Może zrób im wspólne ogłoszenie - że szukają domu razem. Tzn. to dwójeczka. Zdjęcia są świetne

Jeśli chciałbyś pomocy w napisaniu takiego ogłoszenia czy wsparcia w rozmowie z przyszłymi domkami, chętnymi na kociaki - to jestem do dyspozycji.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Super parka.
Może zrób im wspólne ogłoszenie - że szukają domu razem. Tzn. to dwójeczka. Zdjęcia są świetne![]()
Jeśli chciałbyś pomocy w napisaniu takiego ogłoszenia czy wsparcia w rozmowie z przyszłymi domkami, chętnymi na kociaki - to jestem do dyspozycji.
zyzio pisze: Problem będzie z tym trzecim dzikusem, chyba tylko schronisko ..
ASK@ pisze:Trzeci nie musi być dziki.Tylko wystraszony. Bardziej niepewny.Ma obok rodzeństwo i człowiek mu nie jest potrzebny. Trzeba mu poświęcać więcej czasu. Z reguły jak zabraknie rodzeństwa z reguły takie koty przybliżają sie do ludzi
ASK@ pisze:Dwa "dobre" mozesz już ogłaszać.Jeśli nadają sie do adopcji. jak nie wiesz jak to ogłoszenia robi forumowa CatAngel.80 ogłoszen za 20 zł.Pisze teksty i obrabia fotki. Napisz do niej.
Link do CatAngel.To solidna dziewczyna.I dobra w tym co robi.
viewtopic.php?f=27&t=117559
zyzio pisze:nawiązałem kontakt z Catangel ale nic nie zrozumiałem. Czy ta pani wystawia gdzieś ogłoszenia , czy po prostu je projektuje ?
graszka-gn pisze:Zyzio, masz na PW instrukcję, jak zmniejszyć wyświetlane fotki. Bardzo proszę ją zastosować bo mamy na Miau regulaminowe ograniczenie wielkości do 640x640 pikseli. Szkoda aby takie fajne koteczki zostały zamienione na "gołe linki"
Greta_2006 pisze:A która to ta Dzika Dzicz?
zyzio pisze:Greta_2006 pisze:A która to ta Dzika Dzicz?
Jej nie mogłem zrobic fotek bo siedziała skulona gdzieś pod szafą.Jest biała w szare łaty. Dziwne ale nie bawi się z dwójką tylko cały czas leży gdzieś schowana.Postaram sie zrobic zdjęcia ale nie będą ładne.
Greta_2006 pisze:zyzio pisze:Greta_2006 pisze:A która to ta Dzika Dzicz?
Jej nie mogłem zrobic fotek bo siedziała skulona gdzieś pod szafą.Jest biała w szare łaty. Dziwne ale nie bawi się z dwójką tylko cały czas leży gdzieś schowana.Postaram sie zrobic zdjęcia ale nie będą ładne.
A wiesz chociaż, czy ona je, czy się załatwia![]()
Bo to, co piszesz jest bardzo niepokojące... ta kicia może potrzebować pomocy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot], Niushonok, sylwiakociamama i 224 gości