Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 10:03 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Felusiu nie spadamy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw gru 30, 2010 14:14 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

I ja przypominam :lol:

Może na Nowy Rok ktoś zechce dać Felusiowi dom :wink:
po_prostu_kaska

Post » Czw gru 30, 2010 14:56 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Chyba mi się udało zrobić pierwszy w życiu banerek :oops: Trochę koślawy, ale jednak ;) Nie wiem tylko dlaczego na zdjęciu pojawił mi się jego rozmiar... no cóż... niech na razie tak zostanie. Jak będę miała chwilę postaram się popracować nad nim

Kod do pobrania banerka

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=119907][IMG] http://img844.imageshack.us/img844/2340/felug.th.jpg[/IMG][/URL]
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 31, 2010 0:05 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Do góry chłopaku po domek :ok:

Jeżeli ktoś słyszałby, że szukany jest 4 msc czarny kocurek, prosimy o rekomendowanie Felusia. Kuwetkowy, grzeczny, kocha ludzi, psy, inne koty, zdrowy, je właściwie wszystko :)
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 31, 2010 9:07 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasiu dziękuję bardzo.Felusiowi troszkę zaczęło łzawic i ropieć oczko zakraplamy zatem gentamycynę i myślę ,że minie.Myślę ,że teraz zrobię kilka nowych fotek i wyślę do Ciebie Kasiu z Prośbą o wstawienie na wątek.

horacy 7

Post » Pt gru 31, 2010 10:16 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Nie ma problemu, jak tylko będziesz miała fotki, prześlij :)
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 31, 2010 12:20 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasiu wcześniej napisała ,że rudy kocurek ma dom w Olsztynie okazało się ,że nie bo 4 m-ce to za duży kot by porozumieć się z psem.Zostawiam to bez komentarza bo co tu dodać,pani jest weterynarzem i miała kota.Czyli moje psy są cudowne muszą zaakceptować wszystko co im pańcia przytarga do domu.

horacy 7

Post » Nie sty 02, 2011 14:10 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś do góry szukać domu :wink:
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 02, 2011 18:48 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Oto nasz bohater :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 02, 2011 19:23 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasiu dziękuję za wstawienie zdjęć ,nie są niestety najlepszej jakości bo Felek jest wiecznie w ruchu .Jak zobaczyłam jak np.leży ładnie z Bazylim i wstałam po aparat to koty też zmieniły pozycje by zobaczyć co pańcia robi.Ostatnio jest moda na mycie pychola mojej bernenki ,a Stella leży cierpliwie jak towarzystwo ją myję.Feluś też bierze czynny udział w myciu.

horacy 7

Post » Pon sty 03, 2011 17:55 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś, wystarczy tego tymczasowania się ;)

Najwyższa pora do domu !
po_prostu_kaska

Post » Pon sty 03, 2011 21:23 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś jakoś się nie spieszy do ds,nadal cisza.Feluś szaleje z moimi kocurami tylko mam problem z koteczką ,którą przygarnęłam w ubiegłą zimę ma depresję.Tak powiedziała pani wet i najprawdopodobniej źle znosi nowe koty,dzisiaj dostała lek p/depresyjny .Sama nie wiem co o tym sadzić?

horacy 7

Post » Wto sty 04, 2011 20:55 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Przykro mi :(

Chciałabym żeby Feluś znalazł już swoich Dużych.
po_prostu_kaska

Post » Śro sty 05, 2011 15:12 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Tak myślałam o tej depresji i nie jestem pewna ,pojadę jeszcze na wizytę do weta do Olsztyna.Rozmawiałam z lekarzem z Olsztyna telefonicznie i nie kazał podawać tych leków,zobaczymy.Felek szaleje coraz bardziej ,biegają z Bazylim i Niuńkiem jak słonie,aż podłoga drży.Prawdziwy bezproblemowy młodzieniec.Właśnie obserwuje ptaki przez okno.

horacy 7

Post » Śro sty 05, 2011 17:26 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś jest super facet :kotek: :ok: Domek musi na niego zasłużyć :mrgreen: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

[poprzednia][następna]