Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 9:08 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Gosiu, dobre pytanko :wink:
Bąbelek nadal szaleje i ma niecne zamiary wobec wszystkiego co się rusza, albo i nie :lol:
Nie zauważył nawet, że pozbawiono go klejnotów.
Mam nadzieję, że burza hormonów wreszcie minie!!!
A poza tym to najsłodszy łobuz na świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ale łobuz straszny, rozpuszczony jak dziadowski bicz :oops:
Muszę jakąś fotkę zrobić i pokazać Wam mojego podrostka.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 14, 2010 10:58 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Oj te hormony. :twisted: :lol:
Uściski dla łobuziaka. :mrgreen: :1luvu:
Super, że zabieg zniósł tak dobrze. :D :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto gru 14, 2010 12:44 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

minie, trzeba tylko trochę czasu na to :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto gru 14, 2010 19:17 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Asieńko-buziaki dla Ciebie i Bąbelka bez bąbelków :lol:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 31, 2010 11:28 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Ja bym chciała się dowiedzieć,ba żądam wręcz informacji co u Bąbelka słychać :D :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt gru 31, 2010 12:10 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Obrazek

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt gru 31, 2010 14:03 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Asi i Jej podopiecznym życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku-Asieńko-niech skończa sie kłopoty i zacznij wreszcie cieszyć sie nudą! :D

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 31, 2010 18:55 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Ile wpadek miał Kaczyński,
ile dziewczyn miał Łyżwiński,
ile Giertych miał idei,
ile w Tusku jest nadziei.
Ile Lepper miał wyskoków
- tyle szczęścia w Nowym Roku.

ObrazekObrazek
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt gru 31, 2010 19:25 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Uściski Sylwestrowe dla Jerzykowej bandy od tercetu i od nas :1luvu:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pon sty 03, 2011 1:37 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

BĄBELKU I SPÓŁKO SAMEJ MIŁOŚCI W NOWYM ROKU :!: :!: :!:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto sty 04, 2011 12:05 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Kochane, bardzo, bardzo dziękujemy za pamięć i za życzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
My również całym sercem życzymy Wam wszelkiej noworocznej wspaniałości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bąbelek ma się kwitnąco - swoją nadaktywnością zamęcza wszystkie koty i nikt go nie lubi :mrgreen: No..., ja go jednak kocham obłędnie nawet w momentach kiedy lubię trochę mniej :wink: :D
Kiedy sytuacja u mnie się troszkę uspokoi nadrobię zaległości fotograficzne i pokażę Wam jaki z Bąbla słodki zbój :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ściskamy przegorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto sty 04, 2011 12:35 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Asiu, a jak sytuacja z wodą u Was?

gosiaa

Post » Wto sty 04, 2011 12:35 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

gosiaa pisze:Asiu, a jak sytuacja z wodą u Was?

o właśnie? bo odwilż przecież
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 04, 2011 12:43 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Do wiosny jestem skazana na pompowanie wody z dziury w podłodze i wypompowywanie wężami na zewnątrz :roll: Wody przybywa, im cieplej tym szybciej :evil:
Później zostanie zrobiony "nawiert" i zamontuję pompę automatyczną - na razie to zbyt ryzykowne.
Będę też musiała zedrzeć podłogi, izolacje i wszystko osuszać i remontować :( Wraz z ciepłem przyjdzie wilgoć...
Ubezpieczenia nie dostanę - na wszelki wypadek ostrzegam : firma Commercial Union teraz Aviva :evil:
Póki co, nie mogę się nudzić, ale najważniejsze, że udaje mi się utrzymać "basen" pod podłogą!!! Tylko żeby sił człowiek troszkę więcej miał :oops: I czasu :wink:
Ogólnie rzecz biorąc jest dobrze, ale nie beznadziejnie :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto sty 04, 2011 12:45 Re: Bąbel -oczko pękło:(( Nie ma oczka, jest dom - Bąbel zostaje

Asiu, a dlaczego nie dostaniesz odszkodowania od ubezpieczyciela, jak to argumentują?
Koniecznie się odwołuj.

gosiaa

[poprzednia][następna]