Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 23:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

A ja dzisiaj pogłaskałam pierwszy raz Martinka. :D Kurcze kociaki mnie zaskakują. 8O Najpierw Ciapulek :D a teraz Martinek. :D

Martinek wywalił nawet brzusio na śniegu i tak fajnie się tarzał na mój widok. Poprawił się, ciałka nabrał.

Tylko kurcze tak mi brakuje Wacusia...... :cry:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto sty 04, 2011 23:23 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:A ja dzisiaj pogłaskałam pierwszy raz Martinka. :D Kurcze kociaki mnie zaskakują. 8O Najpierw Ciapulek :D a teraz Martinek. :D

Martinek wywalił nawet brzusio na śniegu i tak fajnie się tarzał na mój widok. Poprawił się, ciałka nabrał.

Tylko kurcze tak mi brakuje Wacusia...... :cry:

:cry:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro sty 05, 2011 7:03 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Bardzo bym prosił P.Izo jeszcze się nie cieszyć..Kto i na jakich zasadach znajdzie się na zweryfikowanej liście okaże się 16 stycznia.Nie zapeszajmy proszę..
Pozdrawiam Panią najserdeczniej
Waldek
Elżbieta

Post » Śro sty 05, 2011 11:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Cześć, idę zaraz ze Szczurkiem do lekarza. Zobaczymy co powie. Napiszę potem.
Nie miałam internetu ostatnio. Karta graficzna mi się rozjechała, musiałam kupić nową. I tak nie mam jeszcze sprawnego komputera, korzystam teraz z Kasi laptopa.
Iza pytałaś co małemu jest? Nie wiem za bardzo. Ma jakieś dziwne oczy. Takie jakby zachodziły mu tą błonka co jest z boku oczu. Normalnie je, biega jak oszalały, nie zachowuje się jak chory. Ma energii za trzech, ale dla świętego spokoju chcę iść do lekarza, bo jeszcze wyjdzie z tego coś niedobrego.
Obrazek BERECIK, czekam Twojego miauknięcia za drzwiami....Obrazek

kaska0980

Od: Czw cze 17, 2010 23:59

Post » Śro sty 05, 2011 11:18 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Rozumiem. Pewnie jest podziębiony.Kicha do tego?

iza71koty

Post » Śro sty 05, 2011 11:22 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Czasem kichnie, nie często, ale mogę to zaliczyć do objawów, bo nie powinien kichać jesli nie nawącha się pieprzu. bardzo się martwię, bo to najkochańszy kot na świecie i nie chciałabym żeby był chory. Inni zdrowi jak ryby ( odpukać w niemalowane) a temu musiało się przyplątać cholerstwo.

kaska0980

Post » Śro sty 05, 2011 11:25 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Elżbieta pisze:Bardzo bym prosił P.Izo jeszcze się nie cieszyć..Kto i na jakich zasadach znajdzie się na zweryfikowanej liście okaże się 16 stycznia.Nie zapeszajmy proszę..
Pozdrawiam Panią najserdeczniej
Waldek

Szczerze powiedziawszy Waldemarze daleko mi do radości. Zwłaszcza w napływie złych wiadomości ostatnio, których niestety u nas nie brakuje. :| Fakt jednak przywrócenia 1% dla Fundacji Viva! ma dla Wszystkich niebagatelne znaczenie. Dla mnie, innych Karmicielek czy DT.Pozostaje nam zatem MOCNO trzymać kciuki.

iza71koty

Post » Śro sty 05, 2011 14:35 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Wróciliśmy od weta, dostał kropelki do oczu i zastrzyki, w piątek na kontrolę jak działają. Lekarz powiedział że będzie ok, nie ma temperatury i lekkie stadium, znaczy początkowe. zapłaciłam tylko 60 zł. Ufff...

kaska0980

Post » Śro sty 05, 2011 16:27 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Witam.
Początek roku to dla mnie czas wytężonej pracy (tym bardziej że mamy zmiany w podatku vat :( ) inwentaryzacje i bilansy ,koszmar.
Choroba nie odpuszcza ,na dodatek zaraził sią ode mnie mój mąż :cry: ,bo chyba pisałam ,że mam wirusowe zapalenie górnych dróg oddechowych wiec zaraza w domu szaleje,a na dodatek moje dziecię przyjechało z Poznania na długi weekend i boję sie ,że też może złapać 8O .
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Śro sty 05, 2011 17:01 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zję sobie sprawę P.Izo,że ma Pani mało powodów do radości.Pisząc to co pisałem chodziło mi jedynie oto,że ew.rozczarowanie byłoby bolesne.Dziś mam już potwierdzenie z biura VIVA,że są z powrotem i nieukrywam jestem szczęśliwy.
Pozdrawiam
Waldek
Elżbieta

Post » Śro sty 05, 2011 19:27 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

kaska0980 pisze:Wróciliśmy od weta, dostał kropelki do oczu i zastrzyki, w piątek na kontrolę jak działają. Lekarz powiedział że będzie ok, nie ma temperatury i lekkie stadium, znaczy początkowe. zapłaciłam tylko 60 zł. Ufff...

ciesze sie ogromnie ,ze to nic powaznego :D
:ok: za zdrowko

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro sty 05, 2011 21:02 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Nasz wet doradził nam kupywanie drewnianych "glucików" bodajże Pelet sie nazywa w sklepie z...glazurami i klejami.Polecam 25 kg po 19,90. Nie zbryla sie ale rozpada.Bez zapachu.Dobrze chłonie.

Ja przepraszam za ten cytat znienacka, ale natrafiłam na takie info na innym wątku, może komuś się przyda? Wychodzi tanio, a nawet bardzo tanio, powiedziałabym.
Może warto przetestować, Izo, u Ciebie chyba sporo żwirku wychodzi...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro sty 05, 2011 22:55 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Elżbieta pisze:..Dziś mam już potwierdzenie z biura VIVA,że są z powrotem i nieukrywam jestem szczęśliwy...

Bo ja to pewnie z sufitu to info wzięłam. :roll:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw sty 06, 2011 0:13 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Megana pisze:
Nasz wet doradził nam kupywanie drewnianych "glucików" bodajże Pelet sie nazywa w sklepie z...glazurami i klejami.Polecam 25 kg po 19,90. Nie zbryla sie ale rozpada.Bez zapachu.Dobrze chłonie.

Ja przepraszam za ten cytat znienacka, ale natrafiłam na takie info na innym wątku, może komuś się przyda? Wychodzi tanio, a nawet bardzo tanio, powiedziałabym.
Może warto przetestować, Izo, u Ciebie chyba sporo żwirku wychodzi...

Megana niestety nie mogę używać peletu. :| Ostatnim razem myślałam że, wścieku dostanę....wszedzie było pełno. :| Nie wyrabiałam już ze sprzątaniem.U mnie najlepiej sprawdza się benek. Ale ostatnio kiepsko z kasą i kupuję ten w Netto niestety.

iza71koty

Post » Czw sty 06, 2011 0:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

No popatrz ja dostaję wścieku przy Benku. :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

[poprzednia][następna]