Niewidomy Tymonek ['] Odpoczywaj mój najsłodszy kotku.......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 03, 2011 13:36 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

jerzykowa, prosimy o podanie danych do przelewu naszemu skarbnikowi - AgaPap , Tymonek od slepaczków otrzymuje wsparcie finansowe i wielkie kciuki za zdrowie , oby udało sie ustabilizowac sytuację :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon sty 03, 2011 13:50 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

alessandra pisze:jerzykowa, prosimy o podanie danych do przelewu naszemu skarbnikowi - AgaPap , Tymonek od slepaczków otrzymuje wsparcie finansowe i wielkie kciuki za zdrowie , oby udało sie ustabilizowac sytuację :ok:

To może ja wyślę, bo Asia to zanim się zbierze... :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 03, 2011 13:52 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Wysłałam do AgaPap.

gosiaa

Post » Pon sty 03, 2011 20:39 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Poproszę nr konta dla Tymonka :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 03, 2011 20:47 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asiu, Tymusiu, kciuki za Was przeogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sty 03, 2011 20:56 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Mruczeńka1981 pisze:Poproszę nr konta dla Tymonka :mrgreen:

To ja standardowo wysyłam na PW :)

gosiaa

Post » Pon sty 03, 2011 21:02 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

My też za Tymonka trzymamy kciuki :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 03, 2011 21:12 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

:ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto sty 04, 2011 10:18 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Mnóstwo :ok: :ok: dla Tymonka

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto sty 04, 2011 10:25 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asiu zabiegana, ale pewnie się odezwie.

Tymuś bez zmian, biedniusi jest bardzo.
Nie znam się, ale ustabilizować (nawet nie mówię o wyleczeniu) Tymonka będzie chyba bardzo trudno. On jest wyniszczony chorobą. Cukrzyca (a może i inne ukryte choroby) poczyniły spustoszenie w organizmie kocurka.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: cały czas są.
Tymuś kochany jest bardzo. :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto sty 04, 2011 11:49 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Witajcie, kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam, że tak z doskoku, ale ostatnio naprawdę za dużo się u mnie dzieje.

Bardzo gorąco dziękuję Klubowi Ślepaczków :1luvu: :1luvu: :1luvu: za wsparcie dla Tymonka!!!
I Tobie Gosiu kochana, że mnie wyręczyłaś z przesłaniem numeru konta :oops: !!!
I Tobie Peciu droga, że tradycyjnie powiozłaś Tymusia do lecznicy!!!
I Wam wszystkim za pamięć, obecność i wszelkie wsparcie :1luvu:

Tymuś, jak już napisała Kasia, bez większych zmian - pije, je, wydala i śpi :( . Prowadzi taki "kakatoniczny" żywot, ale na pewno nie cierpi!!! Staram się go dużo przytulać, głaskać i otaczać ciepłem i dobrą energią, a On mruczy spokojniutko. Oczywiście nie pomijam leczenia czyli zastrzyków insuliny, kontroli cukru, antybiotyków, immunostymulatowrów i wszystkich potrzebnych działań.
Cukier nadal bardzo wysoki. Dzisiaj Tymonek spędzi dzień w lecznicy na pomiarach cukru, badaniach krwi i obserwacji. Rozmawiałam z Panią doktor - Tymuś podjadł, posiusiał i śpi. Dałam mu kocyk i ręczniczek żeby nie zmarzł - jest przecież jeszcze troszkę przeziębiony, a cały czas spędza w bezruchu, więc trzeba bardzo uważać.
Walczymy i na pewno się nie poddamy!!! Dzisiaj wetka zadecyduje czy rozbijemy dawkę insuliny na 2 razy dziennie.
Zrobimy wszystko co możliwe!!!. Jednak najważniejsze żeby Tymonek czuł się bezpieczny, kochany i spokojny!!! On jest baaardzo zniszczony... Ale przecież to kotek z żelaza :ok: :ok: :ok:
Kocham tę biedę i tak bardzo chcę żeby On to czuł i żeby na coś mu się ta moja miłość przydała...
Tak więc nadal Wasze magiczne kciuki są bardzo potrzebne, bardzo o nie prosimy!!!

Życzę Wam, co prawda troszkę późno, ale z całego serca, żeby ten rok był dla Was i Waszych podopiecznych NAPRAWDĘ DOBRY :!:
Mnie zaczął się dość dramatycznie, wczoraj wracając do domu znalazłam przy drodze potrąconego kotka. Ruszał główką, usiłował się podnieść... Wpakowałam go do samochodu i pognałam do lecznicy. Niestety ten piękny biało-czarny kocurro w moim samochodzie pobiegł za TM :cry: Nie zdążyliśmy z ratunkiem, w lecznicy można już było tylko potwierdzić, że biedak nie żyje :cry: Nie będę się wyrażać na temat osoby, która go potrąciła i zostawiła w cierpieniu na drodze :evil: :evil: :evil:
Biegaj szczęśliwie po kolorowych łąkach za TM, na które wjechałeś czerwonym samochodzikiem biało - czarny Kocie [']............................
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sty 04, 2011 11:52 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

och biedny kotuś :(
ale chociaż ktoś o nim myślał na sam koniec......Asiu :1luvu:
kciuki za Tymonka cały czas :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 04, 2011 12:31 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Kocurek czekał tam Asiu na Ciebie...

gosiaa

Post » Wto sty 04, 2011 17:00 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

o boże :( Asiu jak dobrze, że Ciebie spotkał - czuł się bezpieczny i potrzebny... Biedny kotuś :( Biegaj koteczku wesoło za TM...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]