mrr pisze:(...)
Ale po co nam ta wiadomość?[/quote]
Tobie może po nic ...ale może komuś innemu się przyda, nie wiem. Wiem tylko tyle, że nasz wymiar sprawiedliwości nic im nie zrobi.
Usunęłam dane adresowe.
Aleba
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrr pisze:(...)
ja_ana pisze:CatAngel pisze:Bardzo ładnie opowiadali na tvn-ie o tej całej akcji z kotkiem, z fundacji sie wypowiadali , (iż mają nadzieje że wiecej takich zgłoszeń będzie jeżeli w necie pojawią sie tego typu filmiki) weterynarz, psycholog, pokazali nawet te dwa psyno i co zrobili pokazali kamienice w której może mieszkać ten chłopak. Polsat to mnie tylko wkur... a tvn troche uspokoił
Pokazanie kamiennicy nie było dobre. Jak się znajdzie grupa zapaleńców, którzy odnajdą gówniarzy i nie daj Boże dokonają samosądu to....przysporzy to kłopotów zwierzętom i ich obrońcom.....
CatAngel pisze:Ja wiem pisałam tylko dla tych co tvn mogą nie mieć. To ze pokazali kamienice niemusi ozaczać ze tam mieszka.
Zofia&Sasza pisze:Killatha pisze:Zofia&Sasza pisze: .... nie sądzę, by biciem można było nauczyć kogokolwiek empatii...
można
jak dzieciak uderzył to należy uderzyć i zapytać czy bolało
tamtego drugiego też bolało
taka trochę wersja kodeksu Hammurabiego
są dzieci, na które działa perswazja, innym trzeba pewne rzeczy wyłożyć bardziej namacalnie
Podtrzymuje swoją opinię. Jednak nie można.
vega013 pisze:anna57 pisze:vega013 pisze:Warto podać adres i dane osobowe do wiadomości publicznej.
Edit: oczywiście wraz z fotkami obu psychopatów.
Na to musi zgodzić się sąd.
Obu? Trzylatka też?
Twarze małych dzieci szybko się zmieniają, ale zostałoby imię i nazwisko.
Gdybym, na przykład, dowiedziała się, że moja córeczka chodzi do tego samego przedszkola, co mały sadysta, szybko zmieniłabym jej przedszkole. Takie dane są niezbędne - trzeba oddzielić zdrowe, normalne dzieci od takich, jak ten trzylatek z filmiku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 112 gości