solangelica pisze:Erin witaj po przerwiezyjesz?
Cześć Sol!

Staram się

psiama pisze:Iza wreszcie sobie o siostrach przypomniana no
I to napisała Ciotka, co codziennie do wątków zagląda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:Erin witaj po przerwiezyjesz?
psiama pisze:Iza wreszcie sobie o siostrach przypomniana no
to daj teksta - nie będę musiała szukać w pracysolangelica pisze: Rok temu na urodziny od kolezanki dostalam komplet strun do gitary i ...wiersz o kocie grajacym na harfie przepieknie wydrukowany i przewiazany wstazka
shira3 pisze:to daj teksta - nie będę musiała szukać w pracysolangelica pisze: Rok temu na urodziny od kolezanki dostalam komplet strun do gitary i ...wiersz o kocie grajacym na harfie przepieknie wydrukowany i przewiazany wstazka
jozefina1970 pisze:majencja pisze:
Wyjedzie karetka wyjedzie , zaświecą koguty
Wyjedzie karetka, wyjedzie bo pacjent popsuty![]()
![]()
To dobrze![]()
To taki Wasz czarny humor?
solangelica pisze:O moje plecyyyy... o moje plecyy... Uaaaaaa... oklad z kota, szybko!
pomponmama pisze:solangelica pisze:O moje plecyyyy... o moje plecyy... Uaaaaaa... oklad z kota, szybko!
Chcesz powiedzieć, że kotów u ciebie zabrakło?Nie wierzę....
solangelica pisze:nie zabraklo, ino sie gonia i lomocza na przedpokoju, malpy wredne... jeden zrzucil mi wlasnie pieczolowicie upchana sterte papierow i gazet i wcale sie nie poczuwa do tego zeby ja posprzatac.
Boze, nie mam sily siadlam na tylku i dopiero teraz czuje jaka jestem zmeczona...
Erin pisze:Nie mówcie mnie nic o spisie z natury, bo zaraz kogoś pogryzę![]()
W sumie ponad tydzień chodziłam po firmie i sprawdzałam, co jest![]()
I jeszcze mnie chcieli wcisnąć do jednego działu
pomponmama pisze:solangelica pisze:nie zabraklo, ino sie gonia i lomocza na przedpokoju, malpy wredne... jeden zrzucil mi wlasnie pieczolowicie upchana sterte papierow i gazet i wcale sie nie poczuwa do tego zeby ja posprzatac.
Boze, nie mam sily siadlam na tylku i dopiero teraz czuje jaka jestem zmeczona...
O ty niewdzięczna! Kociak chciała ci pomóc w pracy z tymi papierami, przeczytać posegregować... A jak koty nie chcą cię okładać, to możesz ratować się w inny sposóbPodobno zakończenie pleców jest bardzo wrażliwe na okłady i wklepywanie. Najlepiej jajkami.
Masz jakieś w domu?
solangelica pisze:pomponmama pisze:solangelica pisze:nie zabraklo, ino sie gonia i lomocza na przedpokoju, malpy wredne... jeden zrzucil mi wlasnie pieczolowicie upchana sterte papierow i gazet i wcale sie nie poczuwa do tego zeby ja posprzatac.
O ty niewdzięczna! Kociak chciała ci pomóc w pracy z tymi papierami, przeczytać posegregować... A jak koty nie chcą cię okładać, to możesz ratować się w inny sposóbPodobno zakończenie pleców jest bardzo wrażliwe na okłady i wklepywanie. Najlepiej jajkami.
Masz jakieś w domu?
ja nie ale TZ ma swoje wlasne tylko czy bedzie chcial nimi klepac... moje plecy??
ewentualnie Kalif... ale jego to nie chce o nie nie nie
jasdor pisze:Erin pisze:Nie mówcie mnie nic o spisie z natury, bo zaraz kogoś pogryzę![]()
W sumie ponad tydzień chodziłam po firmie i sprawdzałam, co jest![]()
I jeszcze mnie chcieli wcisnąć do jednego działu
Też przechodziłam, ale w budżetówce jeszcze mi za poczucie dobrze spełnionego obowiązku inwentaryzacyjnego zapłacili 300![]()
![]()
![]()
pomponmamo i czarowanie też będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 444 gości