LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 9:35 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt gru 31, 2010 11:30 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

W Nowym Roku dla Leszka życzymy od jutra 365 dni tylko szczęśliwych !!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt gru 31, 2010 20:09 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

Obrazek
Szczęśliwego Nowego Roku 2011, aby był radosny, szczęśliwy, i wniósł w Wasze życie i Waszych futrzastych i tych bezdomniastych same piękne chwile
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt gru 31, 2010 21:24 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

andzelika1952 pisze:Kochani! :1luvu:
W oczekiwaniu na zbliżający się Nowy Rok
Żegnamy minione miesiące ,
I pełni nadziei spoglądamy w przyszłość.

Oby 2011 rok okazał się dla wszystkich potrzebujących pomocy stworzeń bardziej przyjazny niż poprzedni rok.
Serdeczne życzenia , zdrowia , pogody ducha , spełnienia wszystkich marzeń , zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów życzy wszystkim , którzy nas wspierają - Andżelika i wszystkie kociaki z KAN :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 02, 2011 21:06 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

jak Leszkowi minął sylwester :-) ?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sty 04, 2011 23:31 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

dagmara-olga pisze:jak Leszkowi minął sylwester :-) ?

Sylwester jak sylwester, ale tu jest dopiero wiadomosc:

Trzymajmy kciuki za ds :)
josteine 04.01.11, 23:01 Odpowiedz
Najnowsze, dzisiejsze wieści o Lesiu:

Tymczasowy opiekun w kocie zakochany, myślałam, że go już zatrzyma. Ma dylemat, ale chyba się boi.
Za to zainteresowała się nim na poważnie moja kumpela, dziennikarka, która nigdy kota nie miała, ale ostatnio zadeklarowała, że jest samotna i kota chce Zadeklarowała to przed świętami, wyjechała, więc ja zaraz po nowym roku ją zbombardowałam straszliwymi, straszliwie rozczulającymi wieściami o Lesiu. Dziś byłyśmy go zobaczyć - przed naszym przyjściem zasikał opiekunowi kocyk, po naszym przyjściu wszedł pod stół, a potem wersalkę - i tyleśmy go widziały Czyli jednak wyczuł, co się święci
Śliczniak z niego. Łagodny, spokojny, niekonfliktowy. Umie się sobą zająć - dla niej to ważne, dużo jej w domu nie ma. Nie zrzuca przedmiotów, nie urywa zasłon, nie strąca kwiatków wiszących ze ścian - szczęściara będzie z tej mojej kumpeli, nie przeżyje tego, co ja z moją Torpedą
Dziewczyna ma się zastanowić. Uświadomiłam jej, czego kot potrzebuje - karma, miski, kuweta, żwirek. Uświadomiłam, czym jest białaczka, jakie mogą, ale nie muszą być jej konsekwencje.
Na bank go weźmie, a opiekun będzie płakał
Trzymajcie kciuki za taki obrót sytuacji

No, to trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro sty 05, 2011 8:49 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

proszę bardzo: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sty 05, 2011 9:52 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

kciuki :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Śro sty 05, 2011 12:26 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

:ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro sty 05, 2011 12:54 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw sty 06, 2011 16:57 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

kociamysza pisze:
dagmara-olga pisze:jak Leszkowi minął sylwester :-) ?

Sylwester jak sylwester, ale tu jest dopiero wiadomosc:

Trzymajmy kciuki za ds :)
josteine 04.01.11, 23:01 Odpowiedz
Najnowsze, dzisiejsze wieści o Lesiu:

Tymczasowy opiekun w kocie zakochany, myślałam, że go już zatrzyma. Ma dylemat, ale chyba się boi.
Za to zainteresowała się nim na poważnie moja kumpela, dziennikarka, która nigdy kota nie miała, ale ostatnio zadeklarowała, że jest samotna i kota chce Zadeklarowała to przed świętami, wyjechała, więc ja zaraz po nowym roku ją zbombardowałam straszliwymi, straszliwie rozczulającymi wieściami o Lesiu. Dziś byłyśmy go zobaczyć - przed naszym przyjściem zasikał opiekunowi kocyk, po naszym przyjściu wszedł pod stół, a potem wersalkę - i tyleśmy go widziały Czyli jednak wyczuł, co się święci
Śliczniak z niego. Łagodny, spokojny, niekonfliktowy. Umie się sobą zająć - dla niej to ważne, dużo jej w domu nie ma. Nie zrzuca przedmiotów, nie urywa zasłon, nie strąca kwiatków wiszących ze ścian - szczęściara będzie z tej mojej kumpeli, nie przeżyje tego, co ja z moją Torpedą
Dziewczyna ma się zastanowić. Uświadomiłam jej, czego kot potrzebuje - karma, miski, kuweta, żwirek. Uświadomiłam, czym jest białaczka, jakie mogą, ale nie muszą być jej konsekwencje.
Na bank go weźmie, a opiekun będzie płakał
Trzymajcie kciuki za taki obrót sytuacji

No, to trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 06, 2011 17:56 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

Szalony Kot pisze:Jakby co, to znajdziemy jeszcze jakieś kotki i dla opiekuna ;)

no właśnie ;)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw sty 06, 2011 18:18 Re: LESZEK FELV+ z KAN! już w dt w Warszawie! :):)

A może nie lekceważyć tej wielkiej miłości? I niech zostaną razem...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]