Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Pan Sławek przywiózł mi dziś rano tą swoją Niuńkę ze Skweru, i bardzo, bardzo prosił żeby ona została u mnie bo mnie zna, a mojej koleżanki nie znaWięc chyba nie mogę Ci jej oddać... zresztą pusto już u Ciebie nie jest, masz się czym zajmować
.
Marea pisze:Asia, dzis probuje lapac preguske, pojdzie narazie do Agi z Przymorza...pomaltretuje ja, oswoi i moze wtedy do Ciebie ja oddam za kilka dni, bo Aga Marczak ma jakas polroczna kotke ktora dzis zlapala z puszka na glowiekicia jest w lecznicy na Elbaskiej, ma miec sterylke..a pozniej nie ma co z nia zrobic...to moze ta Aga by ja przejela....zobaczymy...czy w ogole uda sie zlapac...tego krowka, brata preguski chyba zostawie juz na dworzu...to chyba kocurek...to niech tam juz bedzie...
Marea pisze:zwir mozesz przecie na fakturke kupic z PKDT-owych funduszyza operacje pingwinkow z tego co wiem PKDT zaplaci...
Marea pisze:Asia, jak tam cale towarzystwo?
KaleidoStar pisze:Dokocić się nie chcę na razie, wolalabym być DT.W sensie, żeby pomagać trochę. Ale to u mnie skomplikowane nieco. Może po Nowym Roku coś się ruszy..
Problemem jest forsa, jak zwykle. Dlatego drugiego kota nie mam (ech, Elvisek ślepy mi się marzy). A dając DT moglabym na warunkach konkretnych, tzn z jakimś sponsorem czy coś...
Ale jak mówię..po sylwestrze.. będę myśleć.. oby się coś udalo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Kasiasemba, Patrykpoz i 305 gości