Moderator: Estraven
shalom pisze:Aż taka niechętna kontaktowi była? może ja też powinnam Frejkę zamknąć?![]()
Weihaiwej pisze:Sliver, ten transporter jest gigantycznyRezydencja! To Marchioro Tonga 3 Koty mieszczą się w nim super, mogą się trochę rozciągnąć, a w trójkę tworzą różne konfiguracje
Ale wyobraźcie sobie, jak ja to znoszę do samochodu
Ponad 9 kg żywej wagi plus wielki transporter. Cookie wchodzi do niego bez problemu, Bisou chętnie tylko na drzemkę, Mię udało mi się wpędzić do środka za laserkiem
Wcześniej miałam Pet Cargo Cabrio - i go szczerze polecam, ale albo na dwa małe koty, albo na jednego. Super sprawdza się u weta.
Koty dalej nie widzą drapaka, nawet jak stoi na środku pokojuCookie, jak go tam włożę, nawet jest zadowolony i leży na górze. Dzisiaj wskoczył na niego za zabawką. Ale jakoś nie rozumie, że ma się wspiąć. No kurcze, karton na podłodze od razu wywołuje zainteresowanie, a taka budowla nie?!
To rufi. Jestem zaskoczona jego wielkością - ma bardzo grube słupki - i jakością, precyzją wykonania. Tzn. nie powinnam być zaskoczona, za tę cenęale w porównaniu do drapaków, które znam ze sklepów zoo, to ten jest imponujący. To mój prezent gwiazdkowy
sliver_87 pisze:a drapaczek śliczniutki, mnie tez sie on bardzo podoba. a koty może potrzebują czasu.. moje tez nie od razu intensywnie korzystały z drapaka. choc uczyłam od malutkiego Bombilcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości