OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 19:06 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Szalony Kot pisze:Asiu, to ogłoszenie za długie trochę według mnie. Ja bym zaczęła od tego apetytu na życie i nie tylko :D To jest fajne :)
Niestety, ale jak ludzie przeczytają x zdań o nieszczęściu kota, to nawet nie dotrwają do końca, że teraz kocio już wypasiony i zdrowy czeka na dom.

SK ja mam tenedncje do przydługich tekstów.
Ale jakoś koty mi schodzą :mrgreen: Bo zawsze jakiś amator sie trafi.
uwzględnię uwagi w drugiej turze dodawania. :mrgreen:
A wiem że czytają bo mam na to sygnały :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 27, 2010 20:16 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Szalony Kot pisze:Grunt, że się udaje, nie ważne jak :ok:

ja puszczam etapami ogłoszenia.40 na początek, potem kolejna lekko zmodyfikowana,potem kolejna...
Czasem wystarczy jedno czasem 200 to za mało.
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 30, 2010 13:25 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Benuś ma nową Panią małą Julkę.
Wieści z domku:
... ciekawość Benusia była ogromna... po kąpieli pozwoliłam mu dokładnie ją obwachać i jest juz ok oczywiście zaczął ją lizać co Julci nie za bardzo się spodobało......ale od czasu do czasu i tak do niej zaglada....

A co do starszych dziewczynek ma pewną taktykę jak chce sie wściekać to sam do nich przychodzi, jak ma już ich dosyć to chowa sie w szafie albo idzie spać na parapet...... oczywiście wieczorne godziny to najlepsze szaleństwa.......

Dzisiaj właśnie Beniutek naprawiał zawzięcie drukarkę wyjmując z niej drukujace sie kartki......

Oczywiście w nocy sypiamy na łóżeczku czasem nawet pod kołderką.....Dziś był troche niepocieszony, że nie mógł spać u mnie pod paszką....bo Julcia zajeła miejscówkę.... próbował prawie pół nocy sie wcisnąć, ale w końcu dał za wygraną i poszedł do męża w nogi....

Szczerze mówiąc dostarcza tyle radości..... jeszcze nie miałam w domciu takiego wspaniałego kota jak Benuś.

A najlepszym punktem świąt był oczywiście czas rozpakowywania prezentów i kulki z papieru jego występy rozbawiły wszystkich gości....

Tak więc bardzo cieszymy sie że Benuś jest z nami, serdecznie dziękujemy za wcześniejszą opieke nad naszym przyjacielem...
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 30, 2010 14:39 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Szczęśliwego Nowego Roku :-)

I samych takich maili w Nowym roku życzę! sobie i Wam :oops: :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw gru 30, 2010 19:40 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

Benuś jest tak rewelacyjnym kotem, że nie wyobrażam sobie domu, który by go nie docenił. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw gru 30, 2010 20:20 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

Doczytałam i dooglądałam wszystko. Zdjęcia z domu biało-rudego Mietka przepiękne. Ale chłopak fajnie trafił. I od Benusia dobre wieści. :kotek:

Asiu szkoda, że nie udaje się tłoku rozładować, ale gdyby w Polsce nie było bezdomnych zwierząt... pomarzyć tylko.
Też jestem ciekawa Marketa. :D
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt gru 31, 2010 2:25 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

Benek z Bianką i Biskiem. Bądź szczęśliwy, słodziaku :1luvu:
Obrazek Obrazek

Bisek
Obrazek Obrazek Obrazek

Iwi
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Market
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt gru 31, 2010 6:15 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

:1luvu: :1luvu: słodziaki!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt gru 31, 2010 8:22 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

Kochani!

Pamiętajcie,ze w taką noc lepiej mieć Perkinsona i trochę wylać ,
niż mieć Alzheimera i zapomnieć wypić :mrgreen: .

Wszystkiego naj... , naj... , naj...

(właściwe naj... wstawić wedle potrzeb :wink: )

Aśka z Rodziną i kociastymi
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 31, 2010 8:47 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

W SYLWESTROWĄ NOC WESOŁĄ
BIEGAJCIE KOTY WOKOŁO :wink:
LUDZISKA DOBRZE SIĘ BAWCIE
A RANO PROSZĘ MOCNĄ KAWCIĘ
NIECH WAM SPRZYJA ROCZEK NOWY
KŁOPOTY NIECH ZEJDĄ Z GŁOWY!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt gru 31, 2010 9:56 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

Biedny łysy brzunio Iwuni...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt gru 31, 2010 10:33 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

Chatte pisze:Biedny łysy brzunio Iwuni...

oj, wystraszyła nas bardzo po operacji swoim stanem.
Iwi wygląda na fotce jak punkowa foka :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 31, 2010 13:00 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

W Nowym Roku życzymy wszystkim tymczasowym kociastym nowych baaaaaaaaaaaaardzo dobrych domów, rezydentom mniej obowiązków w hołubieniu tymczasów, a Duzym żeby mieli duzo siły i zdrowia i , żeby nie trzeba było ratowac tylu kocich nieszczęśc :balony:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt gru 31, 2010 14:49 Re: OTW3-kocia kołomyja kręci się!Wieści od Benusia)))

Amen, Asiu!
Wszystkiego naj... (podstaw sobie wedle potrzeb [najmniej stresu, najmniej smutków, najwięcej radości, najlepszych domków, naj..., naj..., naj...])
I dzięki, że jesteś! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]