K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 01, 2011 23:57 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

kto chce kupic historyczny, zasłuzony dla istot dwu- i czteronożnych kotowoz ten ma szansę http://allegro.pl/show_item.php?item=1393408858
Impreza jak najbardziej w strojach wieczorowych, karnawał to karnawał

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sty 02, 2011 0:02 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

to ja psze państwa oficjalnie pakuję satynowe rękawiczki :mrgreen:

o ile mi wiadomo, Karmel nie posiada wyłącznika. można próbować go zmęczyć zabawą, ale to trwaaaaaaaa...

w poniedziałek rano (koło 6.30) jestem już w krakowie i można mnie wykorzystywać.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie sty 02, 2011 0:04 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocuria pisze:to ja psze państwa oficjalnie pakuję satynowe rękawiczki :mrgreen:

o ile mi wiadomo, Karmel nie posiada wyłącznika. można próbować go zmęczyć zabawą, ale to trwaaaaaaaa...

w poniedziałek rano (koło 6.30) jestem już w krakowie i można mnie wykorzystywać.

i to jest bardzo sluszna koncepcja!

Tweety

Post » Nie sty 02, 2011 7:39 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:
Kocuria pisze:
imprezka - jestem bardzo za, ino pytanie - macie na myśli stroje dosłownie wieczorowe? bo nie wiem, czy wziąć z trójmiasta, a jutro wyjeżdżam :D

Stroje-przynajmniej w mojej wizji imprezy-jak najbardziej wieczorowe. I będę się przy tej wizji upierać ( chociaż niektórych za nic sobie nie potrafię w stroju wieczorowym wyobrazić :lol: , ale po to właśnie jest ta impreza- by było zupełnie inaczej i byśmy mogli się na wzajem zadziwić).

A KIEDY to ma być?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie sty 02, 2011 9:42 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Poranne dobre wieści z Kocimskiej:
PRĄŻEK SAM JE!!!!
Sam zjadł z miseczki 60 ml conva i poprawił pół saszetki RC kitten. Jak wychodziłam, patrzył tak wymownie, że dołożyłam mu drugie pół saszetki. Mam nadzieję, że się nie przeje. Aha, nie smarowałam mu dziąseł, żeby nie dać bodźca negatywnego. Nadmanganian jest rozpuszczony w szklance na pralce.

Zuzia też zjadła i też jej na wyjściu dałam repetę. Była dziś bardziej ożywiona.

Majeranek nareszcie zrobił normalną kupkę :)

A Kminek przynosił mi myszkę do zabawy :roll:

Z wiadomości gorszych: Katia ma rujkę :evil:
Obrazek

miszelina

Post » Nie sty 02, 2011 10:40 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:Poranne dobre wieści z Kocimskiej:
PRĄŻEK SAM JE!!!!
Sam zjadł z miseczki 60 ml conva i poprawił pół saszetki RC kitten. Jak wychodziłam, patrzył tak wymownie, że dołożyłam mu drugie pół saszetki. Mam nadzieję, że się nie przeje. Aha, nie smarowałam mu dziąseł, żeby nie dać bodźca negatywnego. Nadmanganian jest rozpuszczony w szklance na pralce.

Zuzia też zjadła i też jej na wyjściu dałam repetę. Była dziś bardziej ożywiona.

Majeranek nareszcie zrobił normalną kupkę :)

A Kminek przynosił mi myszkę do zabawy :roll:

Z wiadomości gorszych: Katia ma rujkę :evil:

...musi byc jakas przeciwwaga, jak mawia moja mama: bilans zawsze musi wyjsc na zero ;)

Ja prosze zeby impreza byla weekendowa lub wieczorna (poza poniedzialkami, bo te mam zajete) no i oprocz weekendu dlugiego 6-9.
8 stycznia zapraszam na skromna urodzinowa posiadowke, mozna wziac satynowe rekawiczki, mozna wziac welniane. Kotow do glaskania jest piec, pies jeden. Z racji tego ze to okragle urodziny okazja do swietowania jest okragla ;)
Jesli ktos moze niech przyniesie jakas przegryzke, ja zrobie na pewno sernik na zimno, TZ salatke jarzynowa.
szczegoly na pw, zapraszam w imieniu swoim i ogonow :kotek:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie sty 02, 2011 10:43 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

solangelica pisze:Ja prosze zeby impreza byla weekendowa lub wieczorna (poza poniedzialkami, bo te mam zajete) no i oprocz weekendu dlugiego 6-9.
8 stycznia zapraszam na skromna urodzinowa posiadowke, mozna wziac satynowe rekawiczki, mozna wziac welniane. Kotow do glaskania jest piec, pies jeden. Z racji tego ze to okragle urodziny okazja do swietowania jest okragla ;)
Jesli ktos moze niech przyniesie jakas przegryzke, ja zrobie na pewno sernik na zimno, TZ salatke jarzynowa.

Kto ma długi weekend, to ma, ja 6 pracuję normalnie :twisted: I jeszcze cały tydzień mam dyżur, więc jakiekolwiek imprezy odpadają.
Obrazek

miszelina

Post » Nie sty 02, 2011 10:51 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:
solangelica pisze:Ja prosze zeby impreza byla weekendowa lub wieczorna (poza poniedzialkami, bo te mam zajete) no i oprocz weekendu dlugiego 6-9.

Kto ma długi weekend, to ma, ja 6 pracuję normalnie :twisted: I jeszcze cały tydzień mam dyżur, więc jakiekolwiek imprezy odpadają.

O rany wspolczuje :cry:
to nawet na herbatke z mietoszeniem Felka z Lasu nie dasz rady wpasc...?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie sty 02, 2011 11:11 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

To ja sprójbuję to skoordynować.
Odpada 8-9 stycznia. Jaki termin jeszcze odpada?
Czy to może być również piątek, zamiast soboty? ( pewnie będzie łatwiej wynająć salę)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie sty 02, 2011 11:26 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:To ja sprójbuję to skoordynować.
Odpada 8-9 stycznia. Jaki termin jeszcze odpada?
Czy to może być również piątek, zamiast soboty? ( pewnie będzie łatwiej wynająć salę)

Lutra Żabojad ma wrócić w połowie stycznia, poczekajmy na nią, proszę, mimo czasowego wygnania w pełni sobie zasłużyła na udział w imprezie

w piątek to człowiek lekko przeczołgany po tygodniu orki ale ... ja się mogę dostosować.
Rozmawiałyśmy z Miszeliną o Trambarze i cateringu z naprzeciwka

Tweety

Post » Nie sty 02, 2011 11:40 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocuria pisze:to ja psze państwa oficjalnie pakuję satynowe rękawiczki :mrgreen:

Jak? bo mi się narzucają różne myśli...

Tweety, co z odbiorem materiałów do wpisywania?

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie sty 02, 2011 11:43 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

jej siostra pisze:

Co sobie ktoś zamarzy ....... :D 8)
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie sty 02, 2011 11:45 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

jej siostra pisze:

w poniedziałek, najpóźniej we wtorek będą na Kocimskiej do odbioru. Kto ma zaległe umowy adopcyjne proszę o przyniesienie

Tweety

Post » Nie sty 02, 2011 11:51 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

ok, odbiorę we wtorek. Jakie to duże/ciężkie? ( mam coś do załatwienia i nie wiem, czy się z tym pałętać, czy zabrać bezpośrednio do domu)

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie sty 02, 2011 11:52 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Etiopia pisze:
jej siostra pisze:

Co sobie ktoś zamarzy ....... :D 8)

jestem szeroko otwarta na wszelakie propozycje :wink:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

[poprzednia][następna]