Martinek wywalił nawet brzusio na śniegu i tak fajnie się tarzał na mój widok. Poprawił się, ciałka nabrał.
Tylko kurcze tak mi brakuje Wacusia......

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:A ja dzisiaj pogłaskałam pierwszy raz Martinka.Kurcze kociaki mnie zaskakują.
Najpierw Ciapulek
a teraz Martinek.
![]()
Martinek wywalił nawet brzusio na śniegu i tak fajnie się tarzał na mój widok. Poprawił się, ciałka nabrał.
Tylko kurcze tak mi brakuje Wacusia......![]()
Elżbieta pisze:Bardzo bym prosił P.Izo jeszcze się nie cieszyć..Kto i na jakich zasadach znajdzie się na zweryfikowanej liście okaże się 16 stycznia.Nie zapeszajmy proszę..
Pozdrawiam Panią najserdeczniej
Waldek
kaska0980 pisze:Wróciliśmy od weta, dostał kropelki do oczu i zastrzyki, w piątek na kontrolę jak działają. Lekarz powiedział że będzie ok, nie ma temperatury i lekkie stadium, znaczy początkowe. zapłaciłam tylko 60 zł. Ufff...
Nasz wet doradził nam kupywanie drewnianych "glucików" bodajże Pelet sie nazywa w sklepie z...glazurami i klejami.Polecam 25 kg po 19,90. Nie zbryla sie ale rozpada.Bez zapachu.Dobrze chłonie.
Elżbieta pisze:..Dziś mam już potwierdzenie z biura VIVA,że są z powrotem i nieukrywam jestem szczęśliwy...
Megana pisze:Nasz wet doradził nam kupywanie drewnianych "glucików" bodajże Pelet sie nazywa w sklepie z...glazurami i klejami.Polecam 25 kg po 19,90. Nie zbryla sie ale rozpada.Bez zapachu.Dobrze chłonie.
Ja przepraszam za ten cytat znienacka, ale natrafiłam na takie info na innym wątku, może komuś się przyda? Wychodzi tanio, a nawet bardzo tanio, powiedziałabym.
Może warto przetestować, Izo, u Ciebie chyba sporo żwirku wychodzi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 264 gości