Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 11:06 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

biedny Maluch :(
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt gru 31, 2010 12:16 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrówka Obrazek

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt gru 31, 2010 19:31 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Dziękujemy :D I szczęścia życzymy, bo- jak wiecie- na Titanicu wszyscy zdrowi byli, tylko szczęścia im brakło :wink:
I Małokocia w Nowym Roku, i Superdomków dla wszystkich tymczasów :mrgreen: I żebyśmy nie musiały już płakać nad kocim losem. I żeby "człowiek" wreszcie brzmiało dumnie.
Do Siego Roku, Przyjaciele :!:

Zdzisio baaaardzo polubił kozie mleczko z żółtkiem. Wszystko, co wczoraj kupiłam wypił. Musiałam lecieć dziś do delikatesów, bo koziego w Żabce nie mieli :D Conva też już troszkę chlipie, rozrobionego i podziabanego, tzn. wypija sosik, a resztę mu wmuszamy łychą :ok: palce mi pogryzł, ale co tam :D
Byliśmy w lecznicy, dostał kroplówkę, antybiotyk, witaminki na wzmocnienie. Jeszcze jutro musimy przyjechać.
Ale wetka widzi lekką poprawę, uffff...malutkie :oops:

Bawcie się dobrze, Kochani :!: W tym roku Sylwester przyszedł do nas w osobach zaprzyjaźnionych kociarzy, bo Zdzinia trzeba mieć na oku. A ja zostałam wytypowana jako niepijąca, bo - odpukać :!: - trzeba będzie jechać do weta :roll:
Szalonej zabawy wszystkim życzymy :!:
Olga-marija, TŻ Mikołaj, Rezydenci i Tymczasy :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Sob sty 01, 2011 16:41 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

Witajcie w nowym roku :D
KOZIE MLEKO RULEZ :mrgreen:
Byłam dziś ze Zdzisiem na kroplówce- jest lepiej. Maluch już mlamla conva, takiego z saszetki, nierozdrobnionego. Zjadł dziś rano ze 25 g :D Wypił mleczko, a przed chwilą nakarmiłam go (jeszcze ręcznie) kurakiem.
Jelitka zaczęły mu już w miarę regularnie pracować, choć nie jest to jeszcze ferrari wśród kup :oops:
Jutro- jeśli taki progres w Zdzisiowym leczeniu będzie- jedziemy na ostatnią kroplówkę. Potem już tylko na antybiotyki i
"dopalacze" :D
Profilaktycznie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Sob sty 01, 2011 22:53 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

Dużo zdrówka i szczęścia w Nowym Roku dla wszystkich :piwa:
Bardzo się cieszymy, że u Zdzisia nastąpiła poprawa. Ma chłopak wolę życia, ale u takiej opiekunki to nie dziwne :ok:
U nas wszytsko w najlepszym porządku. Formiś wczoraj balował z nami na sylwku u wszystkich po kolei na kolankach. Je ładnie i wołowinkę i kuraka, aczkolwiek rzeczywiście nie jest łakomczuchem. Poza tym to chłopina jest bardzo zajęty żółwikiem z wstążką i światełkiem lasera. Przyspieszenie 1/2 sek na metr naprawdę można się posikać ze śmiechu.
Pozdrawiam wszystkich i :ok: :ok: :ok: dla Zdisia. Jeśli można jakoś pomóc to proszę o wskazówki :P

tokjo

Od: Pt gru 24, 2010 13:17

Post » Nie sty 02, 2011 16:30 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

Trzymamy kciuki za Zdzisia bardzo mnie zainteresował jego los :D Ja przygarnęłam Kajtka z Nowosolnej i szukam mu kumpla :) bo sam się nudzi i strasznie szaleje. Jest go pełno w każdym kawałku naszego domu. Serca mamy pojemne i pełne miłości dla kociaków i psiaków :1luvu: :1luvu: pozdrawiamy :ok: :D

sziba

Od: Czw gru 30, 2010 22:09

Post » Nie sty 02, 2011 16:35 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

Dzięki, Formisiowa Rodzinko, za dobre słowo :1luvu:
I serdecznie witamy nową Ciociofankę Zdzisia :D Podczytywałam Kajtkową historię i tak się cieszę, że chłopak już bezpieczny i spokojny, na swoim :1luvu:
A dziś Zdzisio był na ostatniej kroplówce :D Welflon już wyjęty- tralalalala :mrgreen:
Od jutra chuda ruda dupka będzie kłuta tylko antybiotykiem :ok:
Zdzisio zaczął jeść i albo je, albo drze się od miski domagając się kolejnych porcji. Teraz to już z górki. Chyba.
Profilaktycznie za dalszy ciąg Zdzisiowej kuracji :ok:

edit: sziba, Zdzisio będzie do Adopcji, ale jeszcze nie teraz. Musi być zdrowy, wzmocniony. Czeka go jeszcze odrobaczenie, szczepienie, czipowanie- na razie jest słabiutki... Ale ponegocjować możemy :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie sty 02, 2011 19:00 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

Bardzo się ciesze że jest lepiej :D kibicuje Zdzisiowi!!! Na razie Kajtek szaleje z moim synem i psami, poluje na ogony psów. Przydał by mu się rudy braciszek i wierze że się dogadamy :) :) Miłość i opiekę znajdzie w nie ograniczonych ilościach :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Czekamy na dalsze wspaniałe wiadomości :kotek: :kotek:

sziba

Post » Nie sty 02, 2011 21:26 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

sziba pisze: Przydał by mu się rudy braciszek i wierze że się dogadamy :) :) Miłość i opiekę znajdzie w nie ograniczonych ilościach

Oj, tak, tak, dobry kumpel nadaje sens życiu :mrgreen:.
A poważnie - to nie wyobrażam już sobie, że kot może spędzić życie sam, bez innego kociego pobratymca. Mój pierwszy kot był jedynakiem i bardzo tego żałujemy. Dopiero teraz, mając liczną gromadkę, widzę jak fajne życie mają kociaste, które mają się z kim pogonić, poboksować, powyjadać sobie z miski, poprzytulać itp.
Trzymam wielkie kciuki za dokocenie Kajtka Zdzichem :ok: I za zdrowie Zdzicha rzecz jasna :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie sty 02, 2011 23:48 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

Oj tak, słusznie pisiokot prawi :D te gonitwy, te zapasy i telewizor niepotrzebny :P
Ostatnio zrywaliśmy boki, kiedy nadszedł czas na założenie klapki w krytej kuwecie. Formanek- już w super deesie u forumowej tokjo- pierwszy załapał o co kaman, właził więc do tej kuwety, przyczajał się i kiedy jakiś kot przechodził, wyskakiwał z impetem spod klapki i straszył przechodnia :mrgreen: No, każda komedia wysiada :ryk: :ryk:

A Zdzisio zasunął na noc tę karmę cudowną z bażantem, całkiem sporo sobie podjadł, zwinął się w kłębuszek i lula jak susełek :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon sty 03, 2011 15:19 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

Dwa koty razem się nie nudzą i można sie pośmiać oraz na chwilę zapomnieć o problemach dnia codziennego :)
Dziś Kajtek zainteresował się rybkami które sobie pływają,polowań na nie nie było końca a i choinka świetna zabawka. Wdrapuje się po niej na samą górę i czyha na mojego psa.
Pełna władza należy w domu do Kajtka :ok: :ok: :ok:
Super że Zdzicho zjadł z apetytem ma się gościowi na życie :ok: co bardzo wszystkich u mnie cieszy :1luvu:
Przesyłamy gorące buziaki :kotek:

sziba

Post » Pon sty 03, 2011 17:04 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

Ech, dobrze być miało i się zesr...ło :(
Zdzicho zaczął pokasływać, właściwie nawet nie kaszleć, tylko tak chrapliwie pochrząkiwać. Nawet tak chrapliwie mruczy. Wetka dosłuchała się szmerów w oskrzelach, więc ten antybiotyk nie skończy się tak prędko :(
Nie podoba jej się też brzusio Zdzisiowe- pękate takie i twarde. Jutro rano musimy przyjechać na usg...
Kur..., nawet słyszeć nie chcę o żadnych płynach, fipach i otrzewnych :evil: :evil: :evil:

Oprócz tego pochrząkiwania, wszystko u Zdzisia w normie. Je, pije, sika, robi kupę, nie wymiotuje, łazi, leży, brzuch do głasków wywala, mruczy...Siku normalne, oznak żółtaczki brak...tylko ten brzunio duży. Potrzebujemy moooocnych :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon sty 03, 2011 17:18 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio drgnął:)

marija pisze:Kur..., nawet słyszeć nie chcę o żadnych płynach, fipach i otrzewnych :evil: :evil: :evil:

Żadnych FIPów, nie ma mowy, obcy, życie wewnętrzne i zgazowane jelitka, wróci do normy niedługo :ok:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon sty 03, 2011 17:29 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-jutro usg...

Dzięki, Anka :1luvu: ja już taka skołowana jestem... :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon sty 03, 2011 19:14 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio-jutro usg...

Nie myślmy nawet o żadnych FIP'ach.
Niedawno siostrzyczka u Satyrków też była lichutka, też podejrzewali FIP, i co, nic z tych rzeczy, pięknie wróciła do zdrówka.
Ze Zdzisiem też tak będzie :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]