KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 6:23 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

bemka pisze:Link do artykułu z Gazety Krakowskiej: http://www.gazetakrakowska.pl/stronaglo ... ,id,t.html

cytat: "- Chłopak nie zdawał sobie sprawy z tego, co robi i do czego namawia brata. Traktował to jak zabawę - mówi Dariusz Nowak, rzecznik małopolskiej policji. "

Ale przyjął linię obrony :evil: Przecież to kpina :evil:

No to zajeb&^%$& ,że nie zdawał sobie sprawy,że kot cierpi.Po prostu zajefajnie.
To jak mu teraz ktoś wpier..l spuści to też może się tym bronić :?:
Toż to tłumaczenie godne pożałowania i tylko debil w to uwierzy-nie obrażając debili oczywiście.

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Czw gru 30, 2010 6:33 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

niki2117 pisze:
bemka pisze:Link do artykułu z Gazety Krakowskiej: http://www.gazetakrakowska.pl/stronaglo ... ,id,t.html

cytat: "- Chłopak nie zdawał sobie sprawy z tego, co robi i do czego namawia brata. Traktował to jak zabawę - mówi Dariusz Nowak, rzecznik małopolskiej policji. "

No to zajeb&^%$& ,że nie zdawał sobie sprawy,że kot cierpi.Po prostu zajefajnie.
Toż to tłumaczenie godne pożałowania i tylko debil w to uwierzy-nie obrażając debili oczywiście.

Sąd uwierzy...
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw

Tal-Rash

Od: Śro kwi 22, 2009 12:53

Post » Czw gru 30, 2010 6:45 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Dodałam jedne z pierwszych komentarzy pod artykułem i aż się we mnie gotuje.
Noż ku... mać-co za państwo.
No kraj imbecyli normalnie.
Im wyższy szczebel tym mniej w głowie chyba.

niki2117

Post » Czw gru 30, 2010 6:47 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

niki2117 pisze:

no to są chyba jakieś jaja?Zabawę?to była zabawa?

jak nie zdawał sobie sprawy do czego namawiał brata????
chyba z choinki kretyni się urwali
nie ma dla niego wytłumaczenia i tak powinni postawić sprawę
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw gru 30, 2010 6:57 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Wiem,że za to co ci bracia zrobili odpowiedzialni są ich rodzice, napisałam to dużo wcześniej i nie ulega to wątpliwości.Może jestem nietolerancyjna, ale nie dopuściłabym,aby nawet ten trzylatek kiedyś bawił się, czy kolegował z moim wnuczkiem na przykład.Nawet, gdyby był po dziesiątkach spotkań z psychologiem.O tym starszym nawet nie wspominam.Czy ci, którzy tak się litują nad młodymi sadystami chcieliby,aby byli kolegami ich synów, córek, wnucząt? Bo teorię to ja znam....
Wiele osób pisze "nagonka", "szczucie", a niektórzy się oburzają.A ostracyzm? Może być? Bo ja jestem za.To boli bardziej niż grzywna, niż kara cielesna.Objęłabym nią również rodziców.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw gru 30, 2010 6:59 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

moje zdanie- kara musi być zarówno dla 3 latka,dla 15 latka jak i dla rodziców :!:
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw gru 30, 2010 7:03 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Nie jestem pewna, czy naprawdę nie przydałaby się jakaś pikieta przed sądem, a wcześniej list do prokuratury.Psycholog wyda opinię,że piętnastolatek to nieświadome niczego dziecko ( w mojej miejscowości parę lat temu taki został ojcem ), rodzina niewydolna wychowawczo, no i co z tego? Zawiasy i już.Katia80 pisała o mordercach szczeniaczka husky.Tak być nie powinno.Jest nas dużo, spróbujmy powalczyć.

ewar

Post » Czw gru 30, 2010 7:05 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Dziewczyny oprotestujmy ten artykuł również.Dodałam dwa komentarze,ale trzeba dalszego oburzenia i nie zmiatania sprawy pod dywanik.
Przytoczę to co napisałam w komentarzu:Potem się dziwić,że ludzie chcą samosądów!!!
Wiecie co sama zaczynam tego chcieć jeśli sprawa ma się tak toczyć :evil:

niki2117

Post » Czw gru 30, 2010 7:07 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Gotowa jestem jechać na tą pikietę pod sądem choćbym miała jechać o kulach,albo zdjąć gips,bo to jest HAŃBA :!: :!: :!:
Kwadratowe jaja tylko w Polsce.

niki2117

Post » Czw gru 30, 2010 7:11 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

tak zajebiście jest tylko w Polsce :evil:
ale ja tak czułam,że żadnych konkretów nie będzie w tej sprawie
mamy do d.....całe to państwo ( bez obrazy dla normalnych ludzi)
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw gru 30, 2010 7:13 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

pikieta jak najbardziej
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw gru 30, 2010 7:16 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Nie-nie chciałbym by ten trzylatek był kolegą mojego dziecka.Nie chciałbym jednak by rozwścieczeni ludzie dalej wypisywali to czy tamto nt.tego trzylatka.Jemu trzeba pomóc,nie potępiać.Nie jest winą tego chopaczka to co się stało.Naśladował brata-może chciał się przypodobać?Może szukał akceptacji?A skąd wiadomo,że jego nie bito?kopano?
Trochę więcej miłosiedzia dla tego dziecka!Karać należy rodziców nie dzieci,bo to rodzice wychowują i uczą.
Waldek
Elżbieta

Post » Czw gru 30, 2010 7:21 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

jak się dziecko w wieku najmłodszym nie nauczy czynić dobra ,pokazywać co dobre,co złe,co wolno co nie to potem się mu nie pomoże
ten 3 letni dzieciak - już dokładnie wie jak może postępować ze zwierzetami
co więcej całe życie będzie się na nich mścił
moje stanowisko obronne w tej kwesti się skończyło
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw gru 30, 2010 7:26 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Piszę, co czuję. Nie ja wymierzać będę karę, nie ja o niej decydować.Ktoś inny (sąd?) to zrobi.Najprawdopodobniej chłopcy unikną kary.No, cóż...Nie jestem jednak w stanie myśleć o trzylatku "chłopaczek".Ba ja zła kobieta jestem.

ewar

Post » Czw gru 30, 2010 7:31 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Edytka1984 pisze:moje zdanie- kara musi być zarówno dla 3 latka,dla 15 latka jak i dla rodziców :!:

ja też tak sądzę :!:
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

[poprzednia][następna]