Catnaperka pisze:Bydgoszczanin31 pisze:Catnaperka pisze:Nie napadajcie na mnie proszę. Ja nic złego nie zrobiłam, żeby mnie atakować Bydgoszczaninie i Zofio.
A jeżeli chodzi o wyprowadzkę - to owszem - mam w planach.
We wtorek przyjeżdża do mnie ekipa z TVN-u. Zrobię wszystko żeby o sprawie opowiedzieć jak najlepiej można.
Nie napadam. Proponuję drogę wyjścia jeżeli własną ojczyznę uważasz za poj...ą. Wybacz ale nawet mieszkając w RPA szanowałbym swój kraj. Po drugie mieć nadzieję, żeby ktoś ze sobą skończył nie jest zdrowym odruchem. Nie uważasz ,że nienawiśc rodzi nienawiść?
Ok, Ty lubisz swój kraj, ja nie. I ja i Ty mamy do tego prawo, prawda? Ja Ci nie proponuję żadnej drogi wyjścia czy zostania więc i Ty mi nie proponuj. Sorry ale żadnej patriotki ze mnie nie wydobędzieszMieszkałam już w kilku miejscach na ziemi i naprawdę nie napisałam tego bezpodstawnie.
Dolaczam sie do wypowiedzi,ja tez patriotka nie bedei nikt mnie dotego nie zmusi.Taki przypadek jak ten,daje nam zywy przyklad ze zyjemy w popapranym kraju. Ja tez mam jakies doswiadczenia zza granicy i mam porownanie :/