DO zamknięcia - KORABIEWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 14:11 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Ale chyba dla wszystkich osób biorących udział w wątku boguszyckim, a Ty pixie65 do nich - o ile pomnę - należysz jest dość oczywiste i wiadome, że Agnieszka logowała się także jako ostatniaszansa? Czego nigdy nie ukrywała. Nie rozumiem więc skąd te pytania? Serio-serio.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw gru 30, 2010 14:15 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Zofia&Sasza pisze:Ale chyba dla wszystkich osób biorących udział w wątku boguszyckim, a Ty pixie65 do nich - o ile pomnę - należysz jest dość oczywiste i wiadome, że Agnieszka logowała się także jako ostatniaszansa? Czego nigdy nie ukrywała. Nie rozumiem więc skąd te pytania? Serio-serio.

No właśnie stąd, że ja akurat nie byłam tego pewna.
Zamiast więc "spiskować" za plecami i dopytywać modów o IP - zadałam proste pytanie.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw gru 30, 2010 15:32 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

pixie65 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ale chyba dla wszystkich osób biorących udział w wątku boguszyckim, a Ty pixie65 do nich - o ile pomnę - należysz jest dość oczywiste i wiadome, że Agnieszka logowała się także jako ostatniaszansa? Czego nigdy nie ukrywała. Nie rozumiem więc skąd te pytania? Serio-serio.

No właśnie stąd, że ja akurat nie byłam tego pewna.
Zamiast więc "spiskować" za plecami i dopytywać modów o IP - zadałam proste pytanie.

A to przepraszam, do głowy mi nie przyszło, że tego nie wiesz.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Nie sty 02, 2011 15:11 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

magaaaa pisze:
iwona66 pisze:to dziś :mrgreen: nie jutro :)

O kurka!!!
To jeszcze bardziej trzymam!
I proszę o foty i doniesienia!!!!

Nie będzie fotek ani żadnych pozytywnych informacji:( Byłyśmy tam przed g. 22, bo śnieg sypał niemiłosiernie. Czekałyśmy chyba do 0:30 na złapanie matki kociaków. Opiekunka nie była w stanie podac informacji, czy kocięta jedzą samodzielnie, czy nie, więc nie zaryzykowałyśmy zabrania ich bez matki. Nie wiem, czy pisałam ale zostały tylko dwa :(
Cały wyjazd trwał 6 godzin i nic nie udało się załatwić :(

Czy są tu osoby, które mają czas, chęć i środki (samochód lub możliwośc zaoferowania DT), żeby zangażowac się w sprawę? Można by założyć prywatną grupę np. na FB i tam ustalać szczegóły, a na miau i przez wydarzenia na FB szukać nowych domów tymczasowych lub stałych.

-Milena-

Od: Wto gru 02, 2003 18:32

Post » Nie sty 02, 2011 16:04 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

-Milena- pisze:
magaaaa pisze:
iwona66 pisze:to dziś :mrgreen: nie jutro :)

O kurka!!!
To jeszcze bardziej trzymam!
I proszę o foty i doniesienia!!!!

Nie będzie fotek ani żadnych pozytywnych informacji:( Byłyśmy tam przed g. 22, bo śnieg sypał niemiłosiernie. Czekałyśmy chyba do 0:30 na złapanie matki kociaków. Opiekunka nie była w stanie podac informacji, czy kocięta jedzą samodzielnie, czy nie, więc nie zaryzykowałyśmy zabrania ich bez matki. Nie wiem, czy pisałam ale zostały tylko dwa :(
Cały wyjazd trwał 6 godzin i nic nie udało się załatwić :(

Czy są tu osoby, które mają czas, chęć i środki (samochód lub możliwośc zaoferowania DT), żeby zangażowac się w sprawę? Można by założyć prywatną grupę np. na FB i tam ustalać szczegóły, a na miau i przez wydarzenia na FB szukać nowych domów tymczasowych lub stałych.

:(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sty 02, 2011 16:17 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

A co ryzykowałybyście zabierając kociaki bez matki?????Przecież i tak umierają będąc przy matce a tak miałyby szansę-przecież można dokarmić.Ech, :evil:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie sty 02, 2011 17:05 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Od początku jest o tym mowa.
Najpierw tajemnice teraz w ogóle nie wiem co.
Oferowałam się jako DT, ale ponieważ znalazłam poturbowana małą szylkę nie mam już miejsca.
Zgłaszało się jeszcze kilka osób jako DT, warto może coś zrobić zanim zniechęcą się do reszty takim sposobem dzialania.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon sty 03, 2011 19:45 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

[/quote]Nie będzie fotek ani żadnych pozytywnych informacji:(
:cry:
na miau i przez wydarzenia na FB szukać nowych domów tymczasowych lub stałych.[/quote]

inka1984 zbiera chętne DT dla zwierząt zabranych z filmiku na YT - może zostaną jakieś wolne adresy, narazie zgłaszają się chętni, osobiście nie wiem jaki jest odzew
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon sty 03, 2011 21:09 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Właśnie, może inne kotki znajdą dzięki temu dom... Ale obawiam się, że w większości to taki odruch serca podyktowany emocjami... :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto sty 04, 2011 13:10 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Do kogo powinny się zglaszać osoby chętna na bycie DT dla kotów z tego wątku? Kto będzie to pilotował?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 04, 2011 13:39 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Alienor pisze:Do kogo powinny się zglaszać osoby chętna na bycie DT dla kotów z tego wątku? Kto będzie to pilotował?

Myślę, że -Milena- :wink: Nie chcę gasić ewentualnego entuzjazmu, ale pamiętajcie, że w tamtym stadzie jest grzybica... Natomiast wszystko wskazuje na to, że NIE MA pp (choć oczywiście ostrożność zawsze wskazana).
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto sty 04, 2011 14:12 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Jakby to ująć - jak tam nie ma panleukopenii i FIPa to już dobrze :roll: Przecież nie z pałacu i ciepełka te koty przyjdą, więc sądzę, że każdy potencjalny DT bierze to pod uwagę.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto sty 04, 2011 14:14 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Alienor pisze:Jakby to ująć - jak tam nie ma panleukopenii i FIPa to już dobrze :roll: Przecież nie z pałacu i ciepełka te koty przyjdą, więc sądzę, że każdy potencjalny DT bierze to pod uwagę.

Też tak uważam, ale jak się wie, to można się na tego grzyba przygotować :twisted: Oczywiście świerzbowiec też jest w pakiecie :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto sty 04, 2011 14:28 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Zofia&Sasza pisze:
Alienor pisze:Jakby to ująć - jak tam nie ma panleukopenii i FIPa to już dobrze :roll: Przecież nie z pałacu i ciepełka te koty przyjdą, więc sądzę, że każdy potencjalny DT bierze to pod uwagę.

Też tak uważam, ale jak się wie, to można się na tego grzyba przygotować :twisted: Oczywiście świerzbowiec też jest w pakiecie :wink:

Czyli koty szukają domów razem ze swoimi lokatorami.
Szkoda że nie mogę być DT :(
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto sty 04, 2011 14:32 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Jak Julinka i Justyn do mnie trafili spod śmietnika to oprócz KK takiego że ropa z nos i oczu leciala, mieli niezwykle bogate życie zewnętrzne i wewnętrzne - kupa uwalona wieczorem rano "chodziła", z futra też się sypało :twisted: W uszach czarno było nie tylko od brudu. Ale fakt, grzybicy nie zaliczyli.

Alienor

[poprzednia][następna]