Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:bopp przepraszam cię bardzo ale my nie podajemy DANYCH OSOBOWYCH pokaż mi kto podał, a zwrócę ci honor
Poker71 pisze:CatAngel pisze:bopp przepraszam cię bardzo ale my nie podajemy DANYCH OSOBOWYCH pokaż mi kto podał, a zwrócę ci honor
było na wątku, było. nie chce mi się szperać, ale niestety było.
Zofia&Sasza pisze:Poker71 pisze:CatAngel pisze:bopp przepraszam cię bardzo ale my nie podajemy DANYCH OSOBOWYCH pokaż mi kto podał, a zwrócę ci honor
było na wątku, było. nie chce mi się szperać, ale niestety było.
Potwierdzam - było. I źle, że było...
bopp pisze: Nikt nie wziął pod uwagę że któryś (a może wszyscy?) z tych chłopaków to normalny nastolatek który od wczoraj boi się wyściubić nos za drzwi bo na klatce czeka dzicz z widłami a'la Ku Klux Klan?
Poker71 pisze:Afra666 pisze:To w takim razie o co Go poprosić, żeby co napisał? (Jeśli odpisze, bo na razie mu napisałam o co chodzi i cisza z Jego strony)
wywiad z psychologiem na temat że takie zachowania dzieca wskazują na stosowanie przemocy w domu, na temat szkód w psychice do jakich doprowadziło skłonienie dziecka do maltretowania zwierzęcia, na temat psychopatycznych skłonności podrostka który uznał to za zabawne i godne uwiecznienia i pochwały.
kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że sprawca zostanie dotkliwie ukarany!
Ja nie obejrzałam tego filmu, tylko fragment, nie mogłam patrzeć...
"Kamerzysta" powinien odpowiadać rzeczywiście nie tylko za to, że patrzył i nagrywał całą tą tragedię, ale i za złą opiekę nad dzieckiem, a jeśli to jego dziecko, to powinno być mu ono odebrane!
CatAngel pisze:włączcie typ3
vega013 pisze:kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że sprawca zostanie dotkliwie ukarany!
Ja nie obejrzałam tego filmu, tylko fragment, nie mogłam patrzeć...
"Kamerzysta" powinien odpowiadać rzeczywiście nie tylko za to, że patrzył i nagrywał całą tą tragedię, ale i za złą opiekę nad dzieckiem, a jeśli to jego dziecko, to powinno być mu ono odebrane!
Uważam, że to dziecko ma już bardzo skrzywioną psychikę. To mały psychopata. Owszem, psychopata z winy patologicznego otoczenia, ale trzy-, czteroletnie dziecko doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że krzywdzi i sprawia ból.
Kto nagrywał wyczyny tego małego zwyrodnialca? Ojciec?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 117 gości