Moderator: Estraven
Bianka 4 pisze:A może Sylwester viewtopic.php?f=1&t=122239&start=0 . Jutro będzie kastrowany. Wiem, że to trochę daleko, ale nie takie transporty organizowano na miau
ciekawa.swiata pisze:bo Grafcio to jest taka trochę szalona sierotka
Słuchajcie, dzwoniła do mnie dziś Pani w sprawie Merlinka... jako że jego ogłoszenie nieaktualne zaproponowałam, że mogę poszukać dla niej kotka, który spełniałby wymagania, a są one następujące:
- dorosły wykastrowany (kocur lub kotka)
- miziasty, taki żeby chciał na kolanka
- musi akceptować inne koty bo Pani ma już w domu jedną kotkę i chce dla niej towarzysza lub towarzyszkę
- kicior będzie niewychodzący
wymagania co do maści są drugorzędne, ale preferowany biały, czarny lub srebrny pręgowany
macie jakieś propozycje?
na początek wstawiam Guliwera i Leosia do propozycji, ale nie wiem czy Pani będzie chciała aż tak dorosłego kotka dlatego im więcej propozycji, tym lepiej
Jest tez ooooromny biało rudy kot ale nie wiem czy to kocur czy dziewczyna. Jest cholerną przylepą oznak agresji wobec kotów nie zauważyłam

ciekawa.swiata pisze:a ja mam tu do Was pytanie z serii tych nietypowych![]()
czy ktoś z Was ma w rodzinie dziedziaczka, który pożera jajka niespodzianki?
bo zbieram te wkłady ze środka... chcę porobić z nich zabawki dla schronowych kociaków bo one tam biedne nie mają nic ciekawego do roboty. Ja mam małego bratanka, no ale wiadomo, coś oprócz czekolady jeść trzeba![]()
Jakbyście mieli taki luksus na zbyciu, to nie wyrzucajcie proszę, ja chętnie je zrecyklinguje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 35 gości