PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 19:39 Re: PAKT CZAROWNIC XX

solangelica pisze:Erin witaj po przerwie :1luvu: zyjesz?

Cześć Sol! :1luvu:
Staram się 8)

psiama pisze:Iza wreszcie sobie o siostrach przypomniana no :mrgreen:

I to napisała Ciotka, co codziennie do wątków zagląda :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 30, 2010 19:41 Re: PAKT CZAROWNIC XX

solangelica pisze: Rok temu na urodziny od kolezanki dostalam komplet strun do gitary i ...wiersz o kocie grajacym na harfie przepieknie wydrukowany i przewiazany wstazka :)
to daj teksta - nie będę musiała szukać w pracy :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 30, 2010 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XX

shira3 pisze:
solangelica pisze: Rok temu na urodziny od kolezanki dostalam komplet strun do gitary i ...wiersz o kocie grajacym na harfie przepieknie wydrukowany i przewiazany wstazka :)
to daj teksta - nie będę musiała szukać w pracy :mrgreen:

Właśnie, właśnie :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 30, 2010 20:29 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:
majencja pisze:
Wyjedzie karetka wyjedzie , zaświecą koguty
Wyjedzie karetka, wyjedzie bo pacjent popsuty :ryk: :ryk: :ryk:

To dobrze :ok:
To taki Wasz czarny humor? :lol:

Hurra, majencjo!!! Niech zyja ratujacy ludzkie rzyci :)
To jest chyba kawalek kabaretu Rak o ile dobrze kojarze...? Uwielbiam te piosenke 8)

Shira wlasnie probuje odnalezc ten tekst... hmm gdzie ja go wsadzilam? Jak tylko znajde, wrzuce.

Babojago, obrozka doszla. Na psa ciut ciasna ale to nic - doszyje mu kawalek gumki i bedzie ok. Tylko jak ja to mierzylam ze mi sie wydawalo ze bedzie pasowac...? Na mnie w kazdym razie jest w sam raz wiec jak bede szla na bal przebierancow przebiore sie za emo-wiedzme :twisted:

Jeny przyszlam i padlam. Wszystkie kosci mnie bola, slabo mi bylo straszliwie jak jechalam do domu... Do tego podraznilam sobie oko, to slabsze - wczoraj paliwszy w piecu nie zdazylam odskoczyc i kichnelam z cala potega... w wiadro z popiolem :roll: 8O Pewnie od tego mnie swedzi, troche jakby zatarte jest.

Wreszcie mi odpisali z kliniki. Pierwszy wolny termin do konsultacji z lekarzem (nie moim bo moj na urlopie zdrowotnym) to ... 22 marzec. Coz zrobic, dobre i to ze mnie zapisali. Rano na 8.45. Chyba przeszli na system przyjmowania na godziny, bo nie rzypominam sobie zeby mi kazali na konkretna godzine przyjezdzac...
No nic to, zadzwonie tam i dopytam ale to po Nowym Roku. Teraz i tak sie niczego nie dowiem.

O moje plecyyyy... o moje plecyy... Uaaaaaa... oklad z kota, szybko! :1luvu:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 30, 2010 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XX

solangelica pisze:O moje plecyyyy... o moje plecyy... Uaaaaaa... oklad z kota, szybko! :1luvu:

Chcesz powiedzieć, że kotów u ciebie zabrakło? 8O Nie wierzę.... :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw gru 30, 2010 20:41 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:
solangelica pisze:O moje plecyyyy... o moje plecyy... Uaaaaaa... oklad z kota, szybko! :1luvu:

Chcesz powiedzieć, że kotów u ciebie zabrakło? 8O Nie wierzę.... :lol:

nie zabraklo, ino sie gonia i lomocza na przedpokoju, malpy wredne... jeden zrzucil mi wlasnie pieczolowicie upchana sterte papierow i gazet i wcale sie nie poczuwa do tego zeby ja posprzatac.

Boze, nie mam sily siadlam na tylku i dopiero teraz czuje jaka jestem zmeczona...

solangelica

Post » Czw gru 30, 2010 20:43 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A swoją drogą trzymajcie za mnie jutro kciuki. Mam inwentaryzację, którą - myślę, że przygotowałam solidnie, ale wiecie jak to jest - zawsze może coś wyskoczyć nagle... :roll: Proszę więc o czary, żeby wszystko poszło gładko i zgodnie z planem i żebym o jakiejś rozsądnej godzinie (16) do domu dotarła i mogła się relaksować w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku... :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 30, 2010 20:46 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Nie mówcie mnie nic o spisie z natury, bo zaraz kogoś pogryzę :twisted:
W sumie ponad tydzień chodziłam po firmie i sprawdzałam, co jest :roll:
I jeszcze mnie chcieli wcisnąć do jednego działu :twisted:

Erin

Post » Czw gru 30, 2010 20:47 Re: PAKT CZAROWNIC XX

solangelica pisze:nie zabraklo, ino sie gonia i lomocza na przedpokoju, malpy wredne... jeden zrzucil mi wlasnie pieczolowicie upchana sterte papierow i gazet i wcale sie nie poczuwa do tego zeby ja posprzatac.

Boze, nie mam sily siadlam na tylku i dopiero teraz czuje jaka jestem zmeczona...

O ty niewdzięczna! Kociak chciała ci pomóc w pracy z tymi papierami, przeczytać posegregować... A jak koty nie chcą cię okładać, to możesz ratować się w inny sposób 8) Podobno zakończenie pleców jest bardzo wrażliwe na okłady i wklepywanie. Najlepiej jajkami. :roll: Masz jakieś w domu? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 30, 2010 20:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Erin pisze:Nie mówcie mnie nic o spisie z natury, bo zaraz kogoś pogryzę :twisted:

Też przechodziłam, ale w budżetówce jeszcze mi za poczucie dobrze spełnionego obowiązku inwentaryzacyjnego zapłacili 300 :dance:

:ok: :ok: :ok: pomponmamo i czarowanie też będzie

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 30, 2010 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Trzymam :ok:

Czarownice ,cały czas czytam,choć dziś zwroty akcji mnie powaliły...
Kochane,gdyby nagły wybuch Supernowej pozbawił mnie jutro dostępu do kompa-życzę Nowego,lepszego Jutra,wspaniałego,życzliwego da wszystkich Świata i tego,czego pragniecie najbardziej-czy na rok,czy na dłużej...
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw gru 30, 2010 20:52 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:
solangelica pisze:nie zabraklo, ino sie gonia i lomocza na przedpokoju, malpy wredne... jeden zrzucil mi wlasnie pieczolowicie upchana sterte papierow i gazet i wcale sie nie poczuwa do tego zeby ja posprzatac.

O ty niewdzięczna! Kociak chciała ci pomóc w pracy z tymi papierami, przeczytać posegregować... A jak koty nie chcą cię okładać, to możesz ratować się w inny sposób 8) Podobno zakończenie pleców jest bardzo wrażliwe na okłady i wklepywanie. Najlepiej jajkami. :roll: Masz jakieś w domu? :twisted:

ja nie ale TZ ma swoje wlasne tylko czy bedzie chcial nimi klepac... moje plecy??
ewentualnie Kalif... ale jego to nie chce o nie nie nie :twisted:

solangelica

Post » Czw gru 30, 2010 20:54 Re: PAKT CZAROWNIC XX

solangelica pisze:
pomponmama pisze:

ja nie ale TZ ma swoje wlasne tylko czy bedzie chcial nimi klepac... moje plecy??
ewentualnie Kalif... ale jego to nie chce o nie nie nie :twisted:

No widzisz jaka ty niedoświadczona jesteś... :roll: przecież piszę wyraźnie, że nie plecy, tylko ich zakończenie... oj fujarko :mrgreen: :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 30, 2010 20:55 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jasdor, ja też parę złotych dostałam, ale oznajmiono mi takim tonem, jakby to była niebywała łaska :roll:

Erin

Post » Czw gru 30, 2010 21:04 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jasdor pisze:
Erin pisze:Nie mówcie mnie nic o spisie z natury, bo zaraz kogoś pogryzę :twisted:

Też przechodziłam, ale w budżetówce jeszcze mi za poczucie dobrze spełnionego obowiązku inwentaryzacyjnego zapłacili 300 :dance:

:ok: :ok: :ok: pomponmamo i czarowanie też będzie

Eee, ja wysłałam dwóch osobników, coby policzyli sprzęt w dwóch magazynach, a teraz będę musiała i tak sama sprawdzić :>
Co mi z tego, że mogę zwalać na innych, jak i tak ja za to odpowiadam :roll: :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]