Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Pętelka pisze:Rudzik wyszedł fantastycznie!!!Ja muszę wreszcie wrzucić fotki Gucia i Madzi, Fibi, Pętelki i Kropka! Tylko ciągle w biegu... ;/
przyjaciel_koni pisze:Jestem Ewo w posiadaniu "listy kotów"... I różnych "uwarunkowań" tam zawartych.
Nie wiem, czy masz świadomość co to za lista... Mnie się nie podoba.
Antares pisze:przyjaciel_koni pisze:Jestem Ewo w posiadaniu "listy kotów"... I różnych "uwarunkowań" tam zawartych.
?!![]()
Póki co odnowiłam ogłoszenia u siebie - czy były jakieś telefony z jakichkolwiek ogłoszeń?
Sporo czasu koty są już ogłaszane, aż się nie chce wierzyć że zero odzewu...
przyjaciel_koni pisze:Jestem Ewo w posiadaniu "listy kotów"... I różnych "uwarunkowań" tam zawartych.
Sadzę, że bez naszego porozumienia żaden kot już nie opuści tego miejsca...
Ja proponuję zrobić na początek mega akcję dla niedowidzącej !!! (wbrew liście...)
I szczerze mówiąc uważam, że to jedyna możliwość, by jej naprawdę pomóc ! Ewentualny dom zweryfikuję sama ! Oczekuję Twojej współpracy.
Antares pisze:?!![]()
Póki co odnowiłam ogłoszenia u siebie - czy były jakieś telefony z jakichkolwiek ogłoszeń?
Sporo czasu koty są już ogłaszane, aż się nie chce wierzyć że zero odzewu...
carmenco pisze:Oby zaczęli się zgłaszać![]()
![]()
Ale przeczytałam, że Twoje koteczki pojechały! Bardzo się cieszę i gratuluję!
Antares pisze:teraz trzeba mocno ściskać kciukasy by dały radę się zadomowić i żeby zostały dobrze przyjęte przez rezydentkę (i odwrotnie)![]()
Takich domków życzę wszystkim kotom z kawalerki!
Antares pisze:Gdy kot zwiewa przy każdym najmniejszym ruchu opiekuna za meble, pod łóżko i tam siedzi godzinami....
P.S. Moje dziewczyny wróciły póki co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości