Figa&Ronin-Trudna Decyzja - Szukamy nowego DS dla Figi:(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 25, 2010 9:08 Re: Figa&Ronin-pierwsze wspólne Święta, pierwszy wspólny wyjazd

Dziękujemy za życzenia, a wszystkim odwiedzającym nas raz jeszcze składamy życzenia Wesołych Świąt Bożego Narodzenia:)

Figunia i Roniś dzielnie znieśli podróż, trochę płaczu było, ale jestem z nich strasznie dumna, bo się bałam, że będzie katastrofa...Aklimatyzacja w nowym miejscu? Jaka aklimatyzacja, one tu przyjechały do siebie:) Wszędobylskie istoty w każdy kąt wetknęły noski, podbijając tym samym serca wszystkich domowników:) Tylko Boni, amstafka siostry, niewiele świadoma tego co się dzieje, śpi spokojnie:) Czuje, że coś się zmieniło, że coś tu jest, coś, co dziwnie pachnie, ale sama nie wie co....:)

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Nie gru 26, 2010 19:03 Re: Figa&Ronin-pierwsze wspólne Święta, pierwszy wspólny wyjazd

dzielne kociska zniosły dobrze swoją podróż :)
wiedziałam,że tak będzie :)
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon gru 27, 2010 1:33 Re: Figa&Ronin-pierwsze wspólne Święta, pierwszy wspólny wyjazd

Zuchy z nich, że tak dobrze sobie poradziły z jazdą!

A Mikołaj się w tym roku spisał i przyniósł coś Figuni i Roninkowi pod choinkę? Przecież kociaki grzeczne były :roll:

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Pon gru 27, 2010 6:41 Re: Figa&Ronin-pierwsze wspólne Święta, pierwszy wspólny wyjazd

cześć Brygado kocia wraz z Dużą

Obrazek
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw gru 30, 2010 17:19 Re: Figa&Ronin-pierwsze wspólne Święta, pierwszy wspólny wyjazd

Wiatmy, wiatmy, dawno nas nie było:)

Pora na zdjęcia z wyjazdu:)
Figa i Roniś dzielnie znieśli podróż "tam". Samochód został spryskany Felliwayem, a kociaki miały dostać jeszcze tabletkę uspokajającą, aleeeeeeeeeeeee..............

Tabletka (jedna) kosztowała 25zł 8O do podziału na 2 koty, wzięłam więc tylko jedną.
A koty co? wypluły, "wyśliniły" i wyrzygały....Mimo wszystko coś tam zadziałało, a przypuszczenia takie wysnułam w drodze powrotnej....

Ale nic, droga "tam" upłynęła spokojnie, troszkę było miauczenia, bo strasznie chciały na kolanka, a przede wszystkim do panka, który siedział z przodu i nie wolno było do niego pójść, bo coś blokowało, albo pańcia trzymała.... :evil:

Na miejscu kociaki zachowywały się jak u siebie....od razu zaczęły zwiedzać. Rodzice byli w szoku, bo zapomnieli już co to znaczy mieć "normalnego" kota (nie rasowego kanapowca). Przerazili się, że wszędzie ich pełno:) Ale było zabawnie:)

Siostra zrobiła piękne zdjęcia kociakom:) a oto i one:)

Mała Panienka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

A tu chłopaczysko:) trochę niewyraźne, ale te oczka :1luvu:
Obrazek

Ptaaaaszki.......
Obrazek

Będę się bawił...
Obrazek

Ej, co jest?!?
Obrazek

No, w końcu...
Obrazek

Co tam jest?
Obrazek

Wszędzie dobrze, ale...najlepszy widok i tak jest na plecach pańci :twisted:
Obrazek

Roniś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Niestety Figulec nie lubi pozować, wieć ma mniej zdjęć:/ Roniś to inna sprawa, on dla odrobiny człowieka zrobi wszystko:)

To nie wszystko:) Jeszcze mam inne ciekawostki:) CDN...

ja_ana

Post » Czw gru 30, 2010 17:44 Re: Figa&Ronin-pierwsze wspólne Święta, pierwszy wspólny wyjazd

A tutaj kilka filmików z podróży powrotnej......
Mniej więcej tak wyglądała...cała...

http://www.youtube.com/watch?v=TftxiM39b4c

http://www.youtube.com/watch?v=FAP0Ch9qusQ (w tle radio, szukaliśmy jakiejś stacji, niestety jedyna która łapała to jakaś z mszą św. - średnio nadaje się do jazdy;) )

I najlepszy filmik z aportowania:D To już u nas:) Roniś i jego ulubiona zabawa:D

http://www.youtube.com/watch?v=YzksGn1G4dA

:1luvu: :1luvu:

ja_ana

Post » Pt gru 31, 2010 9:49 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

z życzeniami tu przychodzę na ten Nowy Rok :)

Obrazek

fotki piękne :1luvu: słów mi brak
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt gru 31, 2010 18:02 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

Przecudne macie te kociska! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niestety filmików jeszcze nie wiedziałam, bo net muli, ale po nowym roku nadrobię - jak będę już u siebie :D

:balony: Szczęśliwego Nowego Roku!!!! :balony:

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Sob sty 01, 2011 11:10 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

witamy się w 2011

Obrazek
Obrazek

Edytka1984

Post » Sob sty 01, 2011 16:13 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

I my się witamy w 2011 i wszelkiej pomyślności życzymy, a za komplementy dziękujemy.
Dziś mało wylewnie, bo duzi mają "delikatne" problemy z koordynacją ruchową, a w dodatku starają się unikać jakiegokolwiek wysiłku fizycznego (patrz: pisanie na klawiaturze, myślenie, itd...)

P.s. Ponoć jaki Nowy Rok, taki cały rok....To ja już podziękuję.... :? :? :? :P

ja_ana

Post » Sob sty 01, 2011 16:42 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

ja_ana pisze:I my się witamy w 2011 i wszelkiej pomyślności życzymy, a za komplementy dziękujemy.
Dziś mało wylewnie, bo duzi mają "delikatne" problemy z koordynacją ruchową, a w dodatku starają się unikać jakiegokolwiek wysiłku fizycznego (patrz: pisanie na klawiaturze, myślenie, itd...)

no jak dlatego też tak krótko - wracam do łóżka leczyć kaca :ryk:
Obrazek

Edytka1984

Post » Sob sty 01, 2011 20:54 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

Edytka1984 pisze:
ja_ana pisze:I my się witamy w 2011 i wszelkiej pomyślności życzymy, a za komplementy dziękujemy.

no jak dlatego też tak krótko - wracam do łóżka leczyć kaca :ryk:

Ja się boję, że kaca będę miała jutro, chyba jeszcze nie wytrzeźwiałam...:/

ja_ana

Post » Nie sty 02, 2011 9:20 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

dzień dobry

jak tam kondycja ruchowa dziś?

Obrazek
Obrazek

Edytka1984

Post » Nie sty 02, 2011 10:11 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

Przed chwilą wstałam i to tylko dlatego, że stwierdziłam: "oj muszę się wziąć w garść...", wcale mi się nie chciało, zwłaszcza, że mąż w pracy. Ja w ogóle należę do osób, które mogłyby zimę przespać tak jak miś, bo jestem kompletnie nie do życia....

Kondycja na dziś? Chyba jeszcze nie wiem:P Na razie baaaaaaardzo ospała mam nadzieję, że później będzie lepiej:)

No a tak w ogóle to mówimy dzień dobry:)

P.s. w dodatku coś od kilku dni dzieje mi się z dłonią, przy niektórych ruchach coś w śródręczu mi się blokuje sprawiając ból:/no i niektóre czynności muszę wykonywać bardzo ostrożnie:/

ja_ana

Post » Nie sty 02, 2011 12:47 Re: Figa&Ronin-NOWE ZDJĘCIA I FILMIKI STR 19:)

ojej współczuję mężowi,że w pracy

mój Narzeczony pojechał właśnie do domu - choć wczoraj oboje cały dzień przespaliśmy i przeleżeliśmy w łóżku po sylwestrze
jeśli nie musisz dziś się nigdzie ruszać to w 100% polecam piżamowy dzionek :D

ja wczoraj nie miała siły gotować obiadu,więc 16,30 zadzwoniłam po pizzę i wiecie co....pizza przyjechała o 20 dosłownie...taki ruch mieli,że się wyrobić nie mogli ( a mnie z głodu już skręcało)
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]