» Czw gru 30, 2010 13:25
Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market
Benuś ma nową Panią małą Julkę.
Wieści z domku:
... ciekawość Benusia była ogromna... po kąpieli pozwoliłam mu dokładnie ją obwachać i jest juz ok oczywiście zaczął ją lizać co Julci nie za bardzo się spodobało......ale od czasu do czasu i tak do niej zaglada....
A co do starszych dziewczynek ma pewną taktykę jak chce sie wściekać to sam do nich przychodzi, jak ma już ich dosyć to chowa sie w szafie albo idzie spać na parapet...... oczywiście wieczorne godziny to najlepsze szaleństwa.......
Dzisiaj właśnie Beniutek naprawiał zawzięcie drukarkę wyjmując z niej drukujace sie kartki......
Oczywiście w nocy sypiamy na łóżeczku czasem nawet pod kołderką.....Dziś był troche niepocieszony, że nie mógł spać u mnie pod paszką....bo Julcia zajeła miejscówkę.... próbował prawie pół nocy sie wcisnąć, ale w końcu dał za wygraną i poszedł do męża w nogi....
Szczerze mówiąc dostarcza tyle radości..... jeszcze nie miałam w domciu takiego wspaniałego kota jak Benuś.
A najlepszym punktem świąt był oczywiście czas rozpakowywania prezentów i kulki z papieru jego występy rozbawiły wszystkich gości....
Tak więc bardzo cieszymy sie że Benuś jest z nami, serdecznie dziękujemy za wcześniejszą opieke nad naszym przyjacielem...

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.