Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:to ja psze państwa oficjalnie pakuję satynowe rękawiczki![]()
o ile mi wiadomo, Karmel nie posiada wyłącznika. można próbować go zmęczyć zabawą, ale to trwaaaaaaaa...
w poniedziałek rano (koło 6.30) jestem już w krakowie i można mnie wykorzystywać.
Tosza pisze:Kocuria pisze:
imprezka - jestem bardzo za, ino pytanie - macie na myśli stroje dosłownie wieczorowe? bo nie wiem, czy wziąć z trójmiasta, a jutro wyjeżdżam
Stroje-przynajmniej w mojej wizji imprezy-jak najbardziej wieczorowe. I będę się przy tej wizji upierać ( chociaż niektórych za nic sobie nie potrafię w stroju wieczorowym wyobrazić, ale po to właśnie jest ta impreza- by było zupełnie inaczej i byśmy mogli się na wzajem zadziwić).
miszelina pisze:Poranne dobre wieści z Kocimskiej:
PRĄŻEK SAM JE!!!!
Sam zjadł z miseczki 60 ml conva i poprawił pół saszetki RC kitten. Jak wychodziłam, patrzył tak wymownie, że dołożyłam mu drugie pół saszetki. Mam nadzieję, że się nie przeje. Aha, nie smarowałam mu dziąseł, żeby nie dać bodźca negatywnego. Nadmanganian jest rozpuszczony w szklance na pralce.
Zuzia też zjadła i też jej na wyjściu dałam repetę. Była dziś bardziej ożywiona.
Majeranek nareszcie zrobił normalną kupkę![]()
A Kminek przynosił mi myszkę do zabawy![]()
Z wiadomości gorszych: Katia ma rujkę
solangelica pisze:Ja prosze zeby impreza byla weekendowa lub wieczorna (poza poniedzialkami, bo te mam zajete) no i oprocz weekendu dlugiego 6-9.
8 stycznia zapraszam na skromna urodzinowa posiadowke, mozna wziac satynowe rekawiczki, mozna wziac welniane. Kotow do glaskania jest piec, pies jeden. Z racji tego ze to okragle urodziny okazja do swietowania jest okragla![]()
Jesli ktos moze niech przyniesie jakas przegryzke, ja zrobie na pewno sernik na zimno, TZ salatke jarzynowa.
szczegoly na pw, zapraszam w imieniu swoim i ogonow
miszelina pisze:solangelica pisze:Ja prosze zeby impreza byla weekendowa lub wieczorna (poza poniedzialkami, bo te mam zajete) no i oprocz weekendu dlugiego 6-9.
8 stycznia zapraszam na skromna urodzinowa posiadowke, mozna wziac satynowe rekawiczki, mozna wziac welniane. Kotow do glaskania jest piec, pies jeden. Z racji tego ze to okragle urodziny okazja do swietowania jest okragla![]()
Jesli ktos moze niech przyniesie jakas przegryzke, ja zrobie na pewno sernik na zimno, TZ salatke jarzynowa.
szczegoly na pw, zapraszam w imieniu swoim i ogonow
Kto ma długi weekend, to ma, ja 6 pracuję normalnieI jeszcze cały tydzień mam dyżur, więc jakiekolwiek imprezy odpadają.
Tosza pisze:To ja sprójbuję to skoordynować.
Odpada 8-9 stycznia. Jaki termin jeszcze odpada?
Czy to może być również piątek, zamiast soboty? ( pewnie będzie łatwiej wynająć salę)
Kocuria pisze:to ja psze państwa oficjalnie pakuję satynowe rękawiczki![]()
o ile mi wiadomo, Karmel nie posiada wyłącznika. można próbować go zmęczyć zabawą, ale to trwaaaaaaaa...
w poniedziałek rano (koło 6.30) jestem już w krakowie i można mnie wykorzystywać.
jej siostra pisze:Kocuria pisze:to ja psze państwa oficjalnie pakuję satynowe rękawiczki![]()
Jak? bo mi się narzucają różne myśli...
Tweety, co z odbiorem materiałów do wpisywania?
jej siostra pisze:Kocuria pisze:to ja psze państwa oficjalnie pakuję satynowe rękawiczki![]()
Etiopia pisze:jej siostra pisze:Kocuria pisze:to ja psze państwa oficjalnie pakuję satynowe rękawiczki![]()
Co sobie ktoś zamarzy .......![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Levika, uga i 421 gości