Przed chwilą się kąpałam. Erwin mi wskoczył do umytej wanny i za nic nie chciał wyjść. W czystej wannie tak fajnie gania sie za swoim ogonem. W końcu go wyjęłam, a on mi w podziekowaniu bąka puścił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:U moich kiciów mięśnie to ja widzę tylko u Hansa. Erwin jest zbitą kulką z fałdą podbrzuszną.
Przed chwilą się kąpałam. Erwin mi wskoczył do umytej wanny i za nic nie chciał wyjść. W czystej wannie tak fajnie gania sie za swoim ogonem. W końcu go wyjęłam, a on mi w podziekowaniu bąka puścił
shalom pisze:sunshine pisze:U moich kiciów mięśnie to ja widzę tylko u Hansa. Erwin jest zbitą kulką z fałdą podbrzuszną.
![]()
sunshine pisze:I dobre ceny w tej telekarmie, i szybka dostawaCiekawe co sąsiedzi dzisiaj powiedzą
sunshine pisze:Tylko bąki Erwina to broń biologiczna. A łazienka mała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości