Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 21:01 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Dzwoniliśmy. Nadal nic nie wiemy :cry: po tych rozkurczowych lekach brzusio zmniejszył mu się nieco, ale nadal nie je, nie pije, leży pod kroplówką. Sika, była też minikoopa- nie twarda i nie mięka, al dente taka....Kurde, ta niepewność mnie wykończy. Tak chciałabym mu pomóc i taka jestem bezradna :(

Zapraszam na bazarek dla Zdzisia:
viewtopic.php?f=20&t=121951

Choć tyle mogę dla niego zrobić...
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto gru 28, 2010 17:16 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Mam nadzieję, że Zdzisio wyzdrowieje. Może to taki kryzys przejściowy, który podobno trwa 3 doby. Nie znam wprawdzie szczegółów choroby kici, ale trzymam wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:

U nas wszystko w porządku, Foreman podbił już serca sąsiadów, koleżanek Karinki i znajomych o naszych nie wspomnę, bo jakby ktoś posłuchał jak do niego gadamy, to chyba byśmy wylądowali w kaftanach :P .
Zaczął trochę pojadać, np. serek granulowany. Kupiłam mu też karmę Puriny Pro Lan czy coś w tym stylu, ale bardzo chętnie zjadł mięsko Animonde (chyba) z kangurem - 78% wołowiny, 20% kangura, chyba lepszy skład niż my jadamy. Kociak jest cudny, grzeczny, prawie całą noc śpi, czasami trochę zwiedza. Jest bardzo kontaktowy i chętny do zabawy. Przede wszystkim umie aportować. Mądra kicia, zupełnie jak mamusia :oops:
Pozdarwiam wszytskich. Marija pisz co u Zdzisia

tokjo

Od: Pt gru 24, 2010 13:17

Post » Wto gru 28, 2010 17:29 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

zapisuję się

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto gru 28, 2010 19:47 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Kangura, fiu fiu :mrgreen:
Forman, żeś trafił, chłopaku, jak ślepa kura na ziarno :wink:

U Zdzisia nadal kiepsko :( Nadal nawadniany kroplówą, nadal na lekach. Brzuch nieco mniejszy, jest siku i kupa. Krew poszła do analizy, kupa do badań. W dodatku Zdzisio ma obniżoną temperaturę, co nie pasuje absolutnie do niczego :(
Kur...., ta niepewność jest najgorsza, gorsza od najgorszej prawdy. Wykończona jestem.

Baaardzo proszę o ciepłe myśli i mocne kciuki dla małego biało- rudego Zdzisława Mrożonki :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto gru 28, 2010 20:27 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Jeżeli dobrze rozumiem to Zdzisiowi nie postawiono jeszcze diagnozy. To rzeczywiście jest gorsze od konkretnej wiadomości. Ale bądźmy dobrej myśli. :ok: :ok: :1luvu:

Dla poprawienia humoru to aktualnie Foremanek własnie bawi się z tatusiem. Konkretnie ugania się za światełkiem lasera. Można boki zerwać. Jak światełko zgaśnie to jest kontretna miałcząca dyskusja i też można się posikać. Poza tym jak Foremanek jest wybawiony wieczorkiem to świetnie śpi. Ostatnio spał pod kołdrą na boku, między nami. Trafił do dobrego domu, ale potrafi za to dać dużo mruczącego ciepełka i radości.

Ucałuj i wymiziaj od nas Zdzisia, :1luvu:

tokjo

Od: Pt gru 24, 2010 13:17

Post » Wto gru 28, 2010 20:28 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Kciuki to są cały czas :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto gru 28, 2010 22:38 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Dołączam się z kciukami.
I choreńką Zeldą :| :(

Marija, dzięki za życzenia.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro gru 29, 2010 13:28 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Trzymam kciuki za Zdzisia :ok: Ja mam problemy zdrowotne z Phoebe, ale za to Avia jest jak najbardziej w formie.

Czy jest taka możliwość żeby na tym bazarku dla Zdzisia np. wystawić jakąś pierdółkę żeby pomóc? Bo z chęcią bym pomogła w ten sposób... Skromnie bo skromnie ale przejęłam się nim :(

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Śro gru 29, 2010 19:13 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Co z Zeldą :?: Co z Phoebe :?: Cholerka, parszywy ten koniec roku jakiś... :cry: :cry: :cry:

Zdzisio ani lepiej, ani gorzej. Dostał kroplówę i odżył, ale dostał też przeciwwymiotne i - wetka uprzedzała, że tak będzie- oklapł totalnie. Nadal sam nie je, dokarmiam convem ze strzykawki, trzymam na termoforku.
Dostaje też antybiotyk, bo jakieś nadżerki w buzi się pojawiły....Jutro powtórka z rozrywki.
Zdzisio teraz to chudzinka taka, lekka jak piórko, biedna :( :( Boże, ile to maleństwo musi wycierpieć, sama bym wolała zaniemóc, bo przynajmniej bym powiedziała, co mnie boli, a tak...ech, dupa tam.... :( :(

Mika, jeśli chcesz wspomóc Zdzisia bazarkiem- będziemy wdzięczni :1luvu: Jeśli sama nie umiesz, obfoć fanta i prześlij fotki mi na mejla. Bo kasa na Zdzisia wypływa z portfela szerokim strumieniem :( Kurde, dam wszystkie rezerwy federalne, byleby Zdzisio wyzdrowiał....

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i dobre słowa :1luvu: I niezmiennie proszę o moooooocne kciuki za Zdzisława :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw gru 30, 2010 15:51 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Mail poszedł :) Mam nadzieję, że się przydam :D

a co do Phoebe... kicha, wypadnięta trzecia powieka, kiepski apetyt, mało pije... antybiotyk, garść tabletek na wzmocnienie. Jutro kolejny zastrzyk (byliśmy w Sowie). Jak jutro przyjedzie Radek to się zabierzemy samochodem z obiema kocicami żeby się upewnić, że z Avią wszystko ok. Sama 2 tramwajami i autobusem ledwo dałam radę z Phoebe-Suchą Dupcią.

mikamika

Post » Czw gru 30, 2010 16:41 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Kciuki trzymam za Phoebe mocno :ok: :ok: :ok: Musi być ok, nie ma innej opcji :twisted:

Zdzisio po japońsku- jakotako :wink: Stan pacjenta został ustabilizowany na tyle, że można kontynuować leczenie w warunkach domowych- tak mu napisali. Jednym słowem, wyszedł Zdzicho ze szpitalika :D Nadal kiepściutki, słaby, ale ten antybiotyk i bomby witaminowe i kroplówki trochę go na łapki postawiły :ok: Trzeba go jeszcze dokarmiać ręcznie. Nakupiłam smakołyków- conva, rc sensitivity, hypoallergenic, najdroższą chyba karmę świata taką holistyczną z - UWAGA :!: - bażantem, wetka zaleciła też kozie mleko z żółtkiem i gotowaną kurę. Wszystko mu kupię, żeby tylko jadł :evil:

Mierzyliśmy też temperaturę, nadal zbyt niska :cry: trzeba dogrzewać termoforkiem.
Dostał też dziś zestaw wypoczynkowy, czyli kroplówę, antybiotyk i wzmacniające. Jutro jedziemy na powtórkę...

Nadal potrzebujemy :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw gru 30, 2010 17:08 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Kciuki trzymamy :) :ok: :ok:

mikamika

Post » Czw gru 30, 2010 18:09 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

I- Dzięki Dobrym Ciociom :1luvu: :1luvu: :1luvu: - kolejny bazarek dla Zdzisia.

viewtopic.php?f=20&t=122102

Dziewczyny- dziękuję pięknie. Kochane jesteście :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw gru 30, 2010 19:38 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Zjadł conva ze strzykawki, a potem pochlipał tego mleka z żółtkiem- SAM :!: :piwa: :P :piwa: :ryk:
Mała rzecz, a cieszy :oops:
Żeby teraz tylko pawia nie było, żeby nie było :ok:

Wlałam nowej wody w termoforek, przytulił się do niego i śpi. Niech się dzieciak wyśpi, ponoć sen regeneruje :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw gru 30, 2010 21:16 Re: Spedytorzy-Avia i Foreman w DS:) Zdzisio cienki:(((

Oby już było tylko lepiej :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]