DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 0:21 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Dzięki Marzenia za wyjaśnienie bo właśnie nie byłam pewna jak to ma teraz być.. :roll:

Dziękuję wszystkim za pojawienie się na wątku moich kociastych (raptem pół dnia i 5 stron :!: ) -to dzięki Wam .............................. :1luvu: :1luvu: :D Obrazek :D :1luvu: :1luvu:

:piwa: :piwa: :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :piwa: :piwa:

Wszystkie kicie w DTSmarti już smacznie śpią i życzą wszystkim niefutrzatym i ich futrzatym kolorowych snów pełnych tłustych myszy...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro gru 29, 2010 1:21 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Dzieki za życzenia - snów pełnych tłustych myszy...hm... moje futra pewnie szczęśliwe - przekazałam, ale ja... :roll: hm... mam fobie na myszy i szczury :strach: :strach: :strach:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro gru 29, 2010 9:17 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Tłustych myszy u mnie nie było, uff :D
jak minęła nocka futrzakom i dużym?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro gru 29, 2010 10:09 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

To i ja się tu melduję i trzymam mocno kciuki za dobre domki dla tymczasków oraz życzę tłustych myszy dla wszystkich kociastych.
magdajedral

Post » Śro gru 29, 2010 12:07 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

to ja tez sie dołączam i podczytywac będę i oglądac wszystkie piękności :1luvu:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Śro gru 29, 2010 12:11 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti, co u Was? Jak kociaste?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 29, 2010 12:24 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jezusie ale Chmurka jest PIĘKNA 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To "mój" typ kotka - buras z brązowym - moja Gibutka tak ma, troszkę więcej burego ale pysio też tak pięknie na biało rozświetlony. I też taka filigranowa. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Piękne są takie kotki :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 29, 2010 12:30 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti suuuuuper :!:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro gru 29, 2010 14:35 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Szalony Kocie-dzwonił pan w sprawie Chmurki który dostał mój tel od Ciebie :1luvu:

(to jedyny tel z danych przez Ciebie ogł,jak do tej pory :roll: )

pan emeryt,(żona też),niby miły ale rozmowa przebiegła średnio.
Pan chciałby kotkę szybko,najlepiej już. Jak do niego oddzwoniłam to nawet nie bardzo wiedział o jaką kotkę mi chodzi :roll:
Pan miał kotke 4-letnią która w listopadzie zdechła :oops: na białaczkę.
Miala dobrze,miała trawkę na zabezpieczonym balkonie,dostawała jedzenie,nikt jej nie zmuszał do głaskania-cyt."robiła co chciała i nie narzekała sobie"

Niby pan może pokazać mieszkanie ...
...ale pan się oburzył że traktuję go jak niespełna rozumu,gdy ośmieliłam sie polemizować z pana zdaniem bo-
pan mieszka w bloku i ma okna uchylne i "nic się kotce nie może stać",a przecież on "krat :!: zakładał nie będzie",(a ja chciałam tylko wyjaśnić zeby w poczaątkowym okresie broń boże nie uchylał kotce okna bez kontroli :roll: )
jego córce kotka dwa razy wypadła z drugiego piętra i nic się jej nie stało :strach: :strach: :strach: -stwierdziłam że i kotka i córka miały duuuże szczęście..
pan jutro jedzie obejrzeć kotkę po zmarłym gdzie nikt "nie robi ceregieli" i odda kotkę natychmiast -poradziłam aby pan pojechał do tamtej koteczki-mam nadzieję że rzeczywiście będzie u niego szczęśliwa....

u mnie bez ceregieli kotów NIE MA !!!

Całe stadko ok,
jedziemy z Buri na odrobaczenie zaraz,
a Edi dostał pod choinkę nowy kołnierzyk-(coś w stylu ludzkiego kołnierza ortopedycznego na szyje)
Kołnierz wymyślił w nocy mój mąż :piwa: ,a jest wykonany z takiej piankowej szarej tulejki ocieplającej na rury hydrauliczne ,obszyty białym polarkiem i zawiązywany na czerwoną kokardkę :D :D :D :D :D

jest mu w nim dużo łatwiej chodzić,umyć buziaka itd.a drapnąć się i tak nie ma możliwości.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro gru 29, 2010 14:40 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Te teksty, że kotu nic się nie stanie, bo spadnie na 4 łapy, mnie po prostu rozwalają :roll:
Dobrze zrobiłaś, Smarti! :ok:

Erin

Post » Śro gru 29, 2010 14:45 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Bardzo poproszę o zdjęcia Edisonka w nowym kołnierzu - musi mu byc bardzo do twarzy w takim ubranku :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro gru 29, 2010 14:45 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Edisonek teraz będzie trendy cat :mrgreen:

Erin

Post » Śro gru 29, 2010 14:48 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

niestety jeszcze gro ludzi traktuje zwierzaki jak kolejną zgubioną parę rękawiczek :evil:
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Śro gru 29, 2010 14:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

EdytaB_a pisze:niestety jeszcze gro ludzi traktuje zwierzaki jak kolejną zgubioną parę rękawiczek :evil:

W najlepszym wypadku. Bo wielu traktuje jak worki treningowe :evil:

Erin

Post » Śro gru 29, 2010 15:06 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

ale czy można nazwać ich wtedy ludźmi :?:

EdytaB_a

[poprzednia][następna]