PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 21:59 Re: PAKT CZAROWNIC XX

To był dziwny rok. Z jednej strony nieciekawy, z drugiej strony udany. Na pewno przekonałam się o mocy znajomości i przyjaźni netowych, również dzięki Wam. Wiem jedno - na kolejny sabat przyjadę, choćbym miała jechać w kiblu wagonu :D
Thx for all :1luvu:
A czego życzę? Szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń - a właściwie możliwości do ich spełnienia, resztę zrobimy same, prawda? :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob sty 01, 2011 0:01 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witajcie Siostry Czarownice!
Szczęśliwego Nowego Roku 2011 życzy Wam niezarejestrowana Wasza o.m.c. Siostra (przed trzydziestu laty miałam czarnego kota a w bajce grałam czarownicę).

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Sob sty 01, 2011 6:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Barbasia pisze:Witajcie Siostry Czarownice!
Szczęśliwego Nowego Roku 2011 życzy Wam niezarejestrowana Wasza o.m.c. Siostra (przed trzydziestu laty miałam czarnego kota a w bajce grałam czarownicę).

...a na dodatek masz bardzo szybki refleks - minute po polnocy napisac posta w Nowy Rok woow moj szacun :)
Witam omcSiostre serdecznie :1luvu:

A ja nadaje z cieplutkiego mieszkania i nie swojego. Siedze w malym pokoiku i sie gotuje doslownie GOTUJE pod koldra, a jestem w bardzo krotkim rekawku i rajstopach. Obok mnie spi TZ chrapiac jak pijany niedzwiedz (zgadnijcie czemu takie porownanie :twisted: ). Nowy Rok nadszedl i od szesciu godzin i 46 minut mamy 23 procent VAT, nowelizacje kodeksu drogowego (uwaga zmotoryzowane mnietly: na autostradach mozna pruc o 10 km szybciej), za 14 minut kolejne miasto USA dolaczy do tych starszych o rok szczesciarzy a po zoladku przestala mi jezdzic tlusta salatka z jajek i majonezu.

Sylwester u znajomych byl bardzo udany ja w pewnym momencie odpadlam z wznoszenia toastow, TZ nie odpadl - poszlam sie na chwile polozyc ok 3 i zostawilam go w pozycji pionowej ale jak sie obudzilam to chylil sie ku stolowi po czym padl. Chlopcy skonczyli pic jedna flaszke i zaczeli druga. Spuscic z oka chlopa :roll: ale kaca to mu nie zazdroszcze i zamierzam go zagonic po powrocie do domu do a. mycia naczyn ktore zostaly z zeszlego roku b. mycia podlogi w mieszkaniu c. palenia w piecu alez jestem okrutnaaa :twisted:

A tak na serio: wchodze w Nowy Rok z duza doza niepewnosci i swiadomoscia ze wiekszosc spraw ktore maja sie niebawem rozstrzygnac zalezy ode mnie. Pierwszy raz w zyciu bardzo mocno odczuwam ciezar odpowiedzialnosci i dopiero teraz rozumiem co znaczy "brac los w swoje rece". Pierwszy raz w zyciu podchodze tez do wszystkiego na takim luzie i z dystansem... I o to chodzi u progu trzydziestki :ok:

Siostry drogie, dobrego pierwszego dnia Nowego Roku. Sciskam i caluje wszystkie Was :piwa:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob sty 01, 2011 7:27 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Sol :1luvu:
Witaj, ranny ptaszku :P
Tobie i TŻ-towi również wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 01, 2011 8:42 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Wstałam byłam właśnie przed chwilą 8) Nie pamiętam, czy były jakieś wystrzały o północy, czy nie, gdyż zaryłam nosem w poduszkę około 23. Nowy Rok przyjęłam donośnym chrapaniem, odziana w elegancki strój wieczorowy (piżamkę frotte :wink: ) z Cizią na poduszce usiłującą wetknąć mój nos do swojego zadka :? Koty wyjątkowo spały z nami, bo się martwiłam, czy nie będą się bały petard, ale chyba niepotrzebnie. Przesyłam wam dziewczyny 1000 uśmiechów i buziaków w nowym roku!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob sty 01, 2011 10:05 Re: PAKT CZAROWNIC XX

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEJSZEGO, SIOSTRY! :piwa: :piwa: :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 01, 2011 13:05 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Siostry, wszystkiego co naj :!: w tym nowym roku :!:
Pomponmamo i to jest też rozsądne spędzenie sylwestra :piwa:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob sty 01, 2011 15:04 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witajcie!!
Niech to będzie spokojny, dobry rok, obfitujący w ciekawe wydarzenia, warte zapamiętania na długie lata!
Niech kasa Czarownic puchnie i niesie wiele dobrego potrzebującym kotom.

Szczęśliwego Nowego Roku!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sty 01, 2011 15:29 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Wszystkiego co Najlepsze w Nowym Roku. :ok:

Trzymajcie się. :1luvu:

Na razie znikam pa
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob sty 01, 2011 17:07 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Zostałam przyłapana :mrgreen: więc siem zamelduję po "roku"nieobecności :mrgreen:

Niech ten rok będzie pomyślniejszy :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob sty 01, 2011 17:22 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Z racji pomyślności w tym roku (pokrętna logika - wydajesz kasę, więc musisz ją wcześniej posiadać) kupiłam właśnie na allegro gorset :ryk:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob sty 01, 2011 17:54 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Marzeń,o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół,z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011
oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy!!!
Pozdrawiam :1luvu:
Właśnie jakiemuś !@#$%^&* przypomniało się o fajerwerkach.Chyba nie muszę opisywać,jaki przerażony jest mój kocur.Biedny schował się pod wanną :evil: :? :(

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Sob sty 01, 2011 18:03 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Właśnie jakiemuś !@#$%^&* przypomniało się o fajerwerkach.Chyba nie muszę opisywać,jaki przerażony jest mój kocur.Biedny schował się pod wanną :evil: :? :(

U nas od rana co chwila jakieś zapóźniony strzela sobie w niebo, tylko że te moje maupy siedzą na parapecie i śledzą wzrokiem kolorowe rozbłyski , wcale sie nie boją 8O

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 01, 2011 18:14 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Moja mała wścieklizna patrzyła się na mnie z wyrzutem,jakbym to ja produkowała ten huk... :roll: Druga moja wścieklizna (syn) była zachwycooona :lol:
Jasdor-przynajmniej Ty i Twoje footerka nie stresujecie się tymi wystrzałami :)

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Sob sty 01, 2011 18:15 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jasdor pisze: moje maupy siedzą na parapecie i śledzą wzrokiem kolorowe rozbłyski , wcale sie nie boją 8O
Mój Rudi to samo :mrgreen: Zero strachu a samo zaciekawienie :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]