CatAngel pisze:http://video.google.com/videoplay?docid=-8672163518299111578#hmmm....
A to nie on i 1 część filmu?
Oczywiście wiem,że dodane 3 lata temu,ale może kot inny?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Wiecie, co jest straszne? Że takie traktowanie zwierząt nie jest czymś wyjątkowym, tylko nie wychodzi to na światło dzienne.
niki2117 pisze:CatAngel pisze:http://video.google.com/videoplay?docid=-8672163518299111578#hmmm....
A to nie on i 1 część filmu?
Oczywiście wiem,że dodane 3 lata temu,ale może kot inny?
MIKUŚ pisze:Jowita pisze:MIKUŚ pisze:
nieeeee............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przyjdzie do domu i znowu będzie katował![]()
![]()
![]()
kogo? Przecież wszystkie zwierzęta z tego domu zabrano. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem, a nie piszcie bzdur, bo tylko bałagan się robi.
Miałam na myśli to ze weźmie nowe zwierzęta za jakiś czas i dalej będzie się znęcał![]()
Bo w Polsce nie ma dozywotnego zakazu posiadania zwierząt
Jowita pisze:MIKUŚ pisze:Jowita pisze:
kogo? Przecież wszystkie zwierzęta z tego domu zabrano. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem, a nie piszcie bzdur, bo tylko bałagan się robi.
Miałam na myśli to ze weźmie nowe zwierzęta za jakiś czas i dalej będzie się znęcał![]()
Bo w Polsce nie ma dozywotnego zakazu posiadania zwierząt
Nie on się znęcał, a przynajmniej nie ma na to dowodów. Wiele osób zdalnie zdiagnozowało skrajną degenerację i zwyrodnienie zarówno u niego, jak i u tego nieszczęsnego 3-latka, to NIKT nie wie jak jest naprawdę. Może to jeszcze nie degenerat, a po prostu głupi do imentu małolat, który chciał się popisać przed kumplami. A może po prostu w tym domu przemoc jest na porządku dziennym, sądząc ze stanu zwierzaków stamtąd zabranych. A może już zdeklarowany bandyta. Ale nikt tego nie wie, za to wiele osób pisze co tylko im do głowy wpadnie. Począwszy od podawania danych osobowych (co jest wykroczeniem) przez propozycje przykładnego ukarania 3-latka, po takie maile jak Twój powyższy.
Nie bronię gnoja, ale uważam że wszystko, również nagonka, powinno mieć granice.
ewar pisze:Staram się pisać spokojnie i nikogo nie obrażać, ale piętnastolatek to nie dziecko,które ( biedactwo) nie wiedziało, co robi.To degenerat, nie ulega to wątpliwości.Inna sprawa dlaczego nim się stał.Oby tylko udało się ocalić tego 3-latka. Za mało wiem,ale domyślam się,że pozostawienie go w tej rodzinie najlepszym pomysłem nie jest.Tam musi być patologia, niekoniecznie związana z biedą i alkoholem. Co więc? Rodzina zastępcza? Ale dajmy już spokój, poczekajmy na decyzję sądu, mają o wiele więcej informacji niż my.
Myślę o tych biednych zwierzaczkach i mam nadzieję,że to już koniec ich gehenny,że znajdą cudowne domki.![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Niestety obawiam się że ten 15-latek z ofiary stał się katem - to tylko moje przypuszczenia ale to jest najczestsza przyczyna takich utrwalonych zachowań - tak jak wcześniej pisałam - ludzie "krzywdzeni" dopasowują zachowanie i system wartości (rozpoznawanie dobra i zła) do ich własnej rzeczywistości. Całkiem możliwe że takie zachowanie dla tego nastolatka jest "normalne". Bardzo ale to bardzo ciężko człowieka z tego wyciągnąć - rozkłada się go na czynniki pierwsze i składa z powrotem do kupy - to zadanie dla doświadczonych psychologów, rzadko się udaje do końca...
ewar pisze:Staram się pisać spokojnie i nikogo nie obrażać, ale piętnastolatek to nie dziecko,które ( biedactwo) nie wiedziało, co robi.To degenerat, nie ulega to wątpliwości.Inna sprawa dlaczego nim się stał.Oby tylko udało się ocalić tego 3-latka. Za mało wiem,ale domyślam się,że pozostawienie go w tej rodzinie najlepszym pomysłem nie jest.Tam musi być patologia, niekoniecznie związana z biedą i alkoholem. Co więc? Rodzina zastępcza? Ale dajmy już spokój, poczekajmy na decyzję sądu, mają o wiele więcej informacji niż my.
Myślę o tych biednych zwierzaczkach i mam nadzieję,że to już koniec ich gehenny,że znajdą cudowne domki.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, MaJa83, puszatek i 114 gości