Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 22:05 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Jestem jak najbardziej za,nie mam co prawda kaloszy ,ale solidne buty i zawsze można założyć reklamówki na buty :ryk:
Oczami wyobrazni widzę siebie tak wystrojoną :ryk: :ryk:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Nie sty 02, 2011 22:21 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

hihi :)) może być przezabawnie!
Ja na szczęście mam kalosze :)
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Pon sty 03, 2011 1:39 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

byłam wczoraj w okolicy w nocy, przeszłam cały teren jako tako, ale tylko jakiegoś rudaska widziałam :( Ogłoszenia widziałam tylko na kilku latarniach i na plaży, w innych miejscach w ogóle... Tam jest dużo zakamarków, kocurek spokojnie mógł sobie jakąś bezpieczną kryjówkę znaleźć i teraz siedzi tam i udaje, że go nie ma :roll: Jestem pewna, że jeszcze trochę i się znajdzie :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pon sty 03, 2011 8:07 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

jhet, bardzo dziękuję :* :1luvu: w swoim i Gucia imieniu za chęc pomocy! Czyli znów pozrywali ogłoszenia... nie mam już siły do tego, ale w takim razie trzeba dokleić! Jest tam mnóstwo zakamarków, wrzucaliśmy też info ludziom do skrzynek! Obklejony był caly Plac Rembowskiego! Jodłowa, Bonifacego... ech
Staram się nie tracić nadziei, ale powiem Wam, że z tego całego stresu żołądek mi już wysiada.. w nocy nie śpię... ;( chodzę na rzęsach.. a tu trzeba pracować i wykazywać się w nowej pracy :(
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Pon sty 03, 2011 8:25 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Może osoba ,która przetrzymuje Gucia zrywa ogłoszenia? :evil:
Obrazek

renatab

Post » Pon sty 03, 2011 11:37 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:jest to myśl :) choć wszyscy okoliczni działkowi dokarmiacze poinformowani są... może maluch wyjdzie z ukrycia?
no sama już nie wiem co mam myśleć kochana...

spróbuj na tych działkach.Nawet torby foliowe są warte Gucia :mrgreen:
Tylko weźcie więcej zarełka coby głupio się nie czuć jak inne darmozjady przyjdą.
Samam miałam ten dylemat szukając tymczasa.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 03, 2011 21:00 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Kasiu śledziłam wątek znalezionego rudego kota z Ursynowa.Zaginął w połowie września i dzisiaj wrócił do swojej Dużej :D .Był zaledwie kilka ulic od domu 8O .
Musicie wierzyć ,że Gutek też się znajdzie.Musi.
Umówimy się na koniec tygodnia jak będzie na plusie i będziemy szukać.
Obrazek

renatab

Post » Wto sty 04, 2011 15:33 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Ranatko kochana, wyjeżdżamy teraz do niedzieli na Ukrainę na święta. Więc nas nie będzie...
Ja mam cały czas mieszane uczucia, czy Gugu jest gdzieś na dworzu! Delfinka pisała, że ktoś go zgarnął z dworu... dlatego też zintensyfikowaliśmy rozwieszanie ogłoszeń. Już sama nie wiem ;( Nie wiem czy powinnam go szukać, czy on jest gdzieś na dworzu, czy ktoś go przygarnął.... no po prostu już sama nie wiem...
;(

nurmi

Post » Wto sty 04, 2011 16:46 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

wybacz, jesli już o tym pisałaś, ale czy wrzucaliscie ulotki ze zdjęciem do skrzynek okolicznych domów? Jesli nie, to moze warto podrukowac takie małe ze zdjeciem i powrzucac do WSZYSTKICH skrzynek - jesli ktos z tych domków wział Gucia, to nie ma szansy, by się wtedy nie dowiedzial, że go szukacie... Tylko gorzej, jak to ktos z tych wielkich bloczysk... ale w sumie tez można ich obspamowac ;)

jhet

Post » Wto sty 04, 2011 19:28 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Kasiu szerokiej drogi i świętujcie :piwa: ,a jak pogoda dopisze to z rodzinką zrobimy sobie spacer po działkach.Oby tylko nie padało i Wam i Nam :D
Obrazek

renatab

Post » Śro sty 05, 2011 20:37 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Nurmi - pewnie już widziałaś to ogłoszenie, ale w razie czego wklejam... adopcje/index.php?p=7535 - nie mogę nawet sama porównać zdjęć, czy rzeczywiście jest szansa na podobieństwo kocurków, bo mój domowy net praktycznie nie otwiera znowu plików ze zdjęciami :? :roll:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sty 05, 2011 20:42 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

A czy ktoś przekierował tę osobę na nasz wątek?
Bo nurmi wyjechała do niedzieli :(
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro sty 05, 2011 21:05 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

ten kocio wygląda inaczej... Ale to chyba tak naprawdę tylko nurmi może ocenić..

jhet

Post » Śro sty 05, 2011 21:06 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

jhet pisze:ten kocio wygląda inaczej... Ale to chyba tak naprawdę tylko nurmi może ocenić..

Tylko i wyłącznie...
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sty 05, 2011 21:10 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Ale osoba ogłaszająca kotka powinna zajrzeć do tego wątku. Wie o nim?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

[poprzednia][następna]