cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 17:59 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Małgocha Pe pisze:
mar_tika pisze:A jeżli chodzi o Agę szylkrecię to już niedługo,a nie bedzie się nigdzie mieściła.Wylizuje wszelkiego kalibru jedzenie po Darii(patrz fotka 3)i tak sobie tyje.Już małpa wazy 7 kg :roll:

No cóż,zazwyczaj ten "przywilej" przypada matce dziecka,potem się tłumaczy że to tak zostało po ciąży ( dodatkowe kilogramy )
Tobie to nie grozi :mrgreen:

Mam szczęście posiadając takiego kota :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt gru 31, 2010 18:08 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

blekitna pisze:Obrazek

Martuś tak jak kiedyś pisałam w mailu "nas" nie ma.
Sisunia - ostatnie zdjęcie jakie dostałam o Maćka :)
Księżna świetnie się miewa, zdjęcia też fajne
Sisi ma nową pańcie, ale Pan uwielbia Księżną i wiem, że się miewa bardzo dobrze. Kobieta numer jeden w domu ;)
Z powyższych powodów jej nie odwiedzam, ale Maciej zgodnie z obietnicą przesyła jej zdjęcia i informacje o niej. Badań i szczepień pilnuje, zresztą nie pozwalam Mu o tym zapomnieć.

Moje dwa potfffory... zdjęcia wystawię niebawem. Moja jedna śliczność wróciła dzisiaj koloru szarego w zamian za biały :mrgreen:

Mikuś - wysłałam mail do Ciebie, u mnie zapasy leżą w garażu i czekają na podpisanie umowy :)

Sisunia piękna i szczęśliwa.A tak na marginesie to była moja nadziwniejsza adopcja :wink:
Czekam z niecierpliwością na fotki twoich potforów.Bardzo jestem ciekawa czy któryś z nich podobny jest do Koszi:)

Kochani dużo zdrowia z Nowym Roku.Jak będzie zdrówko to wszystko się jakoś poukłada :ok:

mar_tika

Post » Sob sty 01, 2011 16:21 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

WITAJ NOWY ROCZKU

:spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2:

2 0 1 1

:balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:
MIKUŚ

Post » Sob sty 01, 2011 16:59 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

mar_tika pisze:Sisunia piękna i szczęśliwa.A tak na marginesie to była moja nadziwniejsza adopcja :wink:
Czekam z niecierpliwością na fotki twoich potforów.Bardzo jestem ciekawa czy któryś z nich podobny jest do Koszi:)

Kochani dużo zdrowia z Nowym Roku.Jak będzie zdrówko to wszystko się jakoś poukłada :ok:

Martuś teraz mogę się przyznać - jak zobaczyłam minę Maćka (jak ujrzał Sisi), to pomyślałam: oż kurna... chyba razem z kotem z domu wylecę, ale może z domu rodzinnego z kolejnym kotem mnie nie wywalą :mrgreen:
A liczyłam na to, że z DT to będzie domek stały :) Ale Sisi udało się. Jest cudna, szybko jej minęły problemy z robieniem kupola, mniej atakowała :) i szybko podbiła serce Pana :1luvu:
No i kicia została :mrgreen:

Jak tylko znajdę odpowiedni kabelek, to wystawię zdjęcia :oops:
Myślałam, że moja Łapcia to bąbel, ale Aga ją wagowo na głowę bije ;)

No i rozpoczął nam się kolejny roczek :D
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Sob sty 01, 2011 21:35 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

blekitna pisze:
mar_tika pisze:Sisunia piękna i szczęśliwa.A tak na marginesie to była moja nadziwniejsza adopcja :wink:

Martuś teraz mogę się przyznać - jak zobaczyłam minę Maćka (jak ujrzał Sisi), to pomyślałam: oż kurna... chyba razem z kotem z domu wylecę, ale może z domu rodzinnego z kolejnym kotem mnie nie wywalą :mrgreen:
A liczyłam na to, że z DT to będzie domek stały :) Ale Sisi udało się. Jest cudna, szybko jej minęły problemy z robieniem kupola, mniej atakowała :) i szybko podbiła serce Pana :1luvu:
No i kicia została :mrgreen:

Jak tylko znajdę odpowiedni kabelek, to wystawię zdjęcia :oops:
Myślałam, że moja Łapcia to bąbel, ale Aga ją wagowo na głowę bije ;)

No i rozpoczął nam się kolejny roczek :D

I proszę jak można się pomylić :wink: Mogłam wam wepchnąć jeszcze jedna sierotkę :wink:
Dagmara szukaj szybciutko kabel czekam na fotki:)
Wrzuć mi prosze na pw stronę autorską Maćka.Zaczęła interesowac się fotografią 8)
Oj Nowy Roczku cobyś był lepszy od tego co minął :ok:

mar_tika

Post » Sob sty 01, 2011 21:37 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Czekamy na fotki :P
MIKUŚ

Post » Sob sty 01, 2011 21:37 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Dotarłam właśnie na chatę - idę spać- jutro pogadamy 8)
MIKUŚ

Post » Sob sty 01, 2011 22:16 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

mar_tika pisze:
I proszę jak można się pomylić :wink: Mogłam wam wepchnąć jeszcze jedna sierotkę :wink:
Wrzuć mi prosze na pw stronę autorską Maćka.Zaczęła interesowac się fotografią 8)

Martuś to by nie przeszło :)
Zresztą widzisz jak ja skuteczna jestem - kicia została, a pańcia wyleciała :ryk:

Zaraz piszę na pw :)
Kabelka właśnie szukam, mam mały problem - jak zawsze kładę coś w miejscu pod ręką, gdzie na 100 to znajdę, w życiu nie mogę odnaleźć. W każdym razie wiem co zrobić żeby coś skutecznie zgubić. Prędzej dokupię nowy :mrgreen:

Oj, oby był lepszy :)
Obrazek

blekitna

Post » Nie sty 02, 2011 12:27 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

blekitna pisze:
mar_tika pisze:

Martuś to by nie przeszło :)
Zresztą widzisz jak ja skuteczna jestem - kicia została, a pańcia wyleciała :ryk:

Zaraz piszę na pw :)
Kabelka właśnie szukam, mam mały problem - jak zawsze kładę coś w miejscu pod ręką, gdzie na 100 to znajdę, w życiu nie mogę odnaleźć. W każdym razie wiem co zrobić żeby coś skutecznie zgubić. Prędzej dokupię nowy :mrgreen:

Oj, oby był lepszy :)

Kochana nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło :wink: Dziękuję za pw:)

mar_tika

Post » Nie sty 02, 2011 12:47 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

No to jutro dzień ostateczny papierologii :wink:

Mar_tika "gwiazdka" nadchodzi :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie sty 02, 2011 13:45 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Obrazek
Obrazek

Oczywiście - może być tylko lepiej :ok:

Jakieś starsze zdjęcia Luny i Łapci :) Sorry za jakość :)

Pozdrawiam ciepło :P
Obrazek

blekitna

Post » Nie sty 02, 2011 14:17 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

blekitna pisze:Obrazek
Obrazek

Oczywiście - może być tylko lepiej :ok:

Jakieś starsze zdjęcia Luny i Łapci :) Sorry za jakość :)

Pozdrawiam ciepło :P

Śliczna ta królisia z górnej fotografii.Ja jestem miłośniczką burasków,choć na stanie posiadam biało-czarnego Adolfa(ze schroniska) i szylkretkę Agę(ulicznicę) :?

EEE tam gwiazdka nadchodzi .Toż to juz Nowy Rok :mrgreen:

mar_tika

Post » Nie sty 02, 2011 14:58 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Witam serdecznie,
Do tej pory byłam bierną forumowiczką, korzystającą z dobrych rad i doświadczenia Bardziej Kociastych Koleżanek ;) Sama posiadam 8miesięcznego Bencia, Kota Spod Krzaczka, kochanego urwisa, który skradł serca nawet najbardziej niewzruszonym członkom rodziny XD Przez przypadek trafiłam na ten wątek, prześledziłam go od pierwszej do ostatniej strony. Bardzo podziwiam Waszą działalność, zaangażowanie i wytrwałość :) Trzymam mocno kciuki, abyście jak najszybciej mogły ugościć Pierwszych Podopiecznych pod nowym dachem. I tutaj pojawia się moje pytanie i cel tego posta: czytałam, że potrzebujecie szaf/szafek. Nie wiem, czy to nadal aktualne, czy może znalazła się już pomocna duszyczka, która zaopatrzyła Was w tego typu sprzęty. Tak czy siak - aktualnie w moim garażu stoi i się kurzy całkiem pojemna meblościanka (składająca się z pięciu części-do wyboru do koloru ;) )Z dużą chęcią się jej pozbędę. Mieszkam w Sosnowcu, więc i z transportem byłoby łatwiej. Tak więc, jeśli byłybyście tylko zainteresowane - proszę, dajcie znać. Bardzo chciałabym choć w taki sposób pomóc Kociastym :)
Obrazek

Ashlar

Od: Czw lis 18, 2010 19:39

Post » Nie sty 02, 2011 15:28 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Witamy serdecznie na forum :P

Oczywiście że z chęcia przyjmiemy szafki :P Będziemy bardzo wdzięczni za każdą okazana pomoc :ok:

Serdecznie Witamy :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]