować, zostawiając ją bez, ale bacznie obserwując. Szwami się nie interesowała, tylko umyła sobie brzuszek. Wet zadbał, żeby była modna na sylwestra i wysmarował jej brzuszek srebrnym sprayem :ryk: :ryk: :ryk:
Sylwestra spędziliśmy w domu, siedząc z kotami. Zaplanowane narty, musiały iść w odstawkę :x cóż zdrowie kota najważniejsze.
Od soboty nie zakładamy już kaftaniku i mam nadzieję, że tak zostanie do piątku gdy pojedziemy na zdjęcie szwów.
Szelcia w kaftaniku chodziła jak robot, potem się przewracała i się nie ruszała 8O

Dzisiaj u nas rozpoczął się remont :evil: :evil: :evil:. Od rana przygotowywaliśmy mieszkanie dla panów. Koty były szczęśliwe, bo tyle zakamarków się porobiło, można było się chować :mrgreen:. Teraz przestraszone siedzą w pojemniku na pościel 8). Cyrek spanikowany na maksa, nawet dał się wziąć na ręce Alexowi 8O 8O 8O 8O. Koty czeka przeszło tydzień stersu :roll:

agnieszka1565 pisze:W Nowym Roku życząc dużo zdrowia i uśmiechu se tu przycupnę :oops:

witamy serdecznie :piwa:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pon sty 03, 2011 11:55 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

czyli wygrała z wami :twisted: metoda na nie umiejącegon chodzić kota zawsze działa :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon sty 03, 2011 12:04 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

Chcieliśmy jej dać pochodzić swobodnie, choć przyznam, że w kaftanie jest strasznie grzeczna :ryk: :ryk: a to u niej mało spotykane :ryk:.
Przez cały dzień była obserwowana, łaziliśmy za nią jak tylko znikała nam z oczu :oops:. Zaryzykowaliśmy i jest :ok:. Codziennie oglądamy jej brzuszek i sprawdzamy, czy wszystko jest ok. Wszystko się pięknie goi :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pon sty 03, 2011 12:12 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

ekhm, ostrzegawcze busiaaaa?? :lol: to jakiś okrzyk dyscyplinujący? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon sty 03, 2011 12:15 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

się czepiasz :twisted: tak na nią wołamy :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pon sty 03, 2011 12:15 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

aaaaa no to zmienia postać rzeczy :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon sty 03, 2011 12:16 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

no ja myślę :ryk: :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro sty 05, 2011 13:05 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

U nas remont pełną parą :|. Jedynym miejscem, gdzie mogę sobie przycupnąć to sypialnia, reszta się maluje.
Powiedziałam do moich panów malarzy: "jakkolwiek głupio to nie zabrzmi, jakby mnie potrzebowali to jestem w sypialni" opluli się ze śmiechu :oops: :oops: :oops: :oops:
Marzy mi się już porządek w domu :roll:
W piątek jedziemy za zdjęcie szwów i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.

Stefan vel Stefania :ryk: :ryk: (kobitki tak na niego wołają), to:

- złodziej, ostatnio ukradł bigos 8O 8O, notorycznie kradnie psie jedzenie 8)
- pomocnik kuchenny, robił z tatą cytrynówkę :ryk: :ryk:
- chuligan, choinka u rodziców już prawie nie "dicha" 8O 8O
- gryzoń, uwielbiam podgryzać palce 8) 8)
- chudy szczypior, wygląda komicznie, bo jest wysoki i ma chude łapy :ryk: :ryk:
- gospodarz kuchni, on musi wszystko sprawdzić, powąchać, skosztować :ryk: :ryk:
- grzeczny chłopczyk, niestety tylko wtedy jak śpi :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro sty 05, 2011 13:11 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

no i jak tu go nie kochać? :mrgreen: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro sty 05, 2011 13:31 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

Stefano :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:
Podczytywałam jego historię :oops: , juz miałam się odezwać, że my go chcemy - zwłaszcza mój Synuś - a tak mam grubiutką , okrąglutką Oleńkę :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Śro sty 05, 2011 13:33 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

spoko, spoko, kto wie co agata jeszcze do domu przytarga :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro sty 05, 2011 13:35 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

poczekamy zobaczymy :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Śro sty 05, 2011 13:39 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

agnieszka1565 pisze:Stefano :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:
Podczytywałam jego historię :oops: , juz miałam się odezwać, że my go chcemy - zwłaszcza mój Synuś - a tak mam grubiutką , okrąglutką Oleńkę :mrgreen:

8O 8O 8O 8O 8O nie wiedziałam, że ktoś chce Stefanio 8O
ale, wiesz one i tak by go raczej nie oddały...
jeśli Twój Synuś, ma nadmiar energii, to byłby kot idealny dla niego :ryk: :ryk:
Stefek robi fikołki przez ręce, skacze wysoko, chyba w poprzednim wcieleniu trenował gimnastykę akrobatyczną :ryk: :ryk:

Podczytywałam wątek Murzynki, teraz Oleńki i strasznie mi było jej żal... Cieszę się, że do Was trafiła :1luvu:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro sty 05, 2011 13:41 Re: Cyrek&Szelka nasza kocia para i Stefano u rodziców :)

agul-la pisze:spoko, spoko, kto wie co agata jeszcze do domu przytarga :mrgreen:

dostałam oficjalny zaraz, przynoszenia czegokolwiek co ma cztery nogi, miauczy bądź szczeka do domu :roll: :roll:
nie wiem dlaczego :?: 8) 8) 8)
Obrazek

Agata&Alex

[poprzednia][następna]