SyberyjskiSen pisze:felisaquatica pisze:SyberyjskiSen pisze:Chcecie wiedzieć ile osób z miau chciało zbierać kasę na nagrodę, by przyspieszyć schwytanie winnego???? Całe 10 osób!!!!!!!!!!
Proszę weźcie się w garść paplać kazdy potrafi

no bardzo Cię pardon, ale osobiście nawet jakbym była 100x mocniej poruszona tym koszmarnym wydarzeniem, to nie wyłuskałabym ani złotówki na potencjalną nagrodę - z tej prostej przyczyny, że mnie samej w tej chwili niemal nie stać na nic - najpierw płacę rachunki, potem kupuję Kotom paszę i żwirek, a dla mnie, zdarza się - nie starcza - więc jestem be, bo tylko gadam? gadam, bo na nic innego teraz nie mogę sobie pozwolić.
gdybym była cwaną prawniczką, bogatą pańcią albo dżinem w butelce, zrobiłabym COŚ praktycznego, realnego.
a tak, tyle mojego, że pogadam na forum. I paru(nastu)(dziesięciu) osób też..
proszę, bez urazy i obrazy, nie mam zamiaru wywoływać wojny, tylko mnie trochę kuksnął w żebra Twój post...
ok, masz prawo do takiej interpretacji, ale jeśli wyłączysz komp i prąd w tym pokoju w ktrórym siedzisz uzbierałabyś na pomoc 5 zł, prawda?
Wieć gdyby każdy czytający ten wątej 5 zł przelał, sama policz ile kasy by się na nagrodę uzbierało...najbardziej wkurza mnie biadolenie, jest tyle pracy...wiesz kiedy najwięcej pomagałam fundacjom?????? Gdy byłam bez grosza, bo wierzyłam, że to do mnie wróci, bo chciałam wierzyć, że skoro ja nie mam to innym jest gorzej, nie użalam się nad własnym losem, lubię działanie, proponuję i Tobie zmienić front

A ja bym radziła jednak przemyśleć najpierw to co chce się napisać.
Jeżeli przykładowo popłaciłam już wszystko to z czego mam wyskrobać?
To co,że wyłączę teraz kompa i światło jak to mi pieniędzy "na teraz" do kieszeni nie włoży.
No i kto zużywa 5 zł dziennie prądu?
Pomogę jak będę mogła,ale teraz nie mogę więc pomagam paplaniem,rozsyłaniem itp.
Wszyscy staramy się tu pomagać w miarę możliwości,ale jest wiele potrzebujących zwierząt i trzeba to jakoś rozłożyć.
A swoją drogą SyberyjskiŚnie ile Ty chciałaś dołożyć do pul,bo przejrzałam Twoje posty w tym wątku i deklaracji nie widziałam nigdzie.
Oczywiście wyszłaś z pomysłem,ale kwoty nie deklarowałaś.