KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 19:41 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

mrr pisze:(...)

Ale po co nam ta wiadomość?[/quote]

Tobie może po nic ...ale może komuś innemu się przyda, nie wiem. Wiem tylko tyle, że nasz wymiar sprawiedliwości nic im nie zrobi.

Usunęłam dane adresowe.
Aleba

Lajkonik

Od: Czw gru 30, 2010 19:21

Post » Czw gru 30, 2010 19:44 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

zapraszam do II części :D

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw gru 30, 2010 19:47 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

ja wam powiem z własnego podwórka

okradziono mnie w pracy, sama namierzyłam sprawcę (smsy gdzie domogał się wiecej kasy niz było w portfelu za oddanie dokumentów; nr tel. potwierdził jego pracodawca)

prokurator chciał umorzyć sprawę bo nie znaleźli portfela ... odwoływałam się

taka mamy sprawiedliwość

jego raz przesłuchali a ja raz w tyg musiałam być na komisariacie i raz w m-cu w prokuraturze na zeznaniach
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Czw gru 30, 2010 19:48 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

ja_ana pisze:
CatAngel pisze:Bardzo ładnie opowiadali na tvn-ie o tej całej akcji z kotkiem, z fundacji sie wypowiadali , (iż mają nadzieje że wiecej takich zgłoszeń będzie jeżeli w necie pojawią sie tego typu filmiki) weterynarz, psycholog, pokazali nawet te dwa psy :) no i co zrobili pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił :)

Pokazanie kamiennicy nie było dobre. Jak się znajdzie grupa zapaleńców, którzy odnajdą gówniarzy i nie daj Boże dokonają samosądu to....przysporzy to kłopotów zwierzętom i ich obrońcom.....

Ja wiem pisałam tylko dla tych co tvn mogą nie mieć. To ze pokazali kamienice niemusi ozaczać ze tam mieszka.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 30, 2010 19:58 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

CatAngel pisze:Ja wiem pisałam tylko dla tych co tvn mogą nie mieć. To ze pokazali kamienice niemusi ozaczać ze tam mieszka.

CatAngel to nie odnosiło sie do Ciebie:) było raczej nawiązaniem do faktu pokazania kamiennicy, swoją drogą uważam, że w telewizji nie pracują idioci i nie zrobili by tego (chociaż, kto wie), ktoś niby rozpoznał ta kamiennicę, ale czy to też prawda, trudno powiedzieć. Fakt faktem, taki akt zemsty przysporzyłby samych kłopotów....

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Czw gru 30, 2010 20:12 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Piccolo, trzeba by poprosić moda o zamknięcie tej części wątku bo mimo że jest już nowy, tutaj cały czas pojawiają się nowe wpisy.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw gru 30, 2010 20:14 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

ok już się robi.
Dziękuję :)

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw gru 30, 2010 21:21 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Zofia&Sasza pisze:
Killatha pisze:
Zofia&Sasza pisze: .... nie sądzę, by biciem można było nauczyć kogokolwiek empatii...

można
jak dzieciak uderzył to należy uderzyć i zapytać czy bolało
tamtego drugiego też bolało
taka trochę wersja kodeksu Hammurabiego
są dzieci, na które działa perswazja, innym trzeba pewne rzeczy wyłożyć bardziej namacalnie

Podtrzymuje swoją opinię. Jednak nie można.

za pozwoleniem, ja jeszcze w tym temacie.
jako szczaw dostałam parę razy - więcej niż parę, doprawdy - od Taty w miejsce, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę ;>, i jakoś nie wyrosłam na psychopatkę, która męczy zwierzęta i ludzi..
nawet powiedziałabym, że mam w naturze całkiem sporo altruizmu, i to właśnie po tym Tatulu, co to mi wrzepił kilka solidnych klapsów kiedyś...
KotkaWodna

Post » Czw gru 30, 2010 22:15 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

vega013 pisze:
anna57 pisze:
vega013 pisze:Warto podać adres i dane osobowe do wiadomości publicznej.
Edit: oczywiście wraz z fotkami obu psychopatów.

Na to musi zgodzić się sąd.
Obu? Trzylatka też? :evil:

Twarze małych dzieci szybko się zmieniają, ale zostałoby imię i nazwisko.
Gdybym, na przykład, dowiedziała się, że moja córeczka chodzi do tego samego przedszkola, co mały sadysta, szybko zmieniłabym jej przedszkole. Takie dane są niezbędne - trzeba oddzielić zdrowe, normalne dzieci od takich, jak ten trzylatek z filmiku.

A może jakieś obozy wprowadzić :roll:
Nie mogę tego czytać, to jest tak samo chore, jak dręczenie kota.
Czy ktoś kto pisze takie rzeczy, sam siebie czyta, ma dzieci? :roll:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw gru 30, 2010 22:16 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Zamykam. II część wątku jest tu:
viewtopic.php?f=1&t=122106

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

[poprzednia]