KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 15:38 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

bopp przepraszam cię bardzo ale my nie podajemy DANYCH OSOBOWYCH pokaż mi kto podał, a zwrócę ci honor :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 29, 2010 15:39 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

CatAngel pisze:bopp przepraszam cię bardzo ale my nie podajemy DANYCH OSOBOWYCH pokaż mi kto podał, a zwrócę ci honor :)

było na wątku, było. nie chce mi się szperać, ale niestety było.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro gru 29, 2010 15:41 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Poker71 pisze:
CatAngel pisze:bopp przepraszam cię bardzo ale my nie podajemy DANYCH OSOBOWYCH pokaż mi kto podał, a zwrócę ci honor :)

Potwierdzam - było. I źle, że było...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 29, 2010 15:41 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

tvn24, rzecznik małopolskiej policji
15latek z KRAKOWA, 3letni brat
w domu 3 albo 4 koty

KRAKÓW SZUKAĆ GO!

(koty trafiły do azylu. GDZIE?)

na forum była oferowana nagroda. proponuję przeznaczyć na koty: utrzymanie, doprowadzenie do ładu, leczenie.

Poker71

Post » Śro gru 29, 2010 15:43 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Zofia&Sasza pisze:
Poker71 pisze:

Potwierdzam - było. I źle, że było...

W takim razie zwracam honor :) inie cofajmy już do tyły :ok:

i ponawiam

Prosimy bardzo nie podawać danych jeżeli nikt nie jest pewny czy TO TA OSOBA. Niestety ktoś się za bardzo pośpieszył i dał dane chłopaka na FB i zapewne oberwało się niewinnej osobie która ma takie samo nazwisko!!!! I z tego powodu jest teraz szykanowany!!!!

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 15:43 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

bopp pisze: Nikt nie wziął pod uwagę że któryś (a może wszyscy?) z tych chłopaków to normalny nastolatek który od wczoraj boi się wyściubić nos za drzwi bo na klatce czeka dzicz z widłami a'la Ku Klux Klan?

Ponieważ to nie jest normalny nastolatek! Normalni ludzie takich rzeczy nie robią, a wylącznie sadyści.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro gru 29, 2010 15:45 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Poker71 pisze:
Afra666 pisze:To w takim razie o co Go poprosić, żeby co napisał? (Jeśli odpisze, bo na razie mu napisałam o co chodzi i cisza z Jego strony)

wywiad z psychologiem na temat że takie zachowania dzieca wskazują na stosowanie przemocy w domu, na temat szkód w psychice do jakich doprowadziło skłonienie dziecka do maltretowania zwierzęcia, na temat psychopatycznych skłonności podrostka który uznał to za zabawne i godne uwiecznienia i pochwały.

I przypomnienie, że jak dziś wie, że maltretowanie kotka jest ok, to jutro zrobi to z kolegą z przedszkola/dzieckiem z podwórka - jak nie zostanie powstrzymany to będzie to szło dalej i dalej aż ktoś zginie lub zostanie okaleczony.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 29, 2010 15:45 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

włączcie typ3 :!:

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 15:46 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że sprawca zostanie dotkliwie ukarany!
Ja nie obejrzałam tego filmu, tylko fragment, nie mogłam patrzeć...
"Kamerzysta" powinien odpowiadać rzeczywiście nie tylko za to, że patrzył i nagrywał całą tą tragedię, ale i za złą opiekę nad dzieckiem, a jeśli to jego dziecko, to powinno być mu ono odebrane!

Uważam, że to dziecko ma już bardzo skrzywioną psychikę. To mały psychopata. Owszem, psychopata z winy patologicznego otoczenia, ale trzy-, czteroletnie dziecko doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że krzywdzi i sprawia ból.

Kto nagrywał wyczyny tego małego zwyrodnialca? Ojciec?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro gru 29, 2010 15:46 Re: kot z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

JEST :!: :!: :dance2: :dance2:

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 15:46 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Tak jak wczesniej jakos sie trzymalam, tylko wkurzalam sie coraz bardziej, tak teraz jestem rozwalona, nie moge przebolec tego, ze kotek sie urodzil, byl z mama i rosl a potem trafil w rece takiego bydlaka i jego zycie stalo sie pieklem.
Moja Saya tez mogla miec takiego cholernego pecha, bo co to za problem siegnac po trzytygodniowego kociaczka ? Tule teraz te moje ogony a one sie na mnie patrza jak na glupia...

edit: rany ich bylo tam wiecej, w domu zwyrodnialca :placz:
GDZIE BYLI RODZICE K..WA ?!

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 15:47 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

CatAngel pisze:włączcie typ3 :!:

I znów poproszę o relację, nie mam tvp3 :(

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Śro gru 29, 2010 15:47 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

vega013 pisze:
kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że sprawca zostanie dotkliwie ukarany!
Ja nie obejrzałam tego filmu, tylko fragment, nie mogłam patrzeć...
"Kamerzysta" powinien odpowiadać rzeczywiście nie tylko za to, że patrzył i nagrywał całą tą tragedię, ale i za złą opiekę nad dzieckiem, a jeśli to jego dziecko, to powinno być mu ono odebrane!

Uważam, że to dziecko ma już bardzo skrzywioną psychikę. To mały psychopata. Owszem, psychopata z winy patologicznego otoczenia, ale trzy-, czteroletnie dziecko doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że krzywdzi i sprawia ból.

Kto nagrywał wyczyny tego małego zwyrodnialca? Ojciec?

To nie jest prawda. A o tym czy ktoś jest, czy nie jest psychopata może zdecydować psycholog. I to po wnikliwym badaniu.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 29, 2010 15:48 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

to tvpinfo

ha, mówią to co ja, że dzieciak sam z siebie taich zachowań raczej nie wymyślił. dziennikarze już wpadli na prześwietlanie rodziny.

psycholog mówi o ingerencji specjalisty i problemie nauczeniu dziecka przemocy.
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 15:50 przez Poker71, łącznie edytowano 1 raz

Poker71

Post » Śro gru 29, 2010 15:49 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

CatAngel pisze:włączcie typ3 :!:

Oglądam.
"Być może zwierzęta zostały wzięte w celu znęcania się nad nimi..."
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 15:51 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]