Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Na Super Stacji znów leci na pasku o koteczku![]()
Afra666 pisze:Mógłby mi ktoś wysłać ten filmik na mejla?
Bo chcę to przesłać temu chłopakowi, powiedział, że może coś napisać.
Katia80 pisze:http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 66973.html
Sprawa zakończyła sie przedwczoraj.
2 starszych dostało taką "karę": umieszczenie w zakładzie poprawczym w zawieszeniu na 3 lata oraz 10 godzin pracy w naszym schronisku, na Metalurgicznej, utrzymano dozór kuratorski. Sprawę najmłodszego łebka sąd skierował do ośrodka kuratorskiego, ma tam spędzać wolny czas.
Wyroki są nieprawomocne.
Przeczytajcie.
Jestem pozytywnie zaskoczona komentarzami pod tekstem.
Katia80 pisze:Pozwolę sobie siebie zacytować z tamtego wątku, a propos "kary":Katia80 pisze:http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 66973.html
2 starszych dostało taką "karę": umieszczenie w zakładzie poprawczym w zawieszeniu na 3 lata oraz 10 godzin pracy w naszym schronisku, na Metalurgicznej, utrzymano dozór kuratorski. Sprawę najmłodszego łebka sąd skierował do ośrodka kuratorskiego, ma tam spędzać wolny czas.
Wyroki są nieprawomocne.
Przeczytajcie.
Martwię się, że i w tym przypadku tak będzie, że psycholowi ujdzie to na sucho tak naprawdę
YennaM pisze:Katia80 pisze:Pozwolę sobie siebie zacytować z tamtego wątku, a propos "kary":Katia80 pisze:http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 66973.html
Wyroki są nieprawomocne.
Przeczytajcie.
Martwię się, że i w tym przypadku tak będzie, że psycholowi ujdzie to na sucho tak naprawdę
ale w przypadku dzieciaka, ktory rokuje to i tak jest ciezka kara - mase drzwi mu zamknie
nie jest bohaterstwem zamknac dzieciaka w poprawczaku - tam naprawde jest wylegarnia przestepcow i tam dzieciak sie zupelnie niczego nie nauczy poza cwelowaniem, biciem, kradziezami i te de - przeciez to wylegarnia kryminalistow
lepiej jest objac rodzine SKUTECZNYM nadzorem kuratorskim. Ew. zastanowic sie nad pozbawieniem/ograniczeniem wladzy rodzicielskiej i pomyslec, jak madrze gnojka zresocjalizowac
generalnie to nie sa proste tematy a samo zamkniecie kogos na sztywno nie zalatwi sprawy
przeciez za pare lat ten czlowiek wyjdzie, tyle ze juz bardziej przygotowany do ciezkiego i wymagajacego wiedzy oraz kontaktow zawodu bandyty-recydywisty
Kotek&Tosia pisze:Dziś na Polsacie w Wydarzeniach o 18.50 będzie pokazany ten filmik z dzieciakiem znęcającym się nad kotem. Telewizja prosi o oglądanie materiału i pomoc w identyfikacji dziecka lub kota.
niki2117 pisze:Mówią znów o tym na Super Stacji.
Kotek&Tosia pisze:Dziś na Polsacie w Wydarzeniach o 18.50 będzie pokazany ten filmik z dzieciakiem znęcającym się nad kotem. Telewizja prosi o oglądanie materiału i pomoc w identyfikacji dziecka lub kota.
najszczesliwsza pisze:Kotek&Tosia pisze:Dziś na Polsacie w Wydarzeniach o 18.50 będzie pokazany ten filmik z dzieciakiem znęcającym się nad kotem. Telewizja prosi o oglądanie materiału i pomoc w identyfikacji dziecka lub kota.
Nie rozumiem o jakim filmie mówisz, sprawca podobno został zatrzymany!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Luiza411 i 69 gości