Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Ale chyba dla wszystkich osób biorących udział w wątku boguszyckim, a Ty pixie65 do nich - o ile pomnę - należysz jest dość oczywiste i wiadome, że Agnieszka logowała się także jako ostatniaszansa? Czego nigdy nie ukrywała. Nie rozumiem więc skąd te pytania? Serio-serio.
pixie65 pisze:Zofia&Sasza pisze:Ale chyba dla wszystkich osób biorących udział w wątku boguszyckim, a Ty pixie65 do nich - o ile pomnę - należysz jest dość oczywiste i wiadome, że Agnieszka logowała się także jako ostatniaszansa? Czego nigdy nie ukrywała. Nie rozumiem więc skąd te pytania? Serio-serio.
No właśnie stąd, że ja akurat nie byłam tego pewna.
Zamiast więc "spiskować" za plecami i dopytywać modów o IP - zadałam proste pytanie.
magaaaa pisze:iwona66 pisze:to dziśnie jutro
O kurka!!!
To jeszcze bardziej trzymam!
I proszę o foty i doniesienia!!!!
-Milena- pisze:magaaaa pisze:iwona66 pisze:to dziśnie jutro
O kurka!!!
To jeszcze bardziej trzymam!
I proszę o foty i doniesienia!!!!
Nie będzie fotek ani żadnych pozytywnych informacji:( Byłyśmy tam przed g. 22, bo śnieg sypał niemiłosiernie. Czekałyśmy chyba do 0:30 na złapanie matki kociaków. Opiekunka nie była w stanie podac informacji, czy kocięta jedzą samodzielnie, czy nie, więc nie zaryzykowałyśmy zabrania ich bez matki. Nie wiem, czy pisałam ale zostały tylko dwa![]()
Cały wyjazd trwał 6 godzin i nic nie udało się załatwić
Czy są tu osoby, które mają czas, chęć i środki (samochód lub możliwośc zaoferowania DT), żeby zangażowac się w sprawę? Można by założyć prywatną grupę np. na FB i tam ustalać szczegóły, a na miau i przez wydarzenia na FB szukać nowych domów tymczasowych lub stałych.
Czy są tu osoby, które mają czas, chęć i środki (samochód lub możliwośc zaoferowania DT), żeby zangażowac się w sprawę? Można by założyć prywatną grupę np. na FB i tam ustalać szczegóły, a na miau i przez wydarzenia na FB szukać nowych domów tymczasowych lub stałych.
Alienor pisze:Do kogo powinny się zglaszać osoby chętna na bycie DT dla kotów z tego wątku? Kto będzie to pilotował?
Alienor pisze:Jakby to ująć - jak tam nie ma panleukopenii i FIPa to już dobrzePrzecież nie z pałacu i ciepełka te koty przyjdą, więc sądzę, że każdy potencjalny DT bierze to pod uwagę.
Zofia&Sasza pisze:Alienor pisze:Jakby to ująć - jak tam nie ma panleukopenii i FIPa to już dobrzePrzecież nie z pałacu i ciepełka te koty przyjdą, więc sądzę, że każdy potencjalny DT bierze to pod uwagę.
Też tak uważam, ale jak się wie, to można się na tego grzyba przygotowaćOczywiście świerzbowiec też jest w pakiecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości