2 0 11

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Małgocha Pe pisze:mar_tika pisze:A jeżli chodzi o Agę szylkrecię to już niedługo,a nie bedzie się nigdzie mieściła.Wylizuje wszelkiego kalibru jedzenie po Darii(patrz fotka 3)i tak sobie tyje.Już małpa wazy 7 kg
No cóż,zazwyczaj ten "przywilej" przypada matce dziecka,potem się tłumaczy że to tak zostało po ciąży ( dodatkowe kilogramy )
Tobie to nie grozi
blekitna pisze:
Martuś tak jak kiedyś pisałam w mailu "nas" nie ma.
Sisunia - ostatnie zdjęcie jakie dostałam o Maćka
Księżna świetnie się miewa, zdjęcia też fajne
Sisi ma nową pańcie, ale Pan uwielbia Księżną i wiem, że się miewa bardzo dobrze. Kobieta numer jeden w domu![]()
Z powyższych powodów jej nie odwiedzam, ale Maciej zgodnie z obietnicą przesyła jej zdjęcia i informacje o niej. Badań i szczepień pilnuje, zresztą nie pozwalam Mu o tym zapomnieć.
Moje dwa potfffory... zdjęcia wystawię niebawem. Moja jedna śliczność wróciła dzisiaj koloru szarego w zamian za biały![]()
Mikuś - wysłałam mail do Ciebie, u mnie zapasy leżą w garażu i czekają na podpisanie umowy
mar_tika pisze:Sisunia piękna i szczęśliwa.A tak na marginesie to była moja nadziwniejsza adopcja![]()
Czekam z niecierpliwością na fotki twoich potforów.Bardzo jestem ciekawa czy któryś z nich podobny jest do Koszi:)
Kochani dużo zdrowia z Nowym Roku.Jak będzie zdrówko to wszystko się jakoś poukłada
blekitna pisze:mar_tika pisze:Sisunia piękna i szczęśliwa.A tak na marginesie to była moja nadziwniejsza adopcja![]()
Czekam z niecierpliwością na fotki twoich potforów.Bardzo jestem ciekawa czy któryś z nich podobny jest do Koszi:)
Kochani dużo zdrowia z Nowym Roku.Jak będzie zdrówko to wszystko się jakoś poukłada
Martuś teraz mogę się przyznać - jak zobaczyłam minę Maćka (jak ujrzał Sisi), to pomyślałam: oż kurna... chyba razem z kotem z domu wylecę, ale może z domu rodzinnego z kolejnym kotem mnie nie wywalą![]()
A liczyłam na to, że z DT to będzie domek stałyAle Sisi udało się. Jest cudna, szybko jej minęły problemy z robieniem kupola, mniej atakowała
i szybko podbiła serce Pana
![]()
No i kicia została![]()
Jak tylko znajdę odpowiedni kabelek, to wystawię zdjęcia![]()
Myślałam, że moja Łapcia to bąbel, ale Aga ją wagowo na głowę bije
No i rozpoczął nam się kolejny roczek
mar_tika pisze:
I proszę jak można się pomylićMogłam wam wepchnąć jeszcze jedna sierotkę
![]()
Dagmara szukaj szybciutko kabel czekam na fotki:)
Wrzuć mi prosze na pw stronę autorską Maćka.Zaczęła interesowac się fotografią![]()
Oj Nowy Roczku cobyś był lepszy od tego co minął
blekitna pisze:mar_tika pisze:
I proszę jak można się pomylićMogłam wam wepchnąć jeszcze jedna sierotkę
![]()
Dagmara szukaj szybciutko kabel czekam na fotki:)
Wrzuć mi prosze na pw stronę autorską Maćka.Zaczęła interesowac się fotografią![]()
Oj Nowy Roczku cobyś był lepszy od tego co minął
Martuś to by nie przeszło![]()
Zresztą widzisz jak ja skuteczna jestem - kicia została, a pańcia wyleciała :ryk:
Zaraz piszę na pw
Kabelka właśnie szukam, mam mały problem - jak zawsze kładę coś w miejscu pod ręką, gdzie na 100 to znajdę, w życiu nie mogę odnaleźć. W każdym razie wiem co zrobić żeby coś skutecznie zgubić. Prędzej dokupię nowy![]()
Oj, oby był lepszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 142 gości