Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bianka 4 pisze:A może Sylwester viewtopic.php?f=1&t=122239&start=0 . Jutro będzie kastrowany. Wiem, że to trochę daleko, ale nie takie transporty organizowano na miau
ciekawa.swiata pisze:bo Grafcio to jest taka trochę szalona sierotka
Słuchajcie, dzwoniła do mnie dziś Pani w sprawie Merlinka... jako że jego ogłoszenie nieaktualne zaproponowałam, że mogę poszukać dla niej kotka, który spełniałby wymagania, a są one następujące:
- dorosły wykastrowany (kocur lub kotka)
- miziasty, taki żeby chciał na kolanka
- musi akceptować inne koty bo Pani ma już w domu jedną kotkę i chce dla niej towarzysza lub towarzyszkę
- kicior będzie niewychodzący
wymagania co do maści są drugorzędne, ale preferowany biały, czarny lub srebrny pręgowany
macie jakieś propozycje?
na początek wstawiam Guliwera i Leosia do propozycji, ale nie wiem czy Pani będzie chciała aż tak dorosłego kotka dlatego im więcej propozycji, tym lepiej
ciekawa.swiata pisze:a ja mam tu do Was pytanie z serii tych nietypowych![]()
czy ktoś z Was ma w rodzinie dziedziaczka, który pożera jajka niespodzianki?
bo zbieram te wkłady ze środka... chcę porobić z nich zabawki dla schronowych kociaków bo one tam biedne nie mają nic ciekawego do roboty. Ja mam małego bratanka, no ale wiadomo, coś oprócz czekolady jeść trzeba![]()
Jakbyście mieli taki luksus na zbyciu, to nie wyrzucajcie proszę, ja chętnie je zrecyklinguje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, luty-1 i 419 gości