Etiopia pisze:Tweety zamarzłaś na ciuchowisku ??
Wislacki ja zhandlowal pewnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Halo, kto będzie w kociarni w najbliższą niedzielę rano, 02.01.2011?
Kasumi, dasz jeszcze radę?
Bo Milu chyba nadal za granicą....
Przypominam grafik:
Grafik dyżurów w kociarni na styczeń 2011:
poniedziałki wieczór - Leone
wtorki wieczór - miszelina
środy wieczór – Kocuria
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu
soboty rano - Milu
soboty wieczór – miszelina/ Anna Sz.
niedziele rano - Milu? - według ostatniej deklaracji
niedziele wieczór - Kinga Warmijska
kasumi pisze:miszelina pisze:Halo, kto będzie w kociarni w najbliższą niedzielę rano, 02.01.2011?
Kasumi, dasz jeszcze radę?
Bo Milu chyba nadal za granicą....
Przypominam grafik:
Grafik dyżurów w kociarni na styczeń 2011:
poniedziałki wieczór - Leone
wtorki wieczór - miszelina
środy wieczór – Kocuria
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu
soboty rano - Milu
soboty wieczór – miszelina/ Anna Sz.
niedziele rano - Milu? - według ostatniej deklaracji
niedziele wieczór - Kinga Warmijska
Jeśli Milu nie będzie, to przyjdę jeszcze 2.01.
Mam pytanie: skąd można zamówić pudełka styropianowe na budki?
Kocuria, gratuluję dokocenia i to TruskawkąSuper że ma domek, tak garnęła się do człowieka
Ja też się dokacam, ale mój tata ma wymagania co do kota i musimy w tej kwestii jeszcze dojść do porozumienia. Choć znając tatę, nie potrwa to długo
![]()
Kinga Warmijska pisze:Ja bym chciała kupić jedną budkę ... mam zaprzyjaźnioną Panią, która opiekuje się bezdomnymi kotami i bardzo taka budka by się jej / im przydała.
_namida_ pisze:h e l p
Mała Kora przez najbliższy tydzień musi dostawać zastrzyki.
Czy ktoś mógłby jutro do mnie przyjechać, zrobić pierwszy i tym samym pokazać mi, jak mam to robić?
Mieszkam przy ul. Wrocławskiej.
miszelina pisze:Cieszę się bardzo, Truskawka potrzebuje człowieka. Ona mruczy już na sam jego widok. Wczoraj, jak sprzątałam kuwety, zwrócił właśnie mą uwagę taki jednostajny dźwiek, aż powierze w cat-roomie drgało. A to było mruczenie Truskawki siedzącej na wiklinowym fotelu.![]()
Dla jasności: ja byłam przy drzwiach i go słyszałam.
Kocuria pisze:miszelina pisze:Cieszę się bardzo, Truskawka potrzebuje człowieka. Ona mruczy już na sam jego widok. Wczoraj, jak sprzątałam kuwety, zwrócił właśnie mą uwagę taki jednostajny dźwiek, aż powierze w cat-roomie drgało. A to było mruczenie Truskawki siedzącej na wiklinowym fotelu.![]()
Dla jasności: ja byłam przy drzwiach i go słyszałam.
![]()
![]()
![]()
mam nadzieję, że zaprzyjaźni się panienka z karmelem - widziałam ją psocącą z krasnalkami i którymś z czarnuchów.. a karmel zdecydowanie potrzebuje towarzystwa, ma zwyczaj siadywania na środku podłogi i patrzenia dookoła zagubionym wzrokiem - zabawka nie, jedzonko od niechcenia, kuwetka nie, pogłaskać nie, tylko tak siedzi zawieszone. a teraz u toszy ponoć jest przeszczęśliwe w stadku, więc jestem dobrej myśli...
a na tżta wywarłam nacisk sytuacją z esterką - stwierdziłam, że takiej delikatnej małej damy jak truskawka nie zostawię w potencjalnie zaraźliwym środowisku. i się złamałcel uświęca środki?
a jak chore kocimiaki?
i kim jest fredzia, jest na kociarni? puchatek z niej straszny, sądząc po zdjęciach na fejsie![]()
queen_ink pisze:Kocuria, Ty chyba pytałaś o ocieplacz? Jest na bazarku: viewtopic.php?f=20&t=122016
Błagam o dużo zdjęć i wieści od Truskawki, pamiętaj, że to mój piąty kot
miszelina pisze:Kinga Warmijska pisze:Ja bym chciała kupić jedną budkę ... mam zaprzyjaźnioną Panią, która opiekuje się bezdomnymi kotami i bardzo taka budka by się jej / im przydała.
O budce dla Ciebie Robert już wie, musisz ją tylko odebrać i zapłacić. Zostaw pieniądze na Kocimskiej.
kosma_shiva pisze:Etiopia pisze:Tweety zamarzłaś na ciuchowisku ??
Wislacki ja zhandlowal pewnie
mjs pisze:miszelina pisze:Kinga Warmijska pisze:Ja bym chciała kupić jedną budkę ... mam zaprzyjaźnioną Panią, która opiekuje się bezdomnymi kotami i bardzo taka budka by się jej / im przydała.
O budce dla Ciebie Robert już wie, musisz ją tylko odebrać i zapłacić. Zostaw pieniądze na Kocimskiej.
Ile kosztuje budka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 99 gości